Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Teorija ljubezni

Teorija ljubezni

Odkod potreba, da mi pripisuješ stvari, ki jih nisem zapisala?

P.S. Retorično vprašanje.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ocitno to vedno ne drzi. Jaz seksam precej. Z mnogimi. Ze dolga leta. Pa vseeno sem pa tja povem kaksno dogodivscino. Drobtinice. Ves, da sem dal ze skozi partnerko enega od forumasev? Ze dolgo ve. Kako je majhen ta svet. Kakorkoli, moderator, nic bat, to je vse kar mislim o tem povedati. 😉

Me pa zabava, da te tako moti, če nekdo napiše resnico. Mogoče si se prepoznala v mojem pisanju in te boli, ker si ne upaš povedati resnice o sebi, raje igraš super woman. Saj ne pričakujem,da boš razumela.[/quote]

Čisto simple – tudi še tako dober vic izgubi svoj žmoht, če ga prevečkrat slišiš. Isto je s tvojo “resnico”. V tem, da igram neko super žensko, se pa ne prepoznam. Lahko pa mirno dalje v tèmo brcaš, to ti gre pa odlično od rok.[/quote]

Tale forum je pa odličen. Se počutim kot zvezdnica. Ljudje, ki jih ne poznam, vedo o meni vse mogoče. Jaz se sploh ne spomnim, da bi te kje tu gor brala, ti pa mi tako zvesto slediš. Pa super zvezdnica sem.
Sem mislila, da je samo matjazko moj oboževalec. AMpak njega vsaj opazim v vsaki temi tako, da ni tako čudno. Tebe pa nikjer ni, samo name se popaš :).

Podčrtano je definitivno sodba. Če ni, kaj pa bi po tvoje bil primer sodbe?[/quote]

Tisti, ki je nagnjeni k samopomilovanju, so vedno “žrtve”, vsi jih “obsojajo”, medtem ko se imajo oni za tako “dobre”. Senza ji je le nastavila ogledalo z dokazi, da zdaleč ni iskrena oseba, za kakršno se ima, kar jo je zbodlo. Obsojanje bi bilo nekaj, kar bi bilo neupravičeno in neresnično, da bi ji delala krivico. Prevelik odmerek resnice, je za takšne ljudi takoj obsojanje.[/quote]

O moj predragi oboževalec župnik Matjaž.
He, he, me prav zanima od kje ti ideja, da sem jaz žrtev :)? Uf, jaz sem pa o sebi same slabe stvari pisala, ti pa praviš, da se imam za dobro. Resnično zanimivo. Hm, a, da se imam za iskreno? A potem pa super, če ne verjameš, da nisem super woman/man kot ostala večina tu gor. Me veseli, da tako razmišljaš.
Predvsem sem pa navdušena, da toliko časa porabiš za preučevanje mene :). Prava zvezdnica sem.

A res? Preden sem pozno popoldne prišla na forum, sem seksala. Nobene želje po samomoru nimam, prisežem. :)[/quote]

Glede na to, da sem bila presenečena, da tako zvesto slediš mojim zapisom, sem si rekla, da bom prijazna in bom tudi jaz tebe brala.
No, zdaj si bom zapomnila, da daješ podatke o tem kdaj seksaš, na net. Nekaj že vem o tebi. Bom pa pridno naprej sledila, da ti vrnem, ker si ti meni tako zvesta sledilka :).

Srečno vezani pa cele dneve v prepirih s samskimi :).

Eh, tisti, ki to počne, največ pove o sebi in ne o osebi, ki jo kritizira :).

A veš da to se ti pa vidi. Že od daleč. Jaz pa jih videvam redno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako je, skrajni čas je, da nehaš špikat skelo in Margot, analizirat uporabnike, in se odpraviš v realo uresničevati svoje sanje. Bodi drzen in originalen tudi v reali, ne le na internetu. V sosednji temi si nekaj pisal, da internet oddaljuje ljudi…tebe internet torej samo oddaljuje.[/quote]

Ne vem, kako si potegni relacijo med Skelo in Margot, ker Margot se mi ne zdi seksistka, obremenjena z moškimi, kako “slabi” so. Seksisti pa imajo jasne težave z nasprotnim spolom, tudi ti.[/quote]

Hehe…ne zamudiš pa nobene prilike….ne matjazko, ne mislim, da
so moški slabi. To zagotovo vem samo za tebe.
Ti si pa res slab. Ful slab. Še slabejši.
V bistvu skor najslabši.

Nope, “moj” je mlajši. ;)[/quote]Pa je vseeno že dedek? 🙂
Torej ste zelo “produktivna” familija?… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nope, “moj” je mlajši. ;)[/quote]Pa je vseeno že dedek? 🙂
Torej ste zelo “produktivna” familija?… :)))[/quote]

Ne, samo zaenkrat samo zanj vem, da me ljubi. Ostale zavračam. Tradicionalistka, pač… 🙂

Tako zelo obupana si, da si predstavljaš, da če nekdo pokomentira tvoje poste, že kar avtomatično postane tvoj oboževalec? Ojoj…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A res? Preden sem pozno popoldne prišla na forum, sem seksala. Nobene želje po samomoru nimam, prisežem. :)[/quote]

Glede na to, da sem bila presenečena, da tako zvesto slediš mojim zapisom, sem si rekla, da bom prijazna in bom tudi jaz tebe brala.
No, zdaj si bom zapomnila, da daješ podatke o tem kdaj seksaš, na net. Nekaj že vem o tebi. Bom pa pridno naprej sledila, da ti vrnem, ker si ti meni tako zvesta sledilka :).[/quote]

Miška, ti kar. Obljubim, da ti bom še kak podatek navrgla.

