Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ste videli sedaj moč nas cepljenih? Đoković izgnan!! Pravilno!!

Ste videli sedaj moč nas cepljenih? Đoković izgnan!! Pravilno!!

Odgovor na objavo uporabnika
Ah…, 16.01.2022 ob 09:23

To temo je odprl necepljeni, ki hoče prikazati cepljene kot diktatorje. Provokator.

Točno tako! Itak je odprl temo provokatorski anticepilec. Jasno na kilometre daleč, razen samim bebčkom anticepilcem, seveda.

pravilna odločitev, 16.01.2022 ob 08:38

Đokovića izgnali in ga totalno ponižali. Sedaj vsi vedo, da je anticepilski bebček. Mi cepljeni pa uživamo svobodo in blaginjo, he he he he.

Pfizer <3

takole se je začel vzpon fašizma pred drugo svetovno vojno. mali fašistki iz krokodilje dežele delajo isto.če bi bil jaz nole ne dam centa več v dobrodelne namene nobenemu, samo še anticepilskim organizacijam in anticepilcem. za pravne bitke in kazenske ovadbe proti tistim, ki silijo v pct pogoje in razne fašistoidne prijeme z obveznim cepljenjem. turnir je zame nelegalen in propadel, saj če ni tam največkega tenipškega asa, kako lahko razglasiš nekega zamgovalca, ki se s tem asom sploh ni pomeril.naj si uni tam doli zataknjeo ta turnir kamor hočjo, saj jaz teh reči ne gledam mi dol visi za šport, sam tako povem.če bi bil jaz srbsi premier pa predsednik prekinem vse odnose z avtralijo , kaj pa ima srbija od avstralcvec , ama ništa.tako kot mi ne slovenci. zdej je prišla lekcija v obliki titove bratovščine, čuvajte mi bratstvo i jedinstvo. on je vedel, če bomo složno bomo močni, ko bomo razdeljeni si bodo drugi z nami riti brisali. a mislite, da bi si avstralčki upali prepovedati nastop teniškega junaka iz jugoslavije v 70 ih letih. pa če bi avstralsko premierko posilil, ne.

Brer Đ. je ta turnir kot da gledaš baletno predstavo. Pa uživajte 😀

takole se je začel vzpon fašizma pred drugo svetovno vojno. mali fašistki iz krokodilje dežele delajo isto.če bi bil jaz nole ne dam centa več v dobrodelne namene nobenemu, samo še anticepilskim organizacijam in anticepilcem. za pravne bitke in kazenske ovadbe proti tistim, ki silijo v pct pogoje in razne fašistoidne prijeme z obveznim cepljenjem. turnir je zame nelegalen in propadel, saj če ni tam največkega tenipškega asa, kako lahko razglasiš nekega zamgovalca, ki se s tem asom sploh ni pomeril.naj si uni tam doli zataknjeo ta turnir kamor hočjo, saj jaz teh reči ne gledam mi dol visi za šport, sam tako povem.če bi bil jaz srbsi premier pa predsednik prekinem vse odnose z avtralijo , kaj pa ima srbija od avstralcvec , ama ništa.tako kot mi ne slovenci. zdej je prišla lekcija v obliki titove bratovščine, čuvajte mi bratstvo i jedinstvo. on je vedel, če bomo složno bomo močni, ko bomo razdeljeni si bodo drugi z nami riti brisali. a mislite, da bi si avstralčki upali prepovedati nastop teniškega junaka iz jugoslavije v 70 ih letih. pa če bi avstralsko premierko posilil, ne.

Haha,vi cepljeni da imate svobodo??!!!! Kakšno svobodo??!!!! Zamorjeni ste bolj kot mi necepljeni!!! Marsikateremu cepljenemu je žal,da se je cepil,saj se zaveda, da se poživitveni odmerki ne bodo nehali…zaradi cepljenja oslabi imunski sistem.Opazujte svoje zdravje cepljeni. Svobodni ste ha ha ha…saj se tudi morate testirati dokazovati da imate pct…najbolj smešno pa je,da se tako bojite nas necepljenih!

