Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Teorija ljubezni

Teorija ljubezni

No vidiš, ker povem resnico, me obsojaš, da sem nagnjena k samopomilovanju. Toliko o tem, da je resnica zaželena :).[/quote]

Hahaha, a obsojam te? No, toliko o tem, kako zelo si nagnjena k samopomilovanju.

P.S. Ne pričakujem, da boš razumela. Tudi prej napisanega nisi hotela.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

No vidiš, ker povem resnico, me obsojaš, da sem nagnjena k samopomilovanju. Toliko o tem, da je resnica zaželena :).[/quote]

Hahaha, a obsojam te? No, toliko o tem, kako zelo si nagnjena k samopomilovanju.

P.S. Ne pričakujem, da boš razumela. Tudi prej napisanega nisi hotela.[/quote]

Me pa zabava, da te tako moti, če nekdo napiše resnico. Mogoče si se prepoznala v mojem pisanju in te boli, ker si ne upaš povedati resnice o sebi, raje igraš super woman. Saj ne pričakujem,da boš razumela.

Me pa zabava, da te tako moti, če nekdo napiše resnico. Mogoče si se prepoznala v mojem pisanju in te boli, ker si ne upaš povedati resnice o sebi, raje igraš super woman. Saj ne pričakujem,da boš razumela.[/quote]

Čisto simple – tudi še tako dober vic izgubi svoj žmoht, če ga prevečkrat slišiš. Isto je s tvojo “resnico”. V tem, da igram neko super žensko, se pa ne prepoznam. Lahko pa mirno dalje v tèmo brcaš, to ti gre pa odlično od rok.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Joj Senza, brca se z nogami ne z rokami! 🙂
To bi pa že lahko vedela… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Podčrtano je definitivno sodba. Če ni, kaj pa bi po tvoje bil primer sodbe?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisi bila takoj okrcana. Šele takrat, ko je pisanje o tem, da si grda, debela, brez hobijev in brez prijateljev, postala tvoja mantra… Ker pa si nagnjena k samopomilovanju, si to razliko mirno spregledala. No, toliko o iskrenosti…[/quote]

Tako je. Ponavadi se jamrajoči ljudje niti ne zavedajo, da so neznosni in čustvene pijavke, da si partnerja ne zaslužijo. Ker če je partner sposoben to mantranje prenašati iz dneva v dan in igranje žrtev ob nespoznanju, da sami terorizirajo druge, je z njim še nekaj veliko bolj narobe kot z jamračem.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Podčrtano je definitivno sodba. Če ni, kaj pa bi po tvoje bil primer sodbe?[/quote]

Tisti, ki je nagnjeni k samopomilovanju, so vedno “žrtve”, vsi jih “obsojajo”, medtem ko se imajo oni za tako “dobre”. Senza ji je le nastavila ogledalo z dokazi, da zdaleč ni iskrena oseba, za kakršno se ima, kar jo je zbodlo. Obsojanje bi bilo nekaj, kar bi bilo neupravičeno in neresnično, da bi ji delala krivico. Prevelik odmerek resnice, je za takšne ljudi takoj obsojanje.

Joj Senza, brca se z nogami ne z rokami! 🙂
To bi pa že lahko vedela… ;)[/quote]

Meni se zdi, da na forumu vse počnemo z rokami. 🙂

Podčrtano je definitivno sodba. Če ni, kaj pa bi po tvoje bil primer sodbe?[/quote]

Tisti, ki je nagnjeni k samopomilovanju, so vedno “žrtve”, vsi jih “obsojajo”, medtem ko se imajo oni za tako “dobre”. Senza ji je le nastavila ogledalo z dokazi, da zdaleč ni iskrena oseba, za kakršno se ima, kar jo je zbodlo. Obsojanje bi bilo nekaj, kar bi bilo neupravičeno in neresnično, da bi ji delala krivico. Prevelik odmerek resnice, je za takšne ljudi takoj obsojanje.[/quote]

O, hvala! Pitaj boga, kako bi jaz to spisala… 🙂

Sodelovanje na tem forumu vas samo štopa pred stvarmi, ki si jih baje intimno želite. če želite srečo v ljubezni, je virtualno druženje z nami ciniki čisti samomor.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kdo ali kaj pa si ti in še en, da ostali ne bi morali sodelovati?

Lahko pa poskusim… 🙂

Kar se mene tiče, to ni sodba, ampak dejstvo. Zame nima niti pozitivne niti negativne konotacije, po domače “tako pač je”.
Obsojala bi v primeru, če bi pričakovala, da se (zavoljo mene) spremeni, odreče lastnosti, za katero jaz menim, da je moteča. Tega pa ne počnem iz dveh razlogov: ker mi je tujka in ker se mi tovrsten način furanja odnosov ne zdi okej.

Ponavljam vprašanje, zakaj imate take probleme z definicijami ljubezni in zakaj so potrebne take hude teorije okoli zvez, če pa trdite, da je potreba po ljubezni vsem dana?

Sodelujte, kolk hočete, ampak bolj kot sodelujete, dlje ste od ciljev, ki jih baje hočete zasledovati. Ko enkrat svoje strahove prelijete na ekran, to ni več hec, postanejo meso.

A res? Preden sem pozno popoldne prišla na forum, sem seksala. Nobene želje po samomoru nimam, prisežem. 🙂

Tisti, ki res seksajo, se ne hvalijo s tem, sploh pa ne na forumu.

