Ste videli sedaj moč nas cepljenih? Đoković izgnan!! Pravilno!!
HALOŽANKA, 16.01.2022 ob 10:08
yram, 16.01.2022 ob 10:00
blablabla253, 16.01.2022 ob 09:28
dajmo razjasnit, kdo je zdaj tukaj hitler?:)) Ves svet? Kdo so tisti, ki se jih poriva v koncentracijska taborišča? Vi, anticepilci? a si lahko dotupite v svoje skromno založene betice, da se takratni Židje niso mogli odločati? Niso mogli reči, mi bomo tudi tako kot vsi ostali in se bomo cepili (kot to lahko vi naredite). Vas ne izločajo na podlagi rase, vere, priimka itd., ampak na podlagi vaših lastnih odločitev, ki so pa take zato, ker ste nevedni. Tu ne gre za uradno politiko, ki je taka in taka, ampak za stališče uradne medicine, ki se je vsaj v vseh prejšnjih valih izkazala za pravilno- precepljene države so imele procentualno veliko nižje št. hospitaliziranih in mrtvih kot neprecepljene. To je dejstvo! Pa ne bi spet o tem, ker pri vas ni konca.
V bistvu ne gre za noben fašizem, ampak za popolno trmoglavost anticepilcev, ki tolčete z glavo ob zid. In zdaj je Djoko nek vaš osebni odrešitelj.:) Pač mu ni uspelo priti not kot anticepilcu, ki je celo okužen šetal okoli brez maske. Kaj pol, če je trenutno negativen, če pri njem ni jasno, kako bo reagiral, če se bo spet okužil pri njih in ali bo sploh upošteval ukrepe. Sploh pa ne vem, kaj ga tako slavite, saj ni rekel jasno in glasno, jaz sem anticepilec, ne briga me vaše cepljenje. Hotel je priti not po reglcih, posipal se je s pepelom, ko so ugotovili, da je okužen šetal okoli itd. In zdaj bo šel domov kot polit cucek. Kaj tako velikega je naredil, da padate na kolena pred njim? Se ni cepil? Big deal, res.
Narobe…imeli so izbiro od nekdaj in sicer -postanes kristjan ali izgon oz se huje smrt. Pa je bila res izbira.? Je danes vse kar se dogaja res izbira.? Dobro premisli, dobro poglej- imas oci in dobro poslusaj-imas usesa. Ce hoces videti moras gledati. Ce hoces razumeti moras misliti.
Ni bilo izbire, razen v mešanih zakonih kristjan/žid, ki so jo večinoma izkoristili in na tak način rešili otroke.
Židje pred holokavstvom niso imeli možnosti in enačiti holokavst s stanjem, ki smo mu priča, je neetično in se ga poslužujejo samo tisti z ozkim znanjem zgodovine in pa tisti, ki dejstva sprevračajo tako dolgo, da jih lahko uporabijo za zdravljenje lastnih frustracij in zagrenjenosti.
Tukaj pa ti meni ne mores pameti soliti. Poznam zgodovino zidov veliko bolje od tebe. Zakaj mislis, da so bili nasi sefardi izgnani iz spanije pred 600 leti.? Ker se niso hoteli spreobrniti v krscanstvo. Dali so jim izbiro kristjan ali odidi. Ugibaj kdo je ostal in kdo odsel od njih.? Ostali so tisti spreobrnjeni v krscanstvo, pa se jim kljub temu ni najbolje godilo. Je to izbira.? Ljudje so s seboj prinesli kljuce svojih his, pesmi, kulturo in zanimiv jezik, ki se mu rece ladino. Tako da nehaj, ker se ti tudi sanja ne kaj je resnicna izbira in kaj je prisila v izbiro. Zacelo se je ze davno pred hitlerjem.
Izola456, 16.01.2022 ob 10:16
Tvoje poznavanje zgodovine.Malo se informiraj, koliko nedolžnih kristjanov je končalo v taboriščih.