Ja, Senza, ker mi je zanimivo, da ti vse veš o meni, verjetno delaš tabelce, jaz se pa tvojih postov tu gor sploh ne spomnim. Ampak obljubim, da bom tudi jaz tebe brala in si delala tabelice, da bom kaj vedela o tebi :).

Ne, ne, spet si narobe razumela napisano. O tebi ne vem nič, pišem o tem, kakšen vtis pustiš name tu gor, na podlagi tega, kar napišeš.

Za tvoje tabelice mi pa dol visi.

Vidiš, zapomnila sem si, senza, da me imenuješ miška (le kaka nagnjenja so to?).
Vidiš, kako si me narobe razumela. Jaz ti ves čas dopovedujem, da jaz nimam pojma kaj ti tu gor pišeš, ker te nisem zasledila prej oz. se te nisem zapomnila. Zato nimam pojma kak vtis si naredila name. No zdaj sem si zapomnila podatek kdaj si seksala in da ženskam praviš miške :).
Nek vtis si že name naredila.
Ne bi bilo pošteno, da bi samo jaz nate naredila vtis tu gor, ti pa name ne. Zato je prav, da si tudi jaz kaj vtisne o tebi v spomin.

In zdaj naj bi mi bilo kaj manj vseeno?

Senza, hvala, da mi tako redno slediš in da me tako zvesto spremljaš. Počaščena sem.
Ti bom poslala kak ZS, da se odkupim za tvojo pozornost do mene.

Z malo sreče, te bo zvesto spremljal tudi kak moški. No, saj so ti menda vsi za petami, tudi poročeni. 🙂 Verjetno je izjemen značaj in zelo odraslo obnašanje tvoj glavni adut pritegovanja ljudi, še posebej moških !? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Z malo sreče, te bo zvesto spremljal tudi kak moški. No, saj so ti menda vsi za petami, tudi poročeni. 🙂 Verjetno je izjemen značaj in zelo odraslo obnašanje tvoj glavni adut pritegovanja ljudi, še posebej moških !? :D[/quote]

Narobe si prebral. Ne vsi, ampak samo poročeni :). Posebej pa bežim pred župnikom z mona :).

Z malo sreče, te bo zvesto spremljal tudi kak moški. No, saj so ti menda vsi za petami, tudi poročeni. 🙂 Verjetno je izjemen značaj in zelo odraslo obnašanje tvoj glavni adut pritegovanja ljudi, še posebej moških !? :D[/quote]

Narobe si prebral. Ne vsi, ampak samo poročeni :). Posebej pa bežim pred župnikom z mona :).[/quote]

Malo se popravi, spremeni obnašanje, ki bo bolj na ravni odrasle ženske, zrelejše, pa bo morda tudi kak župnik pogledal za tabo, saj ti so ravno tako krvavi pod kožo. Ampak ponavadi brez izkušenj (z nasprotnim spolom) ne gre, kar bi ti znali tudi župniki pokazati, če bi izoblikovala določene ženske atribute. 🙂

Župnik Matjažko, vem, da bi me rad spremenil, ampak res se bojim, da bi mi potem še bolj sledil. Meni pa župniki res niste všeč. Verjamem, da ste tudi krvavi pod kožo, saj rad pišeš o nedolžni Arabkah, ampak to moraš pri sebi razčistiti.

Starunklja, ploščo je tudi potrebno zamenjati od časa do časa, najbolje zlomit, če je pokvarjena, malo prezračiti glavo, kot pa da ponavljaš isto že leta tu na forumu, kot tisto, da ti moški želijo zaploditi otroka, ko ti je pred 10-leti en to napisal na zmenkarskem portalu, pri meni si zdaj pri Arabkah, pri Robiju, pri Onetu, pri Senzi, pri GF, pri…. vedno iste ponavljajoče stvari pišeš, potem pa se ti zdi čudno, da odganjaš moške.

Starunklja, ploščo je tudi potrebno zamenjati od časa do časa, najbolje zlomit, če je pokvarjena, malo prezračiti glavo, kot pa da ponavljaš isto že leta tu na forumu, kot tisto, da ti moški želijo zaploditi otroka, ko ti je pred 10-leti en to napisal na zmenkarskem portalu, pri meni si zdaj pri Arabkah, pri Robiju, pri Onetu, pri Senzi, pri GF, pri…. vedno iste ponavljajoče stvari pišeš, potem pa se ti zdi čudno, da odganjaš moške.[/quote]

Mi poveš en dober razlog zakaj bi želela kateregakoli od naštetih pritegniti? Moj namen je odgnati take :).
Saj upam, da si dojel, da je moj namen tebe odgnati, ne pritegniti? Isto velja za vse ostale naštete. No, Robi, je verjetno čisto ok dec, sicer se v marsičem ne strinjava, se mi pa zdi, da ni take baže kot ste ostali našteti. Tako, da ga ne mešaj v isti koš z vami.

Uau, hvala Senza. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Uau, hvala Senza. :))[/quote]

Z veseljem. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close