Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tenerife s promocijo sončnega zahoda

Tenerife s promocijo sončnega zahoda

Gospod Matjaž,……

prebrala sem vaše izčrpno poročilo,….. vesela bi bila kake slike – če ste jih še pripravljeni poslati( kustravcek@gmail.com)!
Mi naj bi šli drugo leto , če bomo šli! Ko prebiram te komentarje me je že skoraj minilo, da bi šla z majhnimi otroci na tak dopust!
LP!

….OVCE

Mark&Lucky,prosim javita se na:
totimo06@gmail.com

Hvala!

Živjo!!Mene pa zanima,če se morda kdo odpravlja na Tenerife 4.11.2011??
Prosim,če se javi,da bomo potovali skupaj,da nam bo vse skupaj lažje.Hvala

Za Kuštravcek:
Tudi midva sva šla z majhnima otrokoma (2,5 leta in 5 let), pa je bilo vse ok. Na predstavitvi (najina mala nista hotela bit v hotelskem vrtcu in sta bila kar z nama) sta nama veselo težila in tečnarila, tako da smo bili na kavici cca kakšne pol ure, potem pa smo se zadovoljni razšli (no, vsaj midva :)!), naš predstavnik Črt je bil zelo uvideven, drugi pa nama niso težili.
Bili smo v Clubu Marina, zelo miren resort, z bazenom, je pa s tremi zvezdicami. Na to smo se pripravili že predhodno, ker nama je gospa Martina s (takrat še) Promocije SZ poslala na mail svoje osebne fotografije. V morju smo se kopali le 2x, saj za več ni bilo časa, ker smo prekrižarili otok (z najetim avtomobilom).
Vse je bilo ok, mi smo se imeli krasno in bi ponovno šli na Tenerife – seveda tokrat v lastni režiji.
Tako da, če glih niste v finančni stiski zaradi tega izdatka, priporočam, da greste. Sicer se pa vsak odloči sam, če iz tega izpelješ nekaj dobrega zase, je pa tudi nekaj.
Če kdo želi, tudi jaz pošljem slikice na mail.

Hey klara10

Jaz bi želela da mi pošlješ slikce na mail;

zvezdica.kb@gmail.com

pozdravljeni,

glede na prebrano na forumu je tako:
tudi mi gremo na tenerife v času od 06.10.2011-13.10.2011. načeloma ne bi mogla reči da gre za nateg, imajo drugačen način promocije kot npr. ostale turistične agencije, ampak povedo jasno da najameš izključno apartma brez letalske karte in prehrane.

skratka,
za vse ki rabijo dodatne informacije glede letalskih kart, lahko potrdim da se najbolj splača preko rynaira, ker smo mi za 4 osebe plačali 320 EUR-let je iz Bologne.

mi pa ni čisto jasna rezervacija parkinga na letališču Bologna, cena recimo za parking je približna, ampak jaz na spletni strani( http://www.bologna-airport.it) vidim naprimer, da je cena za parking P1 120 eur. Kje je potem tisti parking, o katerem vas ogromno navaja, da stane okoli 30 EUR. Če mi lahko kdo pove kaj več glede tega, bi bilo zelo dobrodošlo.

hvala za pomoč in lep dan vsem.

ZA WRONG-RIGHT
Čav,mi gremo na Tenerife 4.-11.11.11,pa karte še niso bile izpod 600 eur,zanima me kdaj ste jih rezervirali,da ste ujeli tako ceno?Hvala

A je bil kdo na promociji v Mariboru v hotelu Betnava ta vikend 9-11.9.2011?

Pozdravljeni!

Tudi midva sva “nasedla” in sva kupila Tenerife za 4 osebe (en teden, 500€). Polovico plačano zdaj, polovico v decembru. Možnost koriščenja v 18 mesecih (z možnostjo podaljšanja).PRODAJAVA! Če je kdo zainteresiran, naj piše, pa mu pišem potem na zasebni mejl.

midva sma bila danes 11.9 ob 14.00

ZA POPOTNIK1:Čav,mi gremo na Tenerife 4.-11.11.11,pa karte še niso bile izpod 600 eur,zanima me kdaj ste jih rezervirali,da ste ujeli tako ceno?Hvala

Ja res je da smo jih mi rezerviral skor 5 mesecev prej, je pa tudi res da če pogledam koliko je danes, karta za let na naš termin je mislim da okoli 20 eur po osebi dražja kot pa takrat ko smo jo mi rezervirali. je pa res da mi nismo želeli čakati na zadnje sekunde ker se zna tudi zgoditi da potem kart na tisti termin ne bo. predlagam da si karte čimprej rezervirate kjerkoli boste pač rezervirali.
je pa to edina varjanta ki smo jo našli da je let direkten in da ni 1 ali pa 2 postankov vmes in da let traja le 3,5 ure namesto 12 ur-tud to varjanto smo najdli.