A res? Preden sem pozno popoldne prišla na forum, sem seksala. Nobene želje po samomoru nimam, prisežem. :)[/quote]

A ni očitno, kdo tu ne seksa? Zadovoljni moški in ženske se ne pritožujejo nad nasprotnim spolom, zvezami, ne iščejo dlake v jajcu pri drugih… 🙂

Tako je, skrajni čas je, da nehaš špikat skelo in Margot, analizirat uporabnike, in se odpraviš v realo uresničevati svoje sanje. Bodi drzen in originalen tudi v reali, ne le na internetu. V sosednji temi si nekaj pisal, da internet oddaljuje ljudi…tebe internet torej samo oddaljuje.

Srečno vezani pa ne obiskujejo takih forumov.

Tisti, ki je nagnjeni k samopomilovanju, so vedno “žrtve”, vsi jih “obsojajo”, medtem ko se imajo oni za tako “dobre”. Senza ji je le nastavila ogledalo z dokazi, da zdaleč ni iskrena oseba, za kakršno se ima, kar jo je zbodlo. Obsojanje bi bilo nekaj, kar bi bilo neupravičeno in neresnično, da bi ji delala krivico. Prevelik odmerek resnice, je za takšne ljudi takoj obsojanje.[/quote]
Saj ne pravim, da ne more bit resnica, ampak sodba je še vedno. Sodba ni nujno nekaj slabega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako je, skrajni čas je, da nehaš špikat skelo in Margot, analizirat uporabnike, in se odpraviš v realo uresničevati svoje sanje. Bodi drzen in originalen tudi v reali, ne le na internetu. V sosednji temi si nekaj pisal, da internet oddaljuje ljudi…tebe internet torej samo oddaljuje.[/quote]

Ne vem, kako si potegni relacijo med Skelo in Margot, ker Margot se mi ne zdi seksistka, obremenjena z moškimi, kako “slabi” so. Seksisti pa imajo jasne težave z nasprotnim spolom, tudi ti.

Saj ne pravim, da ne more bit resnica, ampak sodba je še vedno. Sodba ni nujno nekaj slabega.[/quote]
Narobe je mogoče to, da se napiše, da je ona kot oseba taka in se jo s tem obsodi, kritizira, se jo poniža kot osebo, namesto, da bi se kritiziralo zgolj njeno pisanje.
Pa velja za vse nas… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tako je, skrajni čas je, da nehaš špikat skelo in Margot, analizirat uporabnike, in se odpraviš v realo uresničevati svoje sanje. Bodi drzen in originalen tudi v reali, ne le na internetu. V sosednji temi si nekaj pisal, da internet oddaljuje ljudi…tebe internet torej samo oddaljuje.[/quote]

Ne vem, kako si potegni relacijo med Skelo in Margot, ker Margot se mi ne zdi seksistka, obremenjena z moškimi, kako “slabi” so. Seksisti pa imajo jasne težave z nasprotnim spolom, tudi ti.[/quote]

Deško, samo pomagam ti pri razvoju tvoje teorije.

Sam sebi si prikimal, da ima tisti, ki se vpikuje v druge, probleme. Torej, bodi dosleden, preveč se pritožuješ, tvoje posmehljivo vpikovanje v Margot in skelo ni ravno znak samozavesti, rednega seksa in drugih značilnosti. Tudi cinično oponašanje, kolikšna “kilometrina” je za žensko primerna, ni ravno znak seksualnega zadovoljstva. V analizah drugih si malo zaspal, obenem pa o sebi zaardi neizkušenosti poveš več, kot bi nemara želel.

Dečko, že mogoče, da imata Margot in skela probleme, imaš pa ti veliko večje. Kot vidiš, te tu gor skoraj vsi vidijo samo kot nekega zasanjanega in reale odklopljenega teoretika.

Ne vem, kako si potegni relacijo med Skelo in Margot, ker Margot se mi ne zdi seksistka, obremenjena z moškimi, kako “slabi” so. Seksisti pa imajo jasne težave z nasprotnim spolom, tudi ti.[/quote]

Deško, samo pomagam ti pri razvoju tvoje teorije.

Sam sebi si prikimal, da ima tisti, ki se vpikuje v druge, probleme. Torej, bodi dosleden, preveč se pritožuješ, tvoje posmehljivo vpikovanje v Margot in skelo ni ravno znak samozavesti, rednega seksa in drugih značilnosti. Tudi cinično oponašanje, kolikšna “kilometrina” je za žensko primerna, ni ravno znak seksualnega zadovoljstva. V analizah drugih si malo zaspal, obenem pa o sebi zaardi neizkušenosti poveš več, kot bi nemara želel.

Dečko, že mogoče, da imata Margot in skela probleme, imaš pa ti veliko večje. Kot vidiš, te tu gor skoraj vsi vidijo samo kot nekega zasanjanega in reale odklopljenega teoretika.[/quote]

Saj sem napisal, da sem si všeč, kakršen sem, ne bi nič spreminjal na sebi. Ker sem as! :))) Če bi ti rad spremenil kaj na meni, je tvoj problem, raje poskušaj na sebi. 😉

Bilo je v kontekstu debate, če tega nisi dojel, to ni moj problem. Za to, a mi ti verjameš ali ne, mi je pa vseeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close