Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek stanka iz postojne

stanka iz postojne

Stanka ima že 12 let odkar ja hodim k njej na vsake kvatre še vedno eno in isto številko in nobene druge.

Ne vem kaj take sploh potegne, da gredo odpirat take teme. Kako potem, ne verjameš, pa vseeno greš odtipkat v google jasnovidka Stanka in potem si še vzameš čas za komentar napisat??

Zame je Stanka dobra, ima vedno polno folka, vsak dan, ce bi bila prevarantka bi se to v letih
vedelo, ljudje bi ne hodili k njej……. kot se rece: dober glas seze v deveto vas!!!

Naši politiki so tudi prevaranti, pa jih ljudje še vseeno hodijo volit.
Upanje umre zadnje…Razum pa že prej…..

Men je res zadela. E pa res da se mi je zdel k da tut mal
Misli,nase zelje rece.. Ce si pa neki zelis gre pa itak vse v to smer kot mora;))

^.^
kaj, je pa tebi zadela?
lahko mal boljse poves tvojo izkusnjo?

npr. ravnokar se uresnicuje del o fantu..da bova na isti duhovni,kar je res,ful me je ocaru z energijamii,cakrami,jogo… to sm skos skrivala v seb ker nism mela nobenga isto mislecega..plus da me bojo njegovi ful dobr sprejel… res nerealno.
bom prekopirala ostali tekst k sm ga ze nalimala nekam:

Bila sem 2 meseca nazaj pri njej. Točno tako kot sem pričakovala. zadela je vse moje ”strahove” in kaj si želim v življenju,zadela je vsa potovanja čez lužo v prihajajočih mesecih, glede bivšega je zadela da mu ena meša glavo in da se večkrat spomne name.. in ko sedaj pogledam nazaj ubistvu ugotovim da ona ne da vidi dogode,mogoče tudi bere misli? Ker točno je tudi vedela rečt za zdravje, da me srbi za raka na gineološkem predelu,ampak da ga ne bo,da da tut sama vem (sem cepljena,pa ji tega nisem rekla)… tudi za moje bližnje (sorodnike) je zadela za vsaega bistveno bolezen. Za nekatere sem bila kar šokirana. Npr. za dedka je napovedala da peša, nj pazi srce in da se bo voda zapirala.. to me je kar mal pretreslo,ker je tudi točno v tistem obdobju bil nekaj bolan. Sicer pa uporablja zanimive izraze,od: iz te moke ne bo kruha, glavnina je šla mimo (za bivšega), za dušo (potovarnja,vlaganje v hišo,nepremičnine), razbita luč na cesti ne šteje, ne bo škode.. za fax pa da bom sčarala kot vedno-tudi karaterno me je sicer zadela v nulo in da preveč zaupam ljudem!
Skratka, odšla sem zelo navdušema nad njo,če bo tako kot je napovedala,mojo prihodnost in da se bo zame še slišalo… je sicer napovedala vse tako kot sem si tut sama predstavljala “živet” “delovat” cilje in želje.

je pa res da se ne silim v to smer… vse gre tko kot je rekla, bivši se res spomne tedensko name…

spostovana ^.^,
tudi jaz sem bila ze 2x pri Stanki – sedaj cakam na uresnicitev glavne napovedi – kar je lani povedala se je tudi tako odvijalo – ampak glede glavne napovedi mi je napovedala kako se bodo odvijali dogodki, osebe, ki bodo nastopile in kaj bodo naredile. Pa se mi zdi vselej nekoliko neverjetno, kar mi je napovedala.Ampak, ker ze nestrpno cakam, si dopovedujem, da ce je ze tako bilo do zdaj, bo tudi za naprej res….
^ .^, mogoce casovno ni prav tocna? Se mogoce stvari zgodilo bolj z zamikom?
Kaksno izkusnjo imate vi casovno?

za enkrat vse.. sm pa brala da zgreši kdaj tut za akšno leto.. sicer pa usode si nemormo krojit. ampak za fanta je mela prou do PIKCE,isto da bo to se zgodil hmalu in da prhaja najsrecnejse obdobje zame. in isto glede sokov čez lužo,fixno mamo new yor 25ga in v avgustu avstralija ali spanija ali miami…er smo dobil ful vez v zadnjih tednih. enako za job, delat na področju partyjou ar me je zmer interesiralo,da zdruzis zabavo z delom.
pa tebi?

V ta blefiranja niti malo ne verjamem, nasplošno mi je ezoterika popoln čič-firič. Kdo išče pomoč pri vedeževalcih, astrologih ipd. – tak, ki se boji življenja. Zanimivo je opazovati, kako so se tovrstne dejavnosti v zadnjih 10 letih povečale v naši državici, toda ali imajo ti ljudje kaj morale in vesti, da povedo nekaj kar ni nujno, da se uresniči, ali se zavedajo da lahko povzročijo duševno in kakšno drugo škodo. Skratka: če bi lahko bi jaz te dejavnosti v naši državi ukinila, ker so to eni navadni, pokvarjeni mazači. Ljudje, ne nasedajte. Sama izkušenj z njimi nimam, so premalo korektni, konkretni in pošteni….sodeč po tem kar sem prebrala.

zasledila tole temo o Stanki s Postojne, jaz sem bila pri njej 2x, in kar mi je povedala se je tudi
uresnicilo. Ce pomislim, je ona zelo v redu, ker pove bistvo in za to rabi le 10 minut in najvaznejse je, da nic ne sprasuje. Ampak popolnoma nic, niti besedice.
Zame je ona prava slogarca.

Pozdravljeni,Kak šok sem doživela danes,ko sem se vračala iz morja sem si rekla, da na poti domov obiščem ga.Stanko v Postojni…. A šok…ko se pripeljem do hiše kjer je živela in delala me na zgornjem balkonu pričakajo prižgane svečke in objokana ženska.Povprašam po ga.Stanki pa mi gospa mislim da hči odgovori, da GA: STANKA NE BO več delala…nisem mogla doumeti kaj se dogaja….GA. STANKA JE VČERAJ 3.5.2013 umrla…..noro vsa v šoku sem izrekla sožalje in zaželela vse dobro….naj počiva v miru…res je bila dobra,plemenita oseba,hvala ji za vse,ostala mi bo v lepem in nepozabnem spominu,vida

Vsem sporočam žalostno novico, da je vedeževalka Stanka Krajnc po dolgem boju z boleznijo umrla dne 3.5.2013 ob 21:03h. V torek 7.5.2013 bo od 10:00h ležala v mrliški vežici v Postojni. Pogreb ob 15:00h.

Sin z družino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close