Kaj ti misliš, da s svojim cepljenjem pošiljaš moč in si odgovoren, da ga hočejo izgnati? Bedak, saj še za svojega otroka nisi odgovoren

yram, 16.01.2022 ob 09:10

Obecanje ludom radovanje.

Krades- moze, varas- moze, ubijas- moze, necepljen- e to ne moze. Politika da ljudem tocno to po cemer hrepenijo, ljudje pa hrepenijo po zlu. Jebi ga ne morejo vsi v novi svet :)) eni morajo izpasti iz igre. Stevilo je pac omejeno.

NE MOREJO VSI V NOVI SVET! ??

Tako je – razočarani pocepljeni, ki pa čedalje bolj spoznavajo, kako jim zaporedne doze cepiva uničujejo imunski  sistem na dolgi rok, pa to seveda agonijsko podpirajo.

Država down under je zelo politično izkoristila to situacijo v športu,  in dokazala, česa se je v nemoči šproti razumenemu delu prebivalstva poslužila še dodatno za zatiranje svojih državljanov v tej korona eksekiucijski vojni.

Necepljena, 16.01.2022 ob 09:33

Haha,vi cepljeni da imate svobodo??!!!! Kakšno svobodo??!!!! Zamorjeni ste bolj kot mi necepljeni!!! Marsikateremu cepljenemu je žal,da se je cepil,saj se zaveda, da se poživitveni odmerki ne bodo nehali…zaradi cepljenja oslabi imunski sistem.Opazujte svoje zdravje cepljeni. Svobodni ste ha ha ha…saj se tudi morate testirati dokazovati da imate pct…najbolj smešno pa je,da se tako bojite nas necepljenih!

O čem ti lapaš, sem cepljena, zdravje odlično že 2 leti, niti prehladka, potujem, hodim kamorkoli. Iz tebe pa govori zagrenjenost, ker pač tega ne moreš, prepričuješ se, da to počneš za dobro svojega telesa, ampak nekako te ne prepriča, ne? Ker smo mi cepljeni tudi čisto zdravi, ni nobenega rušenja imunskega sistema, za kar vi že od vsega začetka cepljenja držite pesti, nobenih posledic, nič… zato pa ste vedno bolj zagrenjeni in tečni. In ta vaš Djoković bo itak pozabljen v par tednih, ostalo mu bo samo to, da pač ni mogel nastopiti zaradi svojih lastnih principov. Na izgubi je samo on sam, kot ste pravzaprav tudi vi vsakodnevno.

Ko bi vsaj pri nas bila taka oblast kot je dol. Bi že zdavnaj te Darwine, ludije, robije in njim podobno gamad pospravili. Res škoda da pri nas ni takih puščav kot jih ima avstralija, jest bi hitro našel delo za take praznoglavce.

Namesto Australian Open se lahko mirno preimenujejo v Australian Closed.

ko izza razočaranja veje sovraštvo, 16.01.2022 ob 09:40

Tako je – razočarani pocepljeni, ki pa čedalje bolj spoznavajo, kako jim zaporedne doze cepiva uničujejo imunski  sistem na dolgi rok, pa to seveda agonijsko podpirajo.

Država down under je zelo politično izkoristila to situacijo v športu,  in dokazala, česa se je v nemoči šproti razumenemu delu prebivalstva poslužila še dodatno za zatiranje svojih državljanov v tej korona eksekiucijski vojni.

A to ti zrcališ svoje lastno sovraštvo na druge? Zaporedne doze cepiva nam uničujejo imunski sistem?? Mogoče, po petih ali šestih zaporednih dozah v manj kot šestih mesecih. Tega se pa itak ne bo nihče šel.  Koga poslušaš, da o tem bluziš? Bidarjevo? Vsi v širši družini pocepljeni, vsi totalno zdravi, veliko bolj kot pred kovidom. Pred kovidom vsako leto hujša gripa ali viroza, vmes še enkrat ali dvakrat prehlad. Zdaj nič že 2 leti.