GROOOOZA……VSE….

Da,bila sva oba z možem-ali imate kakšne informacije

Tudi mi smo vplačali počitnice za 4 osebe na Tenerifih. Od agencije PSZ smo prejeli potrditev termina od 18.11. do 25.11.2011. Mogoče kdo potuje isti termin?

S punco sva bila na predstavitvi v MB. Ne moreš verjet kakšna potegavščina.
Izklicno ceno je dal 710. Dva para sta se dajala na licitaciji in seveda na koncu oba dobila unikatno sanjsko potovanje v tej vrednosti.
kdor ni licitiral je potegnil Malago. In sledil je neverjeten popust. Tenerife si lahko dobil za 510 EUR.
Takrat sem na žalost klecnil tudi jaz. Vplačal sem 200 EUR in že razmišljal o sanjskem dopustu.

Ko pa prideš zvečer domov in preveriš zadevo sledi šok. Najdeš te zadeve na forumu, ugotoviš, da je cena še vedno previsoka, tako sem bil znerviran, da sem celo noč komaj kaj spal.
Seveda sem potem temeljito prečital pogodbo in našel vse zanke. V pogodbi je ogromno dvomljivih in nejasnih stavkov, pogodba pa je seveda sestavljena tako, da smo na slabšem.

Kar naslednji dan sem stopil v akcijo. Poklical sem vse številke, ki sem jih našel in še isti dan uspešno odstopil od pogodbe. Vrnili so mi tudi denar.
Je pa res, da na tenerife lahko greš in tam tudi uživaš tudi če greš preko Unikatnih sanjskih destinacij. Vso srečo vsem, ki ste vplačali akontacijo.

Živijo,
Ravno v soboto smo prišli končno domov iz Tenerifov,ker je bil to najbolj mučen dopust.Promocija laže,ne dobiš apartma z 5 zvezdicami in to ti tam tudi povejo.Mi ki smo imeli otroke smo dobili kar zdelan apartma starša sicer boljšega.Potpisat da boš plačal 300 eur v primeru škode za tako zdelan apartma se ti že potem zdi butasto.Stoli so se komi skup držali.sej veliko je bilo…Predstavnik zelo prijazen,fajn smo se pogovarjali.ampak takoj tisto noč po predstavitvi,ko smo jih zavrnili,da ne bomo kupli so staršem ukradli ves denar in dokumente in to ponoči ko sta spala.popolnoma nič nista slišala.zjutraj se zbudita ni denarja ne dokumentov in še drugih reči(ura,fotoaparat,telefon…)Že tretji dan pokvarjen dopust.Policija tam ne ukrene nič napisali so zapisnik in rekli da bo s tem lahko mami šla iz države,ker tam pa ni ambasade.In vsi so rekli da ne bo problem da bo to zadostovalo,če ne bi drugače ukrepali.Ko se je pa to zgodilo predstavnika sploh nismo dobili na telefon.ma vse nam je blo nekam čudno.Pač poskusili smo še nekej videt na tem otoku,ker nas drugače sploh ni preveč navdušil in smo komaj čakali da gremo domov.Pride sobota za odhod domov.pridemo na letališče,leteli smo z rynair,tri ženske ble za pultu in nas spustile mami bi morala pa ostati,ker nima dokumentov.nobeno poročilo ni veljalo.prosili smo jih,ker smo imeli zraven tri majhne otroke,povedali da ona ne more sama tam ostat,ker ne zna nobenga jezika,brez denarja,da drug nima izpita kot moj mož,ker on bi moral z njo ostat…nobena prošnja ni pomagala.prasice od prasic.ni blo veze kje bomo spali z majhnimi otroki.Niti nismo imeli pameti se odločit kaj storit,ker smo bili preveč v šoku in smo ostali vsi.Spet kličemo predstavnika,spet ga ne dobimo,šli smo v regency club.Ženski smo se očitno zasmilili ali pa smo ji šli na živce in je preklicala okol,kje je bil prost apartma.in smo prišli v hotel playa olid.potem nam je zvečer predstavnik napisal da nam regency club ne more pomagat in on tudi ne.Zanimivo,v tem hotelu playa olid so nam pa marsikaj pomagali in smo jim zelo hvaležni.Mož je potem moral iz tenerifov v madrid na slovensko ambasado da je dobil papirje za mojo mamo.spet letalska karta za plačat.in potem smo mogli ponovno kupit karte za domov.na eurocard nismo imeli tako visokega limita in spet problem kako karte plačat,ker tam ne moreš dvignit večjo količino denarja.spet šit.pokličemo na banko in so brez problema dvignili limit,hvala bogu,da smo lahko kupili karte ki so bile kar dosti čez 1000 eur.tiste zadnje dni smo potem preživeli v strahu,smo pa še videli lepši del otoka.in tudi te oderuške ljudi,ki kar ne vejo kje bi ti denar pobrali.ne grem več tja.Posiljen narod,slabo sadje(v tgovini je bilo grenko in nezrelo)katere trgovke neprijazne,slaba hrana,sploh kruh.nič kaj prida razen ribe.V soboto gremo drugič domov in kaj je bilo tam…niti ene osebne nam niso pregledali.Da bi zadavil tiste babe.Če majo neka pravila naj se jih držijo ne pa enkrat ja drugič ne.čeprav smo še vedno prepričani,da nas je vse to doletelo zaradi regency cluba in tistega predstavnika,nismo pa prepričani.sam vse je bilo tako čudno.Pa še to v tem hotelu playa olid bi dali za 10 dni 800 eur za dva apartmaja ceneje kot čez promocijo,pa je bil ravno tako tri zvezden.Čim dalj stran od promocije.lažejo,da sam sebi verjamejo.

Zanima me, če gre kdo na Tenerife preko promocije sončnega zahoda v terminu 14.10.-21.10.
2011 in iz katerega letališča? Nam so na agenciji svetovali, da je let iz Pise najcenejši zato
letimo iz tam.

ŽIVJO
JA pa ščurki so tudi .pri nas so bili štirje in kuhinja čisto zanič,premalo posode.je pa res da v tistem ko sta bila starša je bil lepši apartma sam še vseeno ne 5 zvezdni.pa če ne zakupiš dajo roke stran od tebe.pa povem vam da to se ne isplača kupit,ker če pomisli koliko stroškov še imaš na leto vseeno če si vedno plačaš in greš drugam.za promocijo so pa tak rekli da dolgo več je ne bodo rabili.hrvati grejo na to promocijo zastonj mi moramo pa vse plačat, ne vem kaj še.tisti ki je plačal naj gre in se ima fajn sam na stvari paste .mi smo še dobili domov položnico 3000 eur telefona,ker nam niso prekinili,ker je brat šel preklicat št.bi morala prit mama z osebno iz tenerifov,pa čeprav ni mogla ne domov pa še osebne ni mela.naše počitnice so bile groza,čeprav bi kljub slabšemu apartmaju in ščurki bilo lepo,če se to nebi zgodilo.a ja pa v hotelu playa olid plačaš 40 eur na dan pa ti vsak dan počistijo sobo in zamenjajo brisače tukaj pa ne.uživajte na dopustu na tenerifih in pazite na tiste,ki po plažah prodajajo,ker te takoj ulužijo.pa še nagravžne stvari imajo.ne kupujte donatov(krofi)na plaži,ker so nagravžni,sadje je pa tak drago,da se ti že butasto zdi.Najbolj se pa splača iti v trgovino Merkadona,ker za mal denarja dobiš dost stvari.v marketih je svinjsko drago.

jah, saj ni čudno, da se vam dogajajo tako grozne stvari, če še enega posta ne znate napisati tako, da bi drugi razumeli, kaj hočete povedati.
Sem šla 2x brat, pa nič ne razumem, SUZY1.

Mal me heca tale tipkovnica in sem mal težje napisala.hvala za opozorilo.če kaj niste razumeli me pa lahko vprašate.Lep dan

poceni parkirišče če greš iz Milana piše LOW COST PARCEGGIO,30 EUR ZA 8 DNI,VSAK DODATNI DAN 4 EUR,SAM TO JE NA NEPOKRITEM PARKIRIŠČU.A JA ROSIE pa še to,ni se meni to zgodilo ampak moji mami,sam je nismo pustili same tam na Tenerifih .Ščurkov pa nismo imeli zato,ker jaz neznam pisat.ne morem pomagat če mi nagaja tipkovnica zato sem bolj na hitro napisala kar sem se spomnila.lp

Pozdravljena Suzy!

Prosim napiši mi tvojo telefonsko številko.
Ker sva midva tudi plačala Tenerife.

živjo!sej nimata kej.pejta pa se fajn mejta.denar stran vršt je brezveze.če vaju kaj zanima lahko vprašata tu.lp

Zdravo . Pred dobrimi 14 dnevi smo se vrnili iz Tenerifov in vam lahko kaj več povem . lahko vam samo omenin da ni potrebe letovati z Algencijo sončnega zahoda ker vam jaz lahko isto potovanje uredim prazaprav zastonj ( bivanje )
Če vas zanima se javite. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close