Prosim, kje pa pišem, da kristjani niso končali po taboriščih? Pišem le o tem, komu je bila dana možnost pokristjanjevanja in nič drugo! Ni bila kar dana, da se lahko vsak žid s spremembo vere ogne holokavsta, samo o tem pišem in samo to.
yram, 16.01.2022 ob 10:27
Tukaj pa ti meni ne mores pameti soliti. Poznam zgodovino zidov veliko bolje od tebe. Zakaj mislis, da so bili nasi sefardi izgnani iz spanije pred 600 leti.? Ker se niso hoteli spreobrniti v krscanstvo. Dali so jim izbiro kristjan ali odidi. Ugibaj kdo je ostal in kdo odsel od njih.? Ostali so tisti spreobrnjeni v krscanstvo, pa se jim kljub temu ni najbolje godilo. Je to izbira.? Ljudje so s seboj prinesli kljuce svojih his, pesmi, kulturo in zanimiv jezik, ki se mu rece ladino. Tako da nehaj, ker se ti tudi sanja ne kaj je resnicna izbira in kaj je prisila v izbiro. Zacelo se je ze davno pred hitlerjem.
Kaj imata pred 600 leti, hitler in holokavst skupnega? Jaz pišem izključno o holokavstu in hitlerju, to kar vas večina enači s cepilno represijo, samo in le to, kapiš?
Smeha polna skleda, 16.01.2022 ob 10:33
Haložanka ti lahko po pameti in znanjem capljaš le daleč, daleč za Yram.
To kaj jaz vem-verjamem je moj problem, tvoj je, če verjameš viritualnim virom tipa yaram.
Grem počet kaj bolj pametnega, ko pa da se prerekam z ljudmi, ki so večinoma vse predmete v OŠ, presedeli na ušesih.
HALOŽANKA, 16.01.2022 ob 10:31
Kaj imata pred 600 leti, hitler in holokavst skupnega? Jaz pišem izključno o holokavstu in hitlerju, to kar vas večina enači s cepilno represijo, samo in le to, kapiš?
Taktika je ista skozi zgodovino, vse zavito v neko izbiro, ki je ni ko se gre za politicne cilje. Res mislis, da je danes drugace. Mislis da je kriza zdravstvena.? Zabloda v kateri zivis
HALOŽANKA, 16.01.2022 ob 10:36
To kaj jaz vem-verjamem je moj problem, tvoj je, če verjameš viritualnim virom tipa yaram.
Grem počet kaj bolj pametnega, ko pa da se prerekam z ljudmi, ki so večinoma vse predmete v OŠ, presedeli na ušesih.
Kar se Židov in židovstva tiče, se pa ne moremo kosati z Yram. Ona se o tem ni učila v šoli, ampak direktno od sorodnikov. Jaz sem sicer imela samo eno teto Židinjo (sicer moja najljubša teta, vendar poročena v familijo in ne krvno sorodstvo), ki tako rekoč ni povedala nič, pa sem od nje slišala marsikaj, česar v šoli nisem (ali pa so trdili, da se ni zgodilo). Tako da, kar se židovstva tiče, obvoz okoli Yram, ker se lahko mimogrede osmešite.
Odpirajo oči, 16.01.2022 ob 10:18
Pozdrav soncu, 16.01.2022 ob 09:05
Tudi meni je z avstralskimi krvoločnimi krokodilčki postalo jasno, kako so rastli mali hitlerčki in skandirali heil Hitler. Pojem kako so takrat sledili furerju je dobil jasno sliko 8o let po vzponu nacizma.
Ne le zaradi avstralskega primera, tudi zaradi tistih v svoji okolici in širše zdaj razumem, kako je bil možen vzpon nacizma in fašizma.
Vzpon nacizma in fašizma je vedno omogočalo zlo in človeška zloba.
To vidimo tudi dandanes.
Smeha polna skleda, 16.01.2022 ob 10:49
Hahahoho
Pljunila si sebi v obraz, greš se debato z virtualno zablodo torej. Primitivka pač. Ne da, si OŠ sedela na ušesih, nisi je bila sposobna niti končat. Kaj so nosili tvoji v šolo za IZKAZ? Tunko, šmarnico? Damače klobase, te letino ali kaj bolj prefinjenega?
