Ste videli sedaj moč nas cepljenih? Đoković izgnan!! Pravilno!!
pravilna odločitev, 16.01.2022 ob 08:38
Đokovića izgnali in ga totalno ponižali. Sedaj vsi vedo, da je anticepilski bebček. Mi cepljeni pa uživamo svobodo in blaginjo, he he he he.
Pfizer <3
Super, ustrezaš (neopravičenmu)restriktivnemu pogoju in imaš mišljenje, da si svoboden! Vsa čast??
Videli smo moč fašistične diktature, nič drugega. Je pa res zanimivo, koliko ljudi se s tem Covid fašizmom strinja… sicer nas to ne bi smelo presenečati, saj so se v tridesetih letih prejšnjega stoletja tudi premnogi strinjali z ukrepi fašizma in nacizma.
Taki ljudje globoko v sebi pač so. Dobrih ljudi je malo. Tisti stari pregovor še kako velja: “Človek je dober, ljudje so slabi.”
taki omejeni umi ste nevarni… zaradi takih vas zdaj razumem kako je hitler dobil svoje zagovornike in pomagace.
Samo nekaj naj ti bo jasno izgnali ste zdravega cloveka, ki ni nikogar ogrozal in ti to podpiras. Lahko te je globoko sram.
tako kot avstralcev tudi tebi želim da te okuzi cepljeni, ker to ne zelim bolezni, naj bo to asimptomatsko enako tudi v aus… samo naj bodo tam igralci okuzeni asimp., ti pactudi tuksj in to večkrat, s strani cepljenega, da bos tako dojel. mogoce nekoc, kdo ti povzroca skodo in kdo te ogroza in zapira v izolacijo.
ne zdrav ampak cepljeni, ki ga nihce ne omejuje, tebi pa povzroča zdravstveno skodo
yram, 16.01.2022 ob 09:10
Obecanje ludom radovanje.
Krades- moze, varas- moze, ubijas- moze, necepljen- e to ne moze. Politika da ljudem tocno to po cemer hrepenijo, ljudje pa hrepenijo po zlu. Jebi ga ne morejo vsi v novi svet :)) eni morajo izpasti iz igre. Stevilo je pac omejeno.
Wow super komentar.
Ne morejo vsi v novi svet.
dajmo razjasnit, kdo je zdaj tukaj hitler?:)) Ves svet? Kdo so tisti, ki se jih poriva v koncentracijska taborišča? Vi, anticepilci? a si lahko dotupite v svoje skromno založene betice, da se takratni Židje niso mogli odločati? Niso mogli reči, mi bomo tudi tako kot vsi ostali in se bomo cepili (kot to lahko vi naredite). Vas ne izločajo na podlagi rase, vere, priimka itd., ampak na podlagi vaših lastnih odločitev, ki so pa take zato, ker ste nevedni. Tu ne gre za uradno politiko, ki je taka in taka, ampak za stališče uradne medicine, ki se je vsaj v vseh prejšnjih valih izkazala za pravilno- precepljene države so imele procentualno veliko nižje št. hospitaliziranih in mrtvih kot neprecepljene. To je dejstvo! Pa ne bi spet o tem, ker pri vas ni konca.
V bistvu ne gre za noben fašizem, ampak za popolno trmoglavost anticepilcev, ki tolčete z glavo ob zid. In zdaj je Djoko nek vaš osebni odrešitelj.:) Pač mu ni uspelo priti not kot anticepilcu, ki je celo okužen šetal okoli brez maske. Kaj pol, če je trenutno negativen, če pri njem ni jasno, kako bo reagiral, če se bo spet okužil pri njih in ali bo sploh upošteval ukrepe. Sploh pa ne vem, kaj ga tako slavite, saj ni rekel jasno in glasno, jaz sem anticepilec, ne briga me vaše cepljenje. Hotel je priti not po reglcih, posipal se je s pepelom, ko so ugotovili, da je okužen šetal okoli itd. In zdaj bo šel domov kot polit cucek. Kaj tako velikega je naredil, da padate na kolena pred njim? Se ni cepil? Big deal, res.
Forum je zaprt za komentiranje.