Zakaj bi zaradi tega kogarkoli sovražila? Ker sem zdrava?:)) Za razliko od tebe, ki pa seveda imaš razloge za ljubosumje in sovraštvo. Za vsak skok v šoping center čakati v vrsti na palčkanje….kdo ne bi bil zagrenjen.:))

HALOŽANKA, 16.01.2022 ob 09:15

Spet ste se nalepili na provokativni post kot muhe na drek.

ce nekdo provocira iz resne stvari kot so svoboda in demokracija in temeljne človekove pravice potem ze s tem dejstvom pove kako nizko je in mu je dobro to osvetliti in razjasniti…

o čem ti lapaš, 16.01.2022 ob 09:40

O čem ti lapaš, sem cepljena, zdravje odlično že 2 leti, niti prehladka, potujem, hodim kamorkoli. Iz tebe pa govori zagrenjenost, ker pač tega ne moreš, prepričuješ se, da to počneš za dobro svojega telesa, ampak nekako te ne prepriča, ne? Ker smo mi cepljeni tudi čisto zdravi, ni nobenega rušenja imunskega sistema, za kar vi že od vsega začetka cepljenja držite pesti, nobenih posledic, nič… zato pa ste vedno bolj zagrenjeni in tečni. In ta vaš Djoković bo itak pozabljen v par tednih, ostalo mu bo samo to, da pač ni mogel nastopiti zaradi svojih lastnih principov. Na izgubi je samo on sam, kot ste pravzaprav tudi vi vsakodnevno.

zakaj necepljeni ne morejo okoli… ker si je politika tako izmuslila… in ti nisi nic bolj varno od necepljenega, pa setas povsod okoli in femu ploskas, ze to je dokaz, da nekaj v tvoji glavi ni ok.

A to haložanka pravi? najbolj mastna smrdljiva muha.

blablabla253, 16.01.2022 ob 09:28

dajmo razjasnit, kdo je zdaj tukaj hitler?:)) Ves svet? Kdo so tisti, ki se jih poriva v koncentracijska taborišča? Vi, anticepilci? a si lahko dotupite v svoje skromno založene betice, da se takratni Židje niso mogli odločati? Niso mogli reči, mi bomo tudi tako kot vsi ostali in se bomo cepili (kot to lahko vi naredite). Vas ne izločajo na podlagi rase, vere, priimka itd., ampak na podlagi vaših lastnih odločitev, ki so pa take zato, ker ste nevedni. Tu ne gre za uradno politiko, ki je taka in taka, ampak za stališče uradne medicine, ki se je vsaj v vseh prejšnjih valih izkazala za pravilno- precepljene države so imele procentualno veliko nižje št. hospitaliziranih in mrtvih kot neprecepljene. To je dejstvo! Pa ne bi spet o tem, ker pri vas ni konca.

V bistvu ne gre za noben fašizem, ampak za popolno trmoglavost anticepilcev, ki tolčete z glavo ob zid. In zdaj je Djoko nek vaš osebni odrešitelj.:) Pač mu ni uspelo priti not kot anticepilcu, ki je celo okužen šetal okoli brez maske. Kaj pol, če je trenutno negativen, če pri njem ni jasno, kako bo reagiral, če se bo spet okužil pri njih in ali bo sploh upošteval ukrepe. Sploh pa ne vem, kaj ga tako slavite, saj ni rekel jasno in glasno, jaz sem anticepilec, ne briga me vaše cepljenje. Hotel je priti not po reglcih, posipal se je s pepelom, ko so ugotovili, da je okužen šetal okoli itd. In zdaj bo šel domov kot polit cucek. Kaj tako velikega je naredil, da padate na kolena pred njim? Se ni cepil? Big deal, res.

Narobe…imeli so izbiro od nekdaj in sicer -postanes kristjan ali izgon oz se huje smrt. Pa je bila res izbira.? Je danes vse kar se dogaja res izbira.? Dobro premisli, dobro poglej- imas oci in dobro poslusaj-imas usesa. Ce hoces videti moras gledati. Ce hoces razumeti moras misliti.

