Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tenerife s promocijo sončnega zahoda

Tenerife s promocijo sončnega zahoda

vseeno me zanima malo več, ne vem zakaj ne morete napisat vsega kar je vključeno? Hrana, prevoz,nastanitev,itd?

Hrana ni vključena, je pa baje precej cenejša kot pr nas, nastanitev v apartmaju s 5*, prevoz vam po želji uredijo, ni pa vključen v ceno. Od letališča do apartmaja pa je prevoz vključen. polno opremljen apartma, tv, dvd, telefon, skratka kar si želite le hrana ni vključena.

aha, zdaj je že apartma:) Vsekakor peklensko drago, najem apartmaja za 100 eur na dan! Predvidevam, da je tudi sončni zahod že vključen v ceno!

Mene pa resno zanima nakup prosim za več informacij!
lp Greta

Čas za odstop od pogodbe imate 14 dni od podpisa pogodbe brez da navedeš razlog, vendar le v primeru, da pogodba ni bila podpisana v njihovih prostorih. Obrazec sprintaš na tej strani: http://www.informiran.si/survey.aspx?docid=1227 (Odstop od pogodbe, sklenjene zunaj poslovnih prostorov) in ga pošlješ po pošti priporočeno s povratnico!!! Navadno pošto bodo zavrgli oz. “izgubili”. Še boljše pa je, da jim neseš kar osebno in zahtevaš potrdilo, da so dopis prejeli.

Naju so tud nategnili vendar sva žal prepozna za preklic pogodbe. Upam, da nam vsaj termin potrdijo. Danes je že 10. dan od poslanega rezervacijskega obrazca pa o odgovoru ne duha ne sluha 🙁

Upam, da imate drugi več sreče in pameti 🙂

lp

Aja pa pogodbe/paketa se ne da prodat naprej drugi osebi, razen ce gresta podpisnika pogodbe zraven.
http://www.pravninasveti.si/nasvet/596/Promocija-soncnega-zahoda.html

Cena pogodbe vključuje: cena bivanja, stroške čiščenja, prevoz od letališča do apartmaja, menjava posteljnine in brisač, brezplačne usluge predstavnika kluba, brezplačni varstveno animacijski programi, ter brezplačen obisk in uporaba različnih športnih objektov v apartmajskem naselju. (bazen, fitness,…)

Jessy89 – tudi naju so dobili pod pogojem, da se da pogodbo prodati ali podariti in imam se tega namen držati. Če se z njihove strani ne bodo strinjali, pa se bomo posvetovali z odvetnikom. glede datuma pa svetujem, da jih pokličete, ker smo tudi mi čakali datum, pa ga ne sporočijo domov.

Jaz sem se pozanimala in povsem možno je pogodbo prodat. Jaz pa bi jo zelo rada prodala naprej, saj me zelo skrbijo finance. Služba se mi kar ne kaže in mi denarno ne bo zneslo. Če koga zanima, naj prosim sporoči.

Midva z ženo sva tud plačala, NUJNO takoj na bankomat. Zdej pa tele komentarje bereva, sva pa čist fertik. Nč, šla bova druzga ne preostane, bomo videl kako nam bodo zrihtal letalske karte kot so obljubil, pa rezervacijo na najin željen termin?? Cene so rekli da so 1/2 cenejše,po vaših komentarjih ni ravno tako. V glavnem, sva popolnoma negativno presenečena, pa še odšla nisva, kaj bo ko se vrneva?? Ženi, ki je bila srečna? izžrebanka pravim, VSAKA ŠOLA NKAJ STANE, upam da ne bo predraga?

Meni so rekli, da v primeru, če bo šel drugi par namesto tistega, ki je podpisal pogodbo, da mora biti ta drugi par star najmanj 30 let in da morajo biti zaposleni in ne vem kaj še… Zmišljujejo si da glava peče.
Meni je prav žal, da se je sestra spustila v to. Probala sem v njenem imenu kaj urediti, ampak žal mi ni uspelo saj na sami prezentaciji obljubljajo veliko več kot očitno dejansko je… Če bova šla midva upam, da bova lahko povedala kaj lepega.

Eden v paru mora biti star 30, ne oba, glede zaposlitve pa nimajo kaj izbirat. Jaz prodajam, ker si ne morem privoščiti. Ni problema glede prodaje, če kdo kupi, mu z veseljem prodam in tudi uredim prepis pogodbe

Greta !

Če vas še vedno zanima nakup app na Tenerifih, vam prodam za 500 eur.
E-mail marjetatroha@hotmail.com

Tudi midva z ženo sva mislila iti na Tenerife. Pa zaradi nastale situacije, ki naju je presenetila, bova zelo težko šla. Če je kdo zainteresiran, naj se oglasi pa se dogovorimo za ugodno ceno.

e mail: jj27361@gmail.com

lp Jože

…nekdo še bolj podkovan naj spodnje obrazloži vsem, ki so pogodbo sklenili v njihovih prostorih oz. ali so kake možnosti, za ostale pa je zadeva dovolj jasna…

Prodaja najema apartmajev na Tenerifih – obvestilo za javnost

Na Tržnem inšpektoratu RS smo po pozivu potrošnikom, da posredujejo kopije pogodb, sklenjenih bodisi z družbo Promocija sončnega zahoda d.o.o., bodisi z družbo LHBC marketing d.o.o., prejeli veliko število pogodb in vprašanj potrošnikov, kaj lahko v zvezi s temi pogodbami naredijo. Zato želimo na tem mestu še enkrat navesti, kakšne so pravice potrošnikov, ki so sklenili tovrstne pogodbe.

Ker se v večini primerov pogodbe z navedenima družbama sklepajo izven njihovih poslovnih prostorov (npr. v hotelih), imajo vsi potrošniki, ki sklenejo pogodbo izven poslovnih prostorov družbe, v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot) pravico, da brez navedbe razlogov odstopijo od tako sklenjene pogodbe brez kakršnihkoli posledic zanje (za potrošnike). Potrošniki morajo svoj odstop od pogodbe pisno sporočiti družbi najkasneje v 14 dneh od sklenitve pogodbe, družba pa mora nato najkasneje v 30 dneh potrošnikom vrniti vsa prejeta plačila.

V kolikor potrošniki ob podpisu pogodbe niso bili seznanjeni s pravico do odstopa od pogodbe, pa jih družba seznani s pravico po podpisu pogodbe, začne teči 14-dnevni rok za odstop od trenutka, ko so bili potrošniki seznanjeni s pravico do odstopa od pogodbe.

Skrajni rok za odstop od pogodbe je v vsakem primeru (tudi takrat, ko družba potrošnika sploh ni seznanila s pravico do odstopa) 3 mesece od sklenitve pogodbe.

Vsem potrošnikom, ki še niso zamudili zgoraj navedenih rokov za odstop od pogodbe, pa bi dejansko želeli odstopiti od pogodbe, tako svetujemo, da čim prej obvestijo družbo s svojo odločitvijo o odstopu od pogodbe. Svojo odločitev morajo družbi sporočiti pisno, predlagamo pa, da jo pošljejo vsaj s priporočeno pošto na naslov družbe (zaradi lažjega dokazovanja). V kolikor družba ne bo vrnila plačanega zneska najkasneje v 30 dneh od prejema potrošnikovega sporočila o odstopu od pogodbe, to predstavlja prekršek po ZVPot, zato naj nas potrošniki o tem obvestijo.

V primeru, da je pogodba sklenjena na sedežu družbe oziroma v njihovih poslovnih enotah (poslovalnicah) ali pa so potrošniki zamudili skrajni rok za odstop od pogodbe, te pravice nimajo. V tem primeru se za odstop od pogodbe upoštevajo določila pogodbe in splošna obligacijska pravila.

Na koncu naj še dodamo, da lahko vsi potrošniki, ki so sklenili pogodbo s katero od zgoraj omenjenih družb, pa bi želeli posredovati pogodbo na naš naslov, to storijo preko elektronske pošte (na naslov ljubljana.tirs(at)gov.si ali gp.tirs(at)gov.si) ali klasične pošte (na naslov Tržni inšpektorat RS, OE Ljubljana, Vilharjeva 33, Ljubljana ali Tržni inšpektorat RS, Parmova 33, Ljubljana). Lahko pa nas tudi pokličejo v času uradnih ur na telefonski številki 01/ 420-4810 ali 01/ 280-8700.

oj

mene pa zanima če ima kdo izkušnje z Silver Pointom

po vsem prebranim mi zadeva zgleda zelo podobno ?

lp juro

Men se zdi, da je tale “fotr”, ki je odprl to temo, zaposlen v tej agenciji….

Lep pozdrav!

Moja starša sta kupila od te agencije apartma za 4 osebe na Tenerifih. Žal, zaradi osebnih razlogov ne moreta potovati z letalom zato jih bi rada prodala po ugodnejši ceni.
Če koga zanima naj me kontaktira na e-mail: skerget.vesna@gmail.com

Ker sta tudi znanca vplačala Tenerife bomo skupaj izkoristili eno pogodbo, tako, da svojo pogodbo ugodno prodam prvemu ponudniku, cena je v primeru koriščenja dveh oseb le 375€, štirih oseb pa 500€ (pogodba je bila v osnovi vplačana za 800€) !
Kontakt na e-mail : tajda111@gmail.com

fotr pozanimaj se, če je vredno 750€, za kazensko prijavo. Verjetno bo nekoga to bolj bolelo. Ker je mislil, da bodo naredili skupno tožbo proti agenciji… PS: če kdorkoli prejme plačilo, ki se reče plača, se to smatra zakonski in formalni obstoj delovnega razmerja, tako da če kdo misli da nima pogodbe, temu posledično pa nima pravic, se konkretno moti.

Hej!

Tudi midva z možem sva šla v to varijanto in me zanima, če bi bil kakšen interesent , ki ima cilj potovati, da bi od naju odkupil!
Ugodno!
Zainteresirani se lahko javite na mail: livbertol@gmail.com

Mislim…en vas nategne in vi bi nateg prodali drugemu…Bravo!

http://juresimon.wordpress.com/2011/03/19/

saj ni čudno…pa vi sploh veste koliko preplačate vse tole???? in pol folk jamra, da je kriza?

Tudi midva sva plačala lhbc marketingu za Tenerife in Malto 950 eur.Sedaj pa kao Psz nase prevzema organizacijo letovanja namesto LHBC.meni to nekaj smrdi saj mislim,da je to isto sranje kot LHBC.

Pozdravljeni.
Midva sva vplačala 700 €, avgusta 2010. Prvi namen izkoristiti dopust je bil, v zimskih počitnicah, potem pa ni bilo prostora-baje. Še dobro, kajti letos je bilo bolj hladno, od 15 do 17 stopinj, meni pa bolj paše toplota.
Potem sva se odločila da gremo v juniju. Nama bolj paše, da sva odsotna samo en vikend(službeno sva bolj aktivna od petka do nedelje), tako da sva si izbrala Club Marina, ker je tam prihod vsak dan. Otroka sta poskrbela za ocene in predčasno zaklučila s šolo.
Odhod 13.06.11 6,35 iz Bologne Povratek 20.06.11 10,40 iz Tenerifov. (Čas je tam eno uro nazaj)
12.06.11 ob 23.00 smo se odpeljali iz Celja proti Bologni, kamor smo prispeli že ob 03.00 uri zjutraj. Preko spletne strani letališča Bologna sva rezervirala od doma parkirišče P4 za osem dni.(prenotazioneparcheggi@bologna-airport.it) Cena je bila 82 €, vendar pa smo čez en teden plačali SAMO 34 €. Z kombijem so nas odpeljali na letališče in čez en teden prišli po nas BREZPLAČNO. Karte za letalo so bile rezervirane kak mesec in pol prej, cena 362,00€, povratne za 4 osebe. Ker nisva vedela za ročno prtljago (drugi se večino poslužujejo samo tega – 10 kg po osebi) sem plačala še dodatno 2×15 kg za obe strani 160 €. Vse skupaj 522,00 €.
Let do Tenerifov 4,5 ure, na letališču nas je počakal kombi in nas peljal do hotela.
Prvo sobo v hotelu smo zamenjali, ker je sin velik 190 cm, pa so bile postelje prekratke, potem so nam dali pa drug apartma, takoj pri recepciji. Pritličje, pogled na bazen, teraso in restavracijo. Vsepovsod je bilo polno palm in rož, pa zelo čisto. Apartma res ni bil luksuzen, je bil pa vseeno lep, čist in dovolj velik. Balkona sta bila povezana v eno, iz spalnice in dnevne sobe. Kuhinja opremljena, mogoče malo premalo posode, kopalnica čista, dovolj velika, namesto klime v spalnici in dnevni sobi stropni ventolator. En TV. Sabo smo imeli prenosni računalnik, plačali 7 € za en teden in preko najdi.si pošiljali brezplačne sms-e.
V hotelu nas je počakal predstavnik RCI agencije Črt in nam v eni uri na hitro predstavil otok, zanimivosti in kar je vredno ogleda, po počitku in poznem kosilu pa smo šli z busom v Las Palmas in takrat ugotovili, da brez rent-a car ne bo šlo. Drug dan nazaj na letališče po avto, ker je tam daleč najbolj ugodno – FORD FIESTA 7 dni – 92 €. Kontakt: http://www.autoreissen.es
Cel teden smo se potem vozili z avtom (bencin 0,959 €/liter), enkrat kopali v morju na beli peščeni plaži, obiskali LORO PARK, SIAM PARK in tržnico v nedeljo v Las Palmasu. Drugače pa smo se kopali v bazenu, je bolj topla voda – atlantik je pač atlantik.
Kuhali smo sami – zajtrk in kosilo, zvečer pa kaj pojedli zunaj. Kupovali smo v Lidlu in Sparu, cene so iste kot pri nas, tako da nisi na zgubi, tud doma je treba jest.
Zadnji dan smo se zjutraj z avtom odpeljali na letališče, ga vrnili, se vkrcali na letalo in odleteli nazaj v Bologno – 3,5 ure.
Skratka, lepo smo se imeli. Drugi dan, ko smo bili tam, je bil na sporedu tednik in me je klicala sestra, da je to nateg – pa panika. Pa kakšen nateg, če smo mi že tam?
Vsem, ki ste plačali pa svetujem, da greste vseeno na dopust in se imate lepo.
Lep pozdrav, Mark

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close