Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek stanka iz postojne

stanka iz postojne

Je bil kdo pri njej. Se je kaj uresničilo?

Jaz sem bila.

Ne morem rečt.
Bila sem dvakrat – ni mi povedala zadev enako – predvsem glede partnerstva.
Najprej mi je napovedala, da ne bom ostala s tem partnerjem … da bom spoznala drugega, ga je opisala in vse …

Potem se je zgodila kriza v partnerstvu, res spoznam nekoga, a ne naredim ničesar … grem k njej iz firbca in ne povem, da sem že bila tam.

Nekatere stvari je povedala enako.
Glede partnterja pa, da bom ostala s tistim, s katerim sem zdaj.
Pa sem bila že takrat z istim …
Tako da sploh ne vem kaj naj rečem.

Se bo še kakšna oglasila. 🙂

Mogoče ti je bil tadrugi namenjen, pa si se odločila da ostaneš s prvim. Saj ti je po svoje prav povedala.

moja prijateljica je bila – ji je napovedala neko smrt v družini, ki se je kmalu po tistem res zgodila. Po tistem sem sama izgubila željo, da jo obiščem.
Pa tudi nekaj drugih stvari ji je napovedala, ki so se potem uresničile. Scary.

Jaz in prijateljica sva bile 3 tedne nazaj pri njej.In ja ,zenska naju je obe osupnila.Zase bom vedela,ko se mi bo zacelo uresnicevat,oziroma 3 stvari zame zelo pomembne se morajo zgodit do meseca aprila.
Prijateljici pa se je ena zadeva ze uresnicla,2 se morata do februarja in ena do junija.
Če bos sla k njej,imej zraven telefon da si bos lahko snemala,kar ti bo rekla,saj govori tako hitro da si zelo malo zapomnis.

kako pa prideš do nje?

Ce gres iz maribora proti postojni,zavijes na izhod postojna.Na prven semaforu zavijes levo.Peljes se tocno 4,5 kilometrov (glej na stevec),tam vidis na desni strani tablo za Landol in zavijes.Vozis nekje 2 minuti samo ravno.Živi v hisici na desni strani na majhnem bregu.
Naslov je LANDOL 6

Sama sem bila pri njej, ko je še delovala v Postojni. Zanima me, koliko je sedaj cena obiska in kako se naročiš. Takrat sva bile s prijateljico in je ona vse zrihtala je pa kakih 15 let nazaj. Uresničilo se je skoraj vse.

Cena je 15 eurov

Bila pred 5 leti. Se ni uresničilo popolnoma nič.
Napovedala mi je menjavo službe v kratkem, pa je še vedno nisem. Napovedala v kratkem hiško v zelenju, pa sva kupila stanovanje. Napovedala, da bosta starša ostala skupaj, pa sta se ločila. Napovedala 2 otroka, parček, pa imam dve deklici.
Je pa bila hecna, ko je bila še v Postojni v stanovanju, okrog pa enih 5 otrok, ali koliko jih že ima?

in kako se naročiš?

Poklices jo,telefonsko najdes na spletu,vpisi samo jasnovidka stanka.
Sicer pa v Postojni delujeta dve stanki in mogoce si ti bila pri oni drugi ,ki res mimo fali.

Jaz sem bila pri tisti Stanki, ki živi (je živela) v starejšem stanovanjskem bloku. spomnim pa se, da je delala pri Slov. železnicah in smo jo tja kontaktirali. Je ta v Landolu druga oseba ali samo zgornja preseljena?

A res nasedate tem štosom? Pa še plačujete za to?

Jaz sem tudi bila pri eni Stanki, ki je živela v bloku nekje okoli železnice. Uresničilo se ni nič, je pa dejansko brala s kart to kar je na njih pisalo in malo dodala, govorila pa tako hitro da si jo komaj razumel. Kar se mene tiče, pojma nima. Še zdaj se spomnim, da je prijateljici in meni povedala isto, če so padle iste karte.
Zdaj pa tudi mene zanima, če je to ena in ista Stanka, ker sem tudi jaz v tistem času slišala par pohval.

