Tenerife s promocijo sončnega zahoda
Očitno maš probleme, sam s sabo, da ne bo pomote. Ne delaj si jih še z mano. Tako kot drugi sprejemajo tvoje komentarje, sprejemaj tudi ti druge ali pa ne beri več foruma. Če si nam pa nevoščljiv za naš dopust, si si pa sam kriv. In kolikokrat se jaz kopam v morju, je moja stvar. Pa brez zamere, doma mamo svoj bazen in na Tenerife se nismo šli kopat, pač pa na dopust…..
Eni tako, drugi drugače. Mene ne zanima, kje in kako ti preživljaš tvoj dopust, zato se ti ne vtikuj v mojega.
Lep pozdrav
ps: a rabiš slikco za spomin ?
Težka bo glede denarja….mal zatežit,drugače pa če odstopiš v roku 14 dneh od podpisa pgoodbe se še lahko pogajaš,kar pa je več kot 14 dni pa smatrajo za kasnelo in lahko samo pozabiš denar,al greš na tenerife z “nadstandardom” ,,, imamo določene številke,ja,če hočeš mi lahko še kaj več posreduješ….samo povej mail…al karkoli…čimveč nas je,tem boljše…da se take nategancije končajo…
Na telefon jih boste res težko dobili,na maile pa odgovarjajo,drugače pa izpolni rezervacijski obrazec,pošlji na agencijo in v roku enega tedna boste dobili odgovor,obvezno moraš napisati 3 termine.Mesec oktober je baje ful zaseden.Mi smo iz 5.11 zaprosili za 4.11.,ker je več letov ,sedaj čakamo potrditev.
se strinjam z g. Matjažem ..ravno tako sva midva z možem plačala za naju 500 evrov, sestra z možem kod dodatni par 200 evrov ista destinacija je na HR 150 evrov !!! ravno tako kod Matjaž smo tudi mi doživeli hladen tuš ko smo odklonili nakup od vseh ne samo od g. Antonia .ker pa nisi njihov kupec se moraš sam odšlepat nazaj do letališča…apartma velik 2 kopalnici, 2 sobe, 2 balkona, dnevni prostor s TV kuhinja in jedilnica…kar se tega tiče je bilo v redu 1 teden je premalo najmanj 2 da si vsaj nekaj lahko ogledaš ..veliko je za videt…resnično v LJ. veliko zaslužijo in Antonio je rekel da smo zastonj da jim niso nič odšteli za nas
polet iz Bologne za 2 osebi v januarju plačano za marec je bilo 360 evrov, za sestro sem plačala drugi dan pa je bilo 320 evrov
če odmislim vse te nepoštenosti smo se imeli lepo v hotelu 3 zvezdice …zmenjeno pa za 5 zvezdic[center]
[/center]
No tudi midva sva plačala Tenerife preko te telefonske ankete.Sam da se sedaj tale stvar imenuje Unikatne Sanjske Destinacije 🙂 Nahajajo pa se isto na Viču v LJ.
Kar sva v kratkem prebrala na forumih, naju prav nič ne navdušuje!Pa sva se vseeno odločila da gremo in probamo.
Tko da me sedaj zanima kateri resort najbolj priporočate, sploh tisti k ste šli z otroci.Midva sva se zelo navdušila nad Beach Clabom pa sem potem nekje prebrala da je star dotrajan in zasluzi samo 3*.Bi pa želela da je bližje obali.
Moti me pa tudi to da še vedno nisva prejela maila na katerem si te resorte lahko pogledaš!Dobila sva samo razglednico v zloženki Tenerifov.
Vsem hvala za pomoč 😉
naša družina gre 24.10. do 31.10. 2011 vplačali smo 6 oseb za 810 eur, pri kartah so mi pomagali, vendar so se v času nakupa podražile in sem čakala padec cene. gospodična mi je pa sprintala vnešene podatke za nakup kart, tako da sem jih nato sama kupila čez mesec dni, cena za 6 oseb 940 eur. let iz bolonje z rainerom zjutraj, povratek proti večeru. na klice pa v avgustu niso odgovarjali zaradi skupinskega dopusta, obveščena sem bila po meilu. kljub veliki splošni negativi mislim, da bomo preživeli čudovit teden.elena
..pozdravljeni..
tudi jst sm bila na promociji in zakupila to destinacijo, 4os.-700e.
..sedaj, ko to berem me je groza, kajti gre res za en dobr nateg.
..nevem, kako lahko obljubljajo, da nudijo samo nadstandard potem te pa strpajo v razne hotele, ki niso baje slabi, ampak premorejo samo 3zvezdice..vsak pričakuje tisto ,kar plača..
..skratka, last minit varijanta, hotel4 zv., z polpenzionom in letalom stane nekaj čez 400e..
..to mi bo dobra in draga šola, seveda pa sem o tem obvestila tudi inšpektorat, kjer kr radi zbirajo podatke o njih..zato vse razočarane naprošam naj kontaktirajo inšpektorat…
…..lp…
Ahhhhhh ja,…………
pa smo res naivni! Z možem sva pustila tam 550 Eur, zdaj pa prebiram komentarje! Me zanima če je že kdo dobil denar nazaj? Po eni strani me mika , bi se pač pustila presenetit! Po drugi strani me pa skrbi da gremo z otroci na nek dopust, ki očitno ni samo dopust! Da bomo na počitnicah poslušali njihove predstavitve,…………to mi pa nikakor ne “sede”! Sploh ne zaradi tega ker mamo res majhne otroke!
Se pravi – rabim pomoč – če se seveda sploh še da kaj storiti!
V mislih imam odpoved od pogodbe in po možnosti, da dobimo denar nazaj!
LP; vsem!
Forum je zaprt za komentiranje.