Ste videli sedaj moč nas cepljenih? Đoković izgnan!! Pravilno!!
maks453, 16.01.2022 ob 15:01
jasno112, 16.01.2022 ob 09:18
Vsekakor je sedaj povsem jasno, da pri covidu in cepljenju ne gre za zdravje in za ljudi, temveč za moč in oblast.
podpis
Podpišem tudi jaz. Zdaj pa res že vrabci čivkajo, ampak nekaterim trdobučnežem še zlepa ne bo jasno. Fanatični verniki so očitno preslišal, kar je nekoč izjavil Kacin.
Gnezdo anticepilcev, kar spodbujajte se med seboj.:) Ali pa se spokajte v Srbijo, Bosno ali Albanijo. Boste imeli veliko več somišljenikov. A ne vidite, da se normalnim ljudem ne ljubi prerekati z vami? Tu pa tam kaj napišemo, ampak se nam ne da, nima smisla, ker ne vidite dlje od vaših bebavih vodij tipa Robi. Visite tukaj noč in dan, se samopomilujete in drug drugega trepljate po rami. Na vašo žalost vas je malo…. lahko pa seveda tukaj jamrate in se podpisujete na lastne poste.:)
blablabla253, 16.01.2022 ob 09:28
dajmo razjasnit, kdo je zdaj tukaj hitler?:)) Ves svet? Kdo so tisti, ki se jih poriva v koncentracijska taborišča? Vi, anticepilci? a si lahko dotupite v svoje skromno založene betice, da se takratni Židje niso mogli odločati? Niso mogli reči, mi bomo tudi tako kot vsi ostali in se bomo cepili (kot to lahko vi naredite). Vas ne izločajo na podlagi rase, vere, priimka itd., ampak na podlagi vaših lastnih odločitev, ki so pa take zato, ker ste nevedni. Tu ne gre za uradno politiko, ki je taka in taka, ampak za stališče uradne medicine, ki se je vsaj v vseh prejšnjih valih izkazala za pravilno- precepljene države so imele procentualno veliko nižje št. hospitaliziranih in mrtvih kot neprecepljene. To je dejstvo! Pa ne bi spet o tem, ker pri vas ni konca.
V bistvu ne gre za noben fašizem, ampak za popolno trmoglavost anticepilcev, ki tolčete z glavo ob zid. In zdaj je Djoko nek vaš osebni odrešitelj.:) Pač mu ni uspelo priti not kot anticepilcu, ki je celo okužen šetal okoli brez maske. Kaj pol, če je trenutno negativen, če pri njem ni jasno, kako bo reagiral, če se bo spet okužil pri njih in ali bo sploh upošteval ukrepe. Sploh pa ne vem, kaj ga tako slavite, saj ni rekel jasno in glasno, jaz sem anticepilec, ne briga me vaše cepljenje. Hotel je priti not po reglcih, posipal se je s pepelom, ko so ugotovili, da je okužen šetal okoli itd. In zdaj bo šel domov kot polit cucek. Kaj tako velikega je naredil, da padate na kolena pred njim? Se ni cepil? Big deal, res.
Čemu takšen tvoj histerični izpad?
Debili nikoli ne bodo razumeli.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10222714211897754&set=a.10200742611741482
pravilna odločitev, 16.01.2022 ob 08:38
Đokovića izgnali in ga totalno ponižali. Sedaj vsi vedo, da je anticepilski bebček. Mi cepljeni pa uživamo svobodo in blaginjo, he he he he.
Pfizer <3
Sama sem cepljenja in zaradi tega imam zdravstvene tezave, kar je tudi potrdil moj zdravnik, tebe naj je pa sram, da podpiras, da je clovek poskusni zajcek. Se preden smo sploh vedeli mi mali clovek, da obstaja covid, ko o njem se ni bilo ne duha ne sluha so obstajali ze testi. Vse je bilo splanirano. Covid ali nek virus obstaja. Prvo testi. Potem nacrtni virus itd.
Cepila sem se pa, ker sem bila sita testiranja skozi nosnico v sluzbi, testirali so me drugi. Povzrocalo mi je glavobol, tudi krvavenje. Verjela sem nasim laznivcem, da ce se cepis bo mir in sem se sla. Kot zdaj govorijo, da bo 3 doza veljala neomejeno. Verjamem, da bo, kot prvi dve neomejeno 270 dni.
V 3.se ne grem cepit. Ker bo sledila 4.doza in vprasanje koliko se.
Drugace virus mutira in naj bi z vsako mutacijo izgubil na moci.
Forum je zaprt za komentiranje.