Nevem kje je prej delovala oziroma zivela.
SBON,zate pa je najbolje da probas.Verjemi,jaz sem ostala odprtih ust,do tega pa me lahko le malokdo pripravi.Povedala je stvari,ki sem jih za partnerja vedela le jaz in njegovi starsi,moja otroka je opisala kot da je ona njuna mama,pa glede mojega dedka in mame tudi.Povedala je tud da bom dedovala po dedku,in sem ji kar povedala da ne verjamem,ker dedek nima napisane oporoke,pa mi je se enkrat zatrdila da bom dedovala po njem.Za zanositev pa je rekla da bom v mesecu marcu zanosla.To je samo enih par stvari,aja pa da bom za to delo ki ga sedaj opravljam odprla s.p spomladi,in res pred kratkim zvem da ga bom mogla februarja odpret,ker me bodo drugace davki pokopali.

Pri njej sem bila 3x in čisto vsakič mi je napovedala prave stvari. Ženska je super – sama pozitivna energija jo je!

Katera pa je tista druga v Postojni? Jaz sem tud slišala za eno, da je dobra v PO, sedaj pa ne vem, za katero gre…

danes sem bila pri tej stanki v postojni in vsega skupaj si notri 10 minut,tako hitro govori da ko prideš ven nič neveš! kot nekateri pravijo da jih je osupnila,mene ni! moji kolegici je pa povedala podobno kot meni! sem z gorenjske in ni se mi splačalo priti v postojno za 10 minut1 tako da ne grem več tja ker mamo v kranju eno super boljšo vedeževalko jasmino ki mi je povedala dosti več in si vzela kar eno uro časa!

zakaj p ahodite k vedeževalkam? se ne morete prepustiti življenju in ga živeti kot je?
mene bi edino zanimalo kdaj in s katerimi številkami lahko zadenem na lotu, ne pa ali me bo dal mož na čevelj, koliko otrok bom imela, kdo po letos pošteno zbolel,… Saj verjetno tako in tako ni vpliva na tisto kar nam je usojeno, pa čeprva ti nekaj jasnovidka pove vnaprej.

tudi jest sm bila pri stanki iz postojne in morm rečt da sem bila izredno razočarana!!!!!! ženska si ni vzela zame niti 10 min in govorila je tko nasplošno , otroci,bajta poroka….bla bla bla!! tako zna vsak lolek napovedat!! tko k so vsi kr neki govoril kako je dobra sploh ni!! jest sm nasedla pa vrjetno bo še kdo,ampak folk povem vam da ni vredna niti centa in niti minute vašega časa!! najboljša jasnovidka je jasmina iz šenčurja ki si vzame čas zate in se poglobi vate, ne pa ta stanka ki kr neki hitr naploza pa tko hitr govori da je niti ustavt ne morš, pa še tak občutek imaš da se te hoče hitr rešit!!! živa katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!! lp

rada bi še jest povedala izkušnje od te stanke iz postojne!! bila sem pri njej,šla sem z veseljem in upanjem odšla pa zelooooooooo razočarana!! ženska kar nekaj govori tako hitro govori da sploh ne moreš vsega dojet pa niti 10 min. si ni vzela zame!! katastrofa, jest sm pač nasedla folku ki je govoril kako je dobra pa sm pol kmal vidla da je to sam nakladanje!! govorila mi je same splošne stvari!! MBSEN ne boš vrjela meni je napovedala isto kao dva otroka-par, hišo v zelenju,,menjava službe…..in zelo podobno je povedala tud kolegici!!! kaj to pomeni,da se očitno nauči par stavkov in jih govori folk pa naseda!!! niti u sanjah mi ne pride na misel da bi jo še kadaj obiskala! škoda denarja in časa¨!!! lp

Heh, je pa Jasmina dobila fajn reklamo, če ne druzga… 🙂

Glede Stanke – bila sem pri njej, enkrat za hec s kolegicami, rečmo ene 6-7 let nazaj… ja, res se ni z mano ukvarjala eno uro, trajalo je ene 10-15 min, če bi imela kaka konkretna vprašanja, bi najbrž trajalo dlje. Sicer pa, ko sem bila tam, se je v tistem mini stanovanju gnetlo najmanj 10 ljudi – najbrž je časovno omejena?

In žal, zadeve, ki jih je napovedala, so se uresničile. Rekla je, da vidi očeta na bolniški postelji, neka huda bolezen in da napoved ni dobra. To je bