stanka iz postojne
hja, eni kličete nekoga, ki ga ne morete dobiti, nato isti kličejo nekoga, ki ga dobijo, se zmenijo za dan in uro vedeževanja, potem jih pa ni, brez, da bi prej odpovedali svoj obisk. Primer ženske, ki ni mogla priklicati oboževane Stanke iz Postojne, si je našla drugo vedeževalko, ki je mimogrede tudi zelo dobra, se dogovorila za termin, potem je pa ni bilo.
Zanimivo!
K njej sem v bistvu spet šla po treh letih, ker sem doživela takšen razplet, kot ga je takrat napovedala. Kot pa je že nekdo zgoraj omenil, kar se ti je že zgodilo itak več ne pove, zanimivo pa je, da pove za stvari, kot takrat, ko sem bila pri njej(recimo splošne stvari, ki veljajo zate ali pa kar se še ni zgodilo) Kaj pa ona ve, kdo si ti, pa kje se te spomni po vsem času, pa toliko ljudi pride k njej…zato vanjo ne dvomim. In prav všeč mi je, da pove na hitro, pove bistvo, mislim, da se ne spušča v malenkosti in tudi to mi odgovarja, da nič ne sprašuje. Spašuješ na koncu ti. Pri njej ne čutiš sprenevedanja in samohvale.
Matych zdravo,
jaz sem jo klicala mislim, da enih 3x, prvič mi je dol vrgla, ker predvidevam je bila na delu ali karkoli pač, potem sem jo pa tretjič dobila in to je bilo v roku enega tedna. Ni je takšen problem dobit, pa zelo prijazna je. Mogoče po telefonu ne deluje tako; vprašanje kdo vse jo klicari itd. Klicala pa sem jo mislim da okoli 11 ure dopoldan, kar seveda ni pravilo, da je to taprava ura. Probaj še, al pa s kerega drugega tel pokliči.
Pa javi….no, mogoče si jo pa v tem času že dobila. Srečno.
l. noč
Še moja izkušnja s Stanko iz Landola:
Za začetek: nisem tip, ki dajem dosti na šlogarce (naj bo to izraz za ljudi, ki ti napovedujejo prihodnost), še horoskopa si ne zapomnim.
V lanskem letu, približno takle čas, sem obupana iskala rep in glavo situacije, v kateri sem se znašla in seveda je to priročno obdobje, da se ljudje oprimemo vsake bilke, tudi takšne, na katero sicer nič ne damo. Slučaj je nanesel, da sem se pridružila prijateljici, ki je bila tisti dan namenjena k Stanki.
Uf, prvič k šlogarci: kako sploh zgleda, kaj se jo vpraša, vse se je imelo zgoditi v eni uri: si zamisliti svoja vprašanja in opraviti srečanje.
Prideš tja, čakaš, greš notri in mislim da vpraša le po letnici rojstva oz starosti in nič drugega. Namenoma s svojimi “vprašanji” nisem ničesar o sebi povedala, zgolj naštela področja, ki me zanimajo: ljubezen, zdravje, denar, služba, družina. Potem govori: tiho, hitro, zaneseno – komaj slediš. Nad njenimi odgovori sem že takrat malo mrščila obrvi: kako ve s čim se ukvarjam, kako ve, kdo v družini je bolan in za čim… No, da bosta dve smrti v družini sem pa vzela itak za “tako tako”, saj nismo za nikogar pričakovali konca. Odšla s skepso, in ker rada pozabim te fič-firič fore, sem si tisti večer vse vestno zapisala.
Leto je naokoli, danes grem zopet k njej. Stvari so se res zgodile, in to takšne, na katere ne morem vplivati sama, takšne na katere moja podzavest ni mogla imeti vpliva. Me pač daje firbec, vznemirljivo je, in vesela bom, če bom izvedela, da me čaka kaj lepega – mi bo dalo vetra v jadra, to nikoli ne more škoditi.
Glede klicanja nje: vedela sem, da jo je težko dobiti. Klicala sem jo ob pol3h, pol5h, pol7h in pol8h in se sama sebi zdela glupa, ko je ni bilo dobit na telefon. Zoprn filing, neposlovno se mi je zdelo. Ob pol8h se mi je oglasila in sva se dogovorili. Pač, vzela sem kot del njenega posla in to je to.
Glede metanja evrov stran pa: 15€ se mi ne zdi oderuška tarifa, čeprav je po preračunu to do 90€ na uro zanjo, po obiskovalcu pa le 15€ in strošek poti. Ne vem, oderuško bi se mi zdelo, če bi mi vzela 100€, morda že 50€ glede na to, da nisem tip za šlogarce. In če bom le en dan z veseljem pričakovalo svoj jutri, bo vredno vsakega centa.
Uživajte, kjerkoli in karkoli vas že osrečuje!
Bilo je tako kot sem pričakovala. stvari, ki jih je napovedovala lani, jih je ponovila tudi letos (tiste, ki se naj ne bi zgodile prej kot v enem letu), kar mi je napovedala lani, da me čaka na prehodu 09/10, je ponovila, tako da: ni razhajanj med letos in lani. tudi druge stvari so se skladale. spraševala sem za kakšne nove ljudi okoli sebe, in relacije jaz-oni je zadela – kot da bi jih poznala (vse kar je o teh ljudeh vedela, je bila njihova letnica rojstva).
Koliko se bo uresničilo, pa zdaj ne morem povedat 🙂 Če se bodo stvari uresničevale, pa zna biti, da se bom takole pred novim letom hodila malo “pocrkljat” k njej.
Je bila pa letos zame dosti “fortune teller”, tako da sem odšla vesela, navdušena, fajn občutek.
Žal mi je edino, da je letos nisem tako zbrano poslušala, snemanju sem se pa odpovedala. In mi je marsikaj ušlo.
In pa, za ljubitelje psov: ima dva tako luštna bernska planšarska kužka, prav ljubka sta, čohljiva.
Jaz hodim že kar nekaj let in se kar uresničilo…. študij ( si nisem mislila,da se bom sploh šolala), pa razne malenkosti ( potovanja, nosečnosti od drugih, pogrebi, zahrbtno znanko…) Največ naj bi se pa uresniičilo 2010/2011. Se mi zdi, da za kratko obdobje kar ugane… za naprej pa ???… bomo videli ;)))
Ko sem bila na tleh me je zelo gor držal obisk pri njej… vse je bilo lažje in dobila se upanje. Sedaj sem ven iz tega in sem prav vesela. Zadnje tri obiske sem snemala… je lažje, če ne pozabiš.
če malo pobrskaš po spletu vse najdeš 😉 http://mojcakoprivnikar.blog.siol.net/2008/01/30/jasnovidka-spregovori/
Se jo pa težko dobi…. tako, da jo treba večkrat jo poklicat in biti vstrajen.
Poročaj!
jaz pa sem bila danes pri njej in sem še zmeraj fascinirana nad njo.ženski dejansko poveš samo svoja leta in se že začne,pa mi je govorila o hčerki,za katero ji nisem povedala da jo imam,pa še vedela je za njeno operacijo dihal-dobesedno mi je rekla,da bo hči letos imela rutinsko operacijo dihal,kar je seveda res.vse kar mi je še povedala zatem,je prav tako vedela,opisala je lastnosti mojega partnerja do potankosti.ženska je res izjemna,sploh ko mi je povedala vse kar se tiče mojih problemov,kot da bi mi misli brala.še enkrat,ženska je izjemna,res je izjemna
Pozdravljeni!
Hodim k Stanki ze leta in kot vecina sem izredno zadovoljna z njo! VSE kar mi je napovedala se je uresnicilo, in VEDNO mi isto pove (vmes sem pa 3 krat spremenila barvo las in imidz, pa tut ce ne bi, dvomim da bi si zapomnila celo mojo zgodbo).
Vsakic isto: zivljenjska doba, stevilo otrok (in da bom na sina izredno ponosna), partnerja mi opise v nulo (celo to da ne prihaja iz stare celine in da ima “fleshe” – kar mi je smesno ker to je izraz ki ga vedno uporabim pri pogovoru o njem), zahrbtne prijateljice (ko sem se jih resila mi ni vec to govorila), kariera, financni prilivi in odlivi, potovanja, zdravstveno stanje, druzinske vzpone in padce (celo do tega da naj se brat cuva s kom se bo vsedel v auto – dvakrat se je vsedel s pijano osebo, enkrat prometna + drugic policijska kontrola), smrti + poroke + nosecnosti.
Vam dam se eno malo smesno dejstvo: rekla je da bom imela manjso “nesrecico” z avtom, desna luc + desni odbijac. 9 mesecev kasneje pridem spet h njej, nobene prometne. Parkiram auto pred hiso, vidim da sem prva, in pravim prijateljici da bom preparkirala da se lahko se nekdo zdraven mene parkira. In se zabijem v njeno ograjo od kanalizacije (al kaj ma ze tisto) – boste ugibali??? DESNA LUC + DESNI ODBIJAC vdrt! Pred njeno hiso! haha
Pred kratkim sem se preselila na drugi del EU, nikakor nisem mogla dobiti sluzbe (glupa recesija). Ker sem prisla ze v Slovenijo na obisk sem se odlocila iti k Stanki. V torek so mi se javili da sluzba ki bi jo mogla dobiti “preko veze” odpade. V cetrtek popoldne sem bila pri Stanki in mi je napovedala “sluzbico za prehodno obdobje” in nato zaposlitev junija. Prisla sem domov in dala mami telefon da poslusa kaj mi je Stanka rekla. Mickan creepy ampak takoj za posnetkom sem prejela klic od iste firme kjer imam veze da pridem pomagat med razprodajo (3 tedne). 😮
Kar se financ tice….sorry ampak dam raje 15 EUR za neko upanje ali opozorilo kot pa 15+ eurov za alkohol, cigarete, sladkarije, poker ali kako drugo nezdravo razvajanje. Verjamem da folk ki obsoja uziva tudi ko se obsoja njih….hmmmmm!
Naprej….kar se njenega hitrega govorenja tice. SNEMITE! Da si ne vzame cas, si ga, jaz sem prvic bila 35 minut notri! Sem pac imela veliko vprasanj 🙂 Sem pa vesela da ne ovinkari in pove kar ma za povedat. Za razliko od drugih ki si “vzamejo cas za vas”, branje kart pa izgleda kot dialog namesto monolog, povejo ti pa to kar hoces slisat.
STANKA SE NIKJER NE REKLAMIRA, NA “TRGU” JE ZE 20 LET IN JE SE ZMERAJ NAJBOLJSA! Za njo se ve po metodi “od ust do ust” marketingu, ne pa TVja, radija, internetne strani.
Kdor se reklamira, se reklamira ker nima dost strank, stranke pa zgubljajo ponavadi zarade slabega performanca. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.