@kom. haložanki
Z zgodovino zidov si jo pac pihnila, priznaj. Ne pa da se delas poznavalka judovske zgodovine in problematike. Nic narobe, ne vemo in ne znamo vsi vsega. Izbiro so imeli ampak isto kot da je niso imeli. Je danes drugace.? Ne, samo danes se ne gre za zide kot zide ampak vse ljudi ne glede na vero, nacijo itd
Tudi ti prides na vrsto- bos med prvimi, tako so zastavljene stvari. Zadnji bojo prvi in prvi bojo zadnji. Kot sem rekla stevilo je omejeno in ti nisi na seznamu :))
Jeb-eš klokane(( https://www.youtube.com/watch?v=bwANZ6eNX2I ))
Predstavljajte si enega no-name potnika, ki v obrazcu obkroži nekaj, kar se izkaže za neresnično, poleg tega pa še kot dokaz za izjemo za vstop predloži dokument, ki hkrati dokazuje, da je kršil pravila v svoji državi. Mislite, da bi ga spustili čez mejo, kjerkoli? Tip misli, da pravila zanj ne veljajo, ali pa ima blazno šlampaste asistente. Verjetno oboje.
novodobni kanibalizem, 16.01.2022 ob 11:02
Tale globalna korona vojna ni čisto nič drugega, kot novodobna oblika kanibalizma. Cepljeni nad necepljene.
Tole pa ne bo držalo. Normalni ljudje, cepljeni in necepljeni, brez problemov shajamo drug z drugim. Je pa na obeh straneh nekaj fanatikov, ki jim gre za moč in prevlado, na dovolj visokih pozicijah pa tudi za oblast ali prilizovanje oblasti, ti pa delajo zdraho in skušajo prepričati vse in vsakogar, da se ljudje koljemo med seboj. Pa se ne – oni se!
o čem ti lapaš, 16.01.2022 ob 10:17
occv, 16.01.2022 ob 09:51
o čem ti lapaš, 16.01.2022 ob 09:40
Necepljena, 16.01.2022 ob 09:33
Haha,vi cepljeni da imate svobodo??!!!! Kakšno svobodo??!!!! Zamorjeni ste bolj kot mi necepljeni!!! Marsikateremu cepljenemu je žal,da se je cepil,saj se zaveda, da se poživitveni odmerki ne bodo nehali…zaradi cepljenja oslabi imunski sistem.Opazujte svoje zdravje cepljeni. Svobodni ste ha ha ha…saj se tudi morate testirati dokazovati da imate pct…najbolj smešno pa je,da se tako bojite nas necepljenih!
O čem ti lapaš, sem cepljena, zdravje odlično že 2 leti, niti prehladka, potujem, hodim kamorkoli. Iz tebe pa govori zagrenjenost, ker pač tega ne moreš, prepričuješ se, da to počneš za dobro svojega telesa, ampak nekako te ne prepriča, ne? Ker smo mi cepljeni tudi čisto zdravi, ni nobenega rušenja imunskega sistema, za kar vi že od vsega začetka cepljenja držite pesti, nobenih posledic, nič… zato pa ste vedno bolj zagrenjeni in tečni. In ta vaš Djoković bo itak pozabljen v par tednih, ostalo mu bo samo to, da pač ni mogel nastopiti zaradi svojih lastnih principov. Na izgubi je samo on sam, kot ste pravzaprav tudi vi vsakodnevno.
zakaj necepljeni ne morejo okoli… ker si je politika tako izmuslila… in ti nisi nic bolj varno od necepljenega, pa setas povsod okoli in femu ploskas, ze to je dokaz, da nekaj v tvoji glavi ni ok.
Ne, necepljeni ne morete okoli, ker si je medicina “to izmislila”. Politika pač sledi medicini, drugače bi jo pometli in se spraševali, kako je mogoče, da politiki, ki niso strokovnjaki, odločajo v nasprotju z mnenjem strokovne zdravstvene srenje. Bo šlo? Odločajo strokovnjaki. Če pa po tvojem anticepilskem mnenju strokovnjaki niso zadolženi za zdravstveno stanje ljudi, kdo je? Anticepilci? Koliko vi veste o virologiji, je pa jasno, če vedno znova, čeprav vam je bilo ogromnokrat dano v branje raziskovanje na tem področju, trobite, kako virusa še niso izolirali. Klobasate brez veze.
Klobasas nebuloze in to na veliko!
Ve se, da je kovid zlata jama, tu pa sama medicina nima kaj dosti, v ozadju je industrija in politika!
Ce je bilo na zacetku se vse medicinsko smiselno, se je ta smisel izgubil vsaj jeseni 2021, ce ne ze prej!
Koliko denarja je slo v farmacijo, koliko denarja pa dejansko v bolnice, kjer je najbolj potreben?!
Epidemija kovid JE politika in gospodarstvo, tu ni niti M od medicine!
Forum je zaprt za komentiranje.