Če bi takrat decembra povedal, da je pozitiven in se osamil za 10 dni, ne bi bilo nobenega problema. Tako pa se je zapletal iz ene laži v drugo. Pri navadnem potniku to nikoli ne bi šlo skozi in prav je, da zanj veljajo enaka pravila.

yram, 16.01.2022 ob 10:00

Narobe…imeli so izbiro od nekdaj in sicer -postanes kristjan ali izgon oz se huje smrt. Pa je bila res izbira.? Je danes vse kar se dogaja res izbira.? Dobro premisli, dobro poglej- imas oci in dobro poslusaj-imas usesa. Ce hoces videti moras gledati. Ce hoces razumeti moras misliti.

Ni bilo izbire, razen v mešanih zakonih kristjan/žid, ki so jo večinoma izkoristili in na tak način rešili otroke.

Židje pred holokavstvom niso imeli možnosti in enačiti holokavst s stanjem, ki smo mu priča, je neetično in se ga poslužujejo samo tisti z ozkim znanjem zgodovine in pa tisti, ki dejstva sprevračajo tako dolgo, da jih lahko uporabijo za zdravljenje lastnih frustracij in zagrenjenosti.

Bog pomagaj,kaj nekateri pišete.

Ljudje moji,a vi veste,kaj pomeni beseda svoboda.

Mene zanima, koliko se vas je cepilo zaradi zdravja in koliko zaradi tega,da kao svoboden klatiš okoli?

So si napolnili zepe odlocevalci ja.. Phizer dela dobro..

Nole ni vec junak, zdaj je anticepilski Bedak….ha ha

HALOŽANKA, 16.01.2022 ob 10:08

Ni bilo izbire, razen v mešanih zakonih kristjan/žid, ki so jo večinoma izkoristili in na tak način rešili otroke.

Židje pred holokavstvom niso imeli možnosti in enačiti holokavst s stanjem, ki smo mu priča, je neetično in se ga poslužujejo samo tisti z ozkim znanjem zgodovine in pa tisti, ki dejstva sprevračajo tako dolgo, da jih lahko uporabijo za zdravljenje lastnih frustracij in zagrenjenosti.

Tvoje poznavanje zgodovine.Malo se informiraj, koliko nedolžnih kristjanov je končalo v taboriščih.

occv, 16.01.2022 ob 09:51

zakaj necepljeni ne morejo okoli… ker si je politika tako izmuslila… in ti nisi nic bolj varno od necepljenega, pa setas povsod okoli in femu ploskas, ze to je dokaz, da nekaj v tvoji glavi ni ok.

Ne, necepljeni ne morete okoli, ker si je medicina “to izmislila”. Politika pač sledi medicini, drugače bi jo pometli in se spraševali, kako je mogoče, da politiki, ki niso strokovnjaki, odločajo v nasprotju z mnenjem strokovne zdravstvene srenje. Bo šlo? Odločajo strokovnjaki. Če pa po tvojem anticepilskem mnenju strokovnjaki niso zadolženi za zdravstveno stanje ljudi, kdo je? Anticepilci? Koliko vi veste o virologiji, je pa jasno, če vedno znova, čeprav vam je bilo ogromnokrat dano v branje raziskovanje na tem področju, trobite, kako virusa še niso izolirali. Klobasate brez veze.

Izola456, 16.01.2022 ob 10:12

Bog pomagaj,kaj nekateri pišete.

Ljudje moji,a vi veste,kaj pomeni beseda svoboda.

Mene zanima, koliko se vas je cepilo zaradi zdravja in koliko zaradi tega,da kao svoboden klatiš okoli?

Ne ne vedo. Ker kot haložanka, so si svobodo in posle kupili z denarjem.

Pozdrav soncu, 16.01.2022 ob 09:05

Tudi meni je z avstralskimi krvoločnimi krokodilčki postalo jasno, kako so rastli mali hitlerčki in skandirali heil Hitler. Pojem kako so takrat sledili furerju je dobil jasno sliko 8o let po vzponu nacizma.

Ne le zaradi avstralskega primera, tudi zaradi tistih v svoji okolici in širše zdaj razumem, kako je bil možen vzpon nacizma in fašizma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close