Tenerife s promocijo sončnega zahoda
Pozdravljeni!
Zanima me, če mi lahko kdorkoli poda kakšno telefonsko številko, ker objavljena ne deluje več..
Prosim če mi kdorkoli zaupa kakršenoli kontakt na: korosec20@hotmail.com
Lep pozdrav
Lep pozdrav,
s fantom (23 in 20 let) imava sklenjeno pogodbo za Tenerife za 4 osebe…iščeva par, ki je star nad 28 let, da bi šel z nama v mesecu juliju na Tenerife. Pogoj za Tenerife je starost para najmanj 28 let (čeprav to v pogodbi sploh ne piše) zato midva ne moreva iti, ne poznava pa nikogar, ki bi bil toliko star in bi šel v Juliju. Cena, ki je bila plačana za dopust je 650eur, zato je res škoda, če bi zadeva propadla:-( Par, ki bi šel z nama bi plačal le ceno letalske karte cca.165 eur povratna na osebo.
Pogodbo lahko tudi prodava za 500 eur -za 4 osebe. Sva iz okolice LJ.
Pišite mi na : larisa.jas@gmail.com
Larissa je pisala o kartah za 165 eur v marcu, če gre za kakšnega nizkocenovca, se cene zelo spreminjajo in je čisto možno, da so zdaj (ko je najbrž večje povpraševanje) že 400.
Se opravičujem, površno prebrano…:)
Sporočam pa vsem, ki ste v enakem zosu kot jaz…Jaz osebno sem pisala direkt na RCI, ker v končni fazi je bil na tej predstavitvi tudi njihov predstavnik. So mi napisali, da bodo vsem slovencem omogočili dopust na Tenerifih, ker si preprosto ne morejo oprivoščiti slabe reklame. Nam se je javil g. Alen Sluga, s katerim zdaj kontaktirava. Ponudil se je tudi za pomoč pri nakupu kart, vse pojasnil (tudi to, kako čimprej zaključiti predstavitev ;)) organizira nam rent a car že na letališču. Mi gremo 30.7.- 6.8., res pa je, da še nismo tam…:) tole kopiram iz zadnjega maila, ker sem mu razložila, kaj nam je bilo obljubljeno:
Se strinjam z vami,
da so za vas termin zelo drage karte, ampak, ce imate moznost, lahko
pridete tudi konec tega meseca, ker so letalske karte, 80 evrov na
osebo, zavedam se pa tudi, da imate soloobveznega otroka. Se tudi
strinjam z vami, da bi dobili cenejsi apartma, ce bi iskali v lastni
reziji, ampak ni garancije, da so cisti in urejeni. Ce bomo pri nas
imeli proste nadstandardne apartmaje, boste mogoce tudi v enem izmed
njih, tako da bi dobili to, kar so vam obljubljali. Vsi nasi apartmaji
so cisti, urejeni, opremeljeni z vsem, kar rabite za cas dopusta, tako
da v primeru, da ne dobite luksuznega, boste tudi zadovoljna.
Jaz samo svetujem vsem, obrnite se direkt na RCI, mislim, da jim je v interesu, da nam omogočijo dopust in da vse to čimprej potihne.
ja vi kar nasedite in plačajte še avion ja in verjemite trmu alenu ja tudi meni je pisal pa nič ne verjamem pisal je da kao neve kam so šli ti fašosti k so nam pobral denar kdo pa mu potem daje plačo jajajaaaa kr neki sm pač zghubila 300 evrov k sm plačala bom že preživela vsaka šola neki stane ajd caooo
Dvomim, kakor on piše, RCI za večino od nas ni prejel denarja, ki smo ga vplačali, zato tudi pravijo, da ga ne morejo vrniti. Če oni lažejo, potem tudi jaz. Je pa tako, jaz sem si želela na Tenerife, zato sva tudi vplačala. Sicer ni vse potekalo tako kot mora, ampak kljub vsemu upam, da bo vse ok. Aja, v voucherju je tudi njihova telefonska številka in jaz sem rezervacijo preverila, raje zapravim še nekaj za telefon, kot pa da pridem tja in nimam niti apartmaja.
Samo za informacijo:Lansko leto smo Promociji smo plačali 860 eur, ko smo prišli v club Marina in smo jim povedali za ceno, so se nam smejali v obraz ! Kakorkoli, v Clubu Marina sem potem PLAČAL DOPUST ŠE ZA LETO 2012 PO CENI 300 EUR !!!! Pred tremi dnevi pa sem plačal dopust v las Americas, ravno tako apartma, za 429 eur za dve osebi ZA 11 DNI !! tOREJ SE VAM RESNIČNO SPLAČA DOPUSTOVAT V LASTNI REŽIJI.
Pozdravljeni še enkrat!
No po vseh dogodivščinah, takšnih in drugačnih, smo mi od 14.6. že na Tenerifih. 🙂
Nastanjeni smo v Regency Beach Clubu, apartmaji so lepi, dobro opremljeni, imajo vse, kar rabiš. Vse je potekalo brez problemov, tako da res uživamo!
Ne pustite, da prevlada slaba volja in samo pojdite na dopust! Ne bo vam žal!
Lp,
Nina
sedaj berem ta forum in se kar zgražam nad vsem!
Da še povem lastno izkušnjo!
Lani decembra sta starša plača 620evrov za destinacijo Tenerife pri Sanjskih potovanjih (ali nekaj takega… v glavnem pri oni agneciji ki je naveliko nategovala ljudi; bile sta dve, z istimi lastniki)
Potem sem zasledila pri poročilih, da ljudje veliko plačujejo za to potovanje in da nakoncu ostanejo brez vsega! Doma sem naredila pravo revolucijo!
Po velikih mukah in neprespanih nočeh smo le izbrskali podatek o onem slovencu, ki živi na Tenerifih in išče ljudi, ki so bili nategnjeni s strani te agencije!
Z njegovo pomočjo smo prišli do letalskih kart in vseh zadev.
In končno je prišel avgust, ko smo imeli svoj izbrani termin za potovanje na Tenerife… Po resnici povedano, tri dni nisem nič jedla, ker sem bila čist na koncu, nisem vedela, kaj nas čaka in ni…. Bila sem presenečena. Na letališču šofer, ki te pripelje direkt v hotel, tam nas je počakal slovenski predstavnik, nas pogostil s sangrijo in nam v nekaj stavkih predstavil Tenerige in Regency club…
Res smo dali 300evrov pologa oz varščine, ki pa smo jo dobili nazaj!
Nastaljeni smo bili v Paradise Court-u… ni nevem kako udobno, ampak se resnično da preživeti…
Res je glede sefa in TV-ja, da moraš plačati na recepciji, da dobiš kodo in ključ ter daljinca…. AMPAK JAZ NEGREM NA DOPUST DA BOM GLEDALA TV!!!!!!! JAZ GREM ZATO, DA SI OGLEDAM ZNAMENITOSTI IN SE MALCE ODPOČIJE!!!!!!!!!!!!! kdo pa gre denarja zapravljat na dopust, da gleda TV…. brez komentarja…
Z veliki veseljem smo si šli ogledat Lorp Parque (http://www.loroparque.com/) in Siam Park (http://www.siampark.net/) , vzeli smo TWIN TICKET in še avtobusni prevoz ter smo na osebo plačali 67evrov… to sta dva dni…. en da smo vzeli ogled otoka, ki ga vodi en srbski predstavnik, ki ga resnično predstavi s srcem, to je stalo 55evrov na osebo… ostalo pa smo malce raziskovali plaže in okolico….
Imeli smo tudi predstavitev delovanja tega kluba…. ki ni tako napačen, ko pogledaš iz večih strani in dobro premisliš…. se ti precej izplača…
RESNIČNO KOMAJ ČAKAM DA POTUJEM SPET NA TENERIFE, KER SO RESNIČNO PREKRASNI…. SEDAJ SI ŽELIM ITI V ZIMSKEM ČASU….
če koga kaj koli zanima posebaj, lahko piše na:
osamlena@gmail.com
lp!
http://www.kristalnalagunamarketing.com/
To je iz hrvaške, zdaj nategujejo tam lopovi.
In spet ta Benjamin John Ash.
Forum je zaprt za komentiranje.