Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Teorija ljubezni

Teorija ljubezni

Seveda ji daš prav, ker si se prepoznal kot žrtev. Tebi se dogaja krivica na forumu, tebe se obrekuje zaradi drugačnega stila lajfa (kakšnega že?, v čem si tako drugačen?), ti si vedno predmet kritik…kaj ti je človek? Maš probleme? To je virtuala, obnašaj se v skladu s to resnico. Dogaja se ti le tisto, kar kličeš. Mene ne more noben kekec ali pehta ali rožle iz pravljice prestrašiti. Buuuuu![/quote]
Tako zelo si se sla poglabljati v mene. A te je zbodla argumentacija, da si low life sociopatska bitch?

Preveč posplošeno.
Nekateri se dobro prenašajo med sabo in celo v večini primerov strinjajo, ko je govora o nekem življenjskem slogu ali načinom življenja.
Ali pa, ko je treba koga skritizirati, si posamezniki fajn pomagajo med sabo. :)[/quote]
Seveda. Sorodni pogledi nas zblizujejo.

Ampak, ce sem konkreten… Po vseh zaljivkah, ki sem jih bil delezen od samega prihoda na forum… Zaradi bore malo drugega kot zivljenskega sloga, ki odstopa od “normalnega”… In spoznanja, da moja (ne)kulturnost pravzaprav bore malo spremeni… Se nas nivo tolerance in kulture v komunikaciji razlikuje od osebe do osebe.[/quote]
Se strinjam, da nisi ti tisti, ki je najbolj nekulturen. Vseeno napišeš marsikaj uporabnega, kot pa nekdo, ki ne zna napisati enega stavka brez žaljivke.
Mene ne moti tvoj način življenja.
Kogar pa moti, pa se naj sam vpraša, zakaj ga moti. In ravno tako velja obratno.

Katera resnica nas moti ?
Pa ti sploh ne veš kaj je samopomilovanje.
Kritiziranje nepoštenih ljudi in prevarantov, nima nobene veze s samopomilovanjem.
Malo se prej izobrazi, preden komu to očitaš.[/quote]

Robi, ker si tako izredno izobražen, mi prosim razloži.
Meni osebno se zdiš namreč res samopomilovanja vreden. Samo jamraš, kaj ti pa v resnici manjka? Si bolan, so tvoji dragi bolani, ti je kdo umrl, imaš osebe, ki te imajo rade in ti njih? Odgovori si na ta vprašanja in potem razmisli, čemu tako zelo jamraš tu gor.
Če imaš omenjene težave, potem te razumem, da tako jamraš. Če jih pa nimaš pa tvoje jamranje res ni upravičeno.

Pa misliš, da je tu gor kdo vreden zaupanja? Verjetno sicer ja, večina tu gor pa prav uživa, če lahko koga tepta. Ne vsi, večna pa ja.
Nekdo odpre temo, ker ima neko težavo in že ga popljuvajo kako je nesposben in neumen.

Če je pa nekdo bolj lep, pameten, uspešen, izobražen , v glavnem izstopajoč v pozitivni smeri pa se ga itak spljuva. Naša folklora. Eni se preprosto počutijo ogrožene, če je nekdo v nečem boljši in ga zato spljuvajo.

Katera resnica nas moti ?
Pa ti sploh ne veš kaj je samopomilovanje.
Kritiziranje nepoštenih ljudi in prevarantov, nima nobene veze s samopomilovanjem.
Malo se prej izobrazi, preden komu to očitaš.[/quote]

Robi, ker si tako izredno izobražen, mi prosim razloži.
Meni osebno se zdiš namreč res samopomilovanja vreden. Samo jamraš, kaj ti pa v resnici manjka? Si bolan, so tvoji dragi bolani, ti je kdo umrl, imaš osebe, ki te imajo rade in ti njih? Odgovori si na ta vprašanja in potem razmisli, čemu tako zelo jamraš tu gor.
Če imaš omenjene težave, potem te razumem, da tako jamraš. Če jih pa nimaš pa tvoje jamranje res ni upravičeno.[/quote]
A misliš, da bi moral z vsemi temi se zbrati skupaj in organizirati “kmečki upor”? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close