Tenerife s promocijo sončnega zahoda
Pozdravljena, midva sva tudi vprašala za razliko med PSZ in LHBC že na Tenerifih, v pogovoru z predstavnikom Črtom. Oni so sicer takrat (16.07.) obljubili, da bodo sprejeli vse stranke od LHBC, čeprav delajo z PSZ, tako da po moje ne bo nobene razlike.
Letovanje na tenerifih je tako ali drugače brezplačno s strani RCI, kolikor smo mi plačali v SLO je izključno zaslužek teh agencij. Nama je bilo ponujeno, da v kolikor kdo želi letovati en teden na tenerifih, pošljeva samo mail s podatki, potem pa kontaktirajo sami. Edina obveznost je potem, da si vzameš par ur časa za njihovo prezentacijo. Potem pa kupiš ali pa ne, nisi obvezan.
RCI je agencija, ki obstaja že od leta 1974, in nima veze z PSZ ali LHBC, vsaka je firma za sebe, obe pa delata za RCI.
Hola :)!
Pred dobrim tednom smo se vrnili s Tenerifov. Tudi mi smo šli preko Promocije SZ v Club Marina. Še dobro, da sem se odločila, da ne bom spremljala forumov in bomo kar šli, pa bo, kar bo. Drugače bi najbrž tudi jaz prodajala počitnice na forumu :)!
Imamo dobro izkušnjo, vse se je odvijalo podobno kot je zapisal Mark & Lucky, tudi cenovno je bilo podobno.
Zelo bi pohvalila predstavnika RCI v Clubu Marina – Črta. Predstavil nam je otok, na kratko pa še RCI. Ko smo povedali, da je naš cilj da preživimo lepe počitnice in nič drugega (verjetno je predvideval tudi sam, glede na majhne otroke), ni bil nič vsiljiv s kakšno prodajo, ampak smo se po kavici razšli.
Razmišljam o nategu, o katerem se tukaj govori…. ja, se strinjam, preplačaš apartma. Pa ne, ker ne bi bil dober, (bog ne daj da pomislim, kaj vse ponujajo naši sosedje za podobne cene 500-800 € na teden), ampak preprosto, ker se da res dobit cenejše. Ampak, prekleto, jaz nisem svoje riti premaknila in si pred to varianto preko PSZ sama organizirala potovanje! Zato sem sama kriva, če sem preplačala apartma za 300 €. Poleg tega bi potem vsako turistično agencijo (kar pa PSZ ni!!!!) lahko krivila za natege, ker so apartmaji nekje cenejši, kot v njihovi režiji.
Da ne bo pomote, ne delam reklame za nikogar!
Da se vrnem še na to, kaj ljudje pričakujemo od nekoga – nekateri so imeli občutek (ali jim je to bilo tako predstavljeno?), da je PSZ turistična agencija, ki ti vse organizira. Nam je bilo jasno, da so nam oni samo posredovali apartma (koliko so zaslužili, me ne zanima!!!), drugo je v naših rokah. Tako je bilo tudi v pogodbi, apartma + prevoz iz letališča do resorta.
Skratka, nam se ne zdi in nimamo občutka, da smo bili nategnjeni :), imeli smo se lepo, uživali smo, vse po naših željah in potrebah!
Če pa se bomo še kdaj vrnili na Kanarske, bo najbrž v lastni režiji. Tokrat smo se prvič srečali z nakupom kart preko interneta, rezervacijo avtomobila ipd. in nas je bilo malo strah tega, če bomo vse to zmogli. Smo, tudi s pomočjo gospe Martine iz PSZ (najprej slaba, nato pa zelo dobra izkušnja s to gospo)!
Ne vem, kakšni popotniki ste ostali, ampak mi smo tokrat prebili led in si bomo zdaj verjetno upali še kdaj sami kaj rezervirat! Tako, da mi NI ŽAL niti tistih 300 €, ki smo jih plačali več, kot bi jih na recepciji Cluba Marina. Ker če ne bi bilo tega dopusta bi naše ritke greli na Hrvaškem in mastno plačevali za njihove usluge (a to pa ni nategancija?), bili pa prikrajšani za malo drugačen dopust in upam, da preboj med (po)potnike, ki se podajo še kam :)!
sem tjasa in sm pri promociji delala 10 mescov skratka mam velik informacij tudi delala sm 4 mesce pr lhbcju in tud od tam mam dost informacij tko da jaz sm tista k sm rekla 2 rcijaja tko da ce mate pritozbe nad podjetjem promocijo soncnega zahoda (sedaj so spremenili ime ) lhbc naj vas opozorim da je se ena na bledu silver point …zelela bi z vsemi ki imate slabe izkusnje pisete mi kot ste vidl rtv je zmagu sedaj pa se preverjeno pop tv zelim si da stranke kot nekdanji zaposleni mi javite da na vsa prsanja vam bom odgovorila in pomagala tudi moj odvetnik .lp.tjasa
cist jasno sm napisala kok casa sm pr podjetju psz in lhbc delala a si med zaposlenimi pa tuki men hocs skodovati ne mors zal…kaj pzjovci (IMAJO ZE DRUGO IME) se mal papa zagreb tko da se zaposleni ze kovcke pripravjo..heheh..upam da naslednjic ko jih inspekcija obisce da nav cez okenj skocu vn gospod sefe(meneger telemarketinga) mark f. kodric le zakaj k itk skoraj vsi tm delajo al 10 ur tedensko al pa na crno ….da ne govorim ostalo se vcer sm srecala bivsega zaposlenega v pszju prevec negative je in zato si odpuscen pa se to ni sefe mu reku ampak maja…se dobr da sm sla stran pa nimam teh vec tezav z njimi se ukvarjat na koncu itak ugotovis da je bolj it naprej sluzb je veliko jst uzivam v novi sluzbi niti takega pritiska ni pa tud placa zelo lepa heeh..bivsa predstavnica k je delala na tenerifi je cist bla razocarana ni blo tko kot obljubljeno ni pralnega stroja ni nc ..lep soncen dan vn zelim…tjasa
Navedeno
rosie
Las Palmas je na Gran Canarii, ne na Tenerifih, draga Mark in Lucky.
Navedeno
Mark & Lucky
Sorry, se opravičujem, LOS CRISTIANOS pri PLAYA DE LAS AMERICAS. Je bla pozna ura, pa je prišlo do napake.
lep pozdrav
ti res pojma nimaš kje si bil; če si en teden tam ne moreš tega zamenjat, niti pod razno. in v celem tednu ste se 1x kopali v morju??? junija in julija je v las americas morje še kako primerno za kopanje.
Dragi lasamericas
Tudi mi smo se v enem tednu samo enkrat kopali v morju, saj smo imeli v Country clubu v Chayofi fantastičen bazen
LP, Janir
pozdravljen! tudi mi smo se vrnili z sedm dnevnega dopusa iz tenerifov in lahko povem sam to da tisto nabijanjen o nekih ščurkih,slabih apartmajih,o nočnih morah popolnoma nič ne drži kajti apartmaji so prva liga bazen pred vrati čisto ne vem kaj ljudem ni všeč mi smo se imeli sansko in preživeli lep dopust.kar je mal neugodno k ti hočjo kar v par urah urint življenso sedm dnevno uporabo apartmaja za 12.000e k pa ga ko noben ne vzame vsaj slovenc ne.drugač pa kapo dol .JOŽE
Forum je zaprt za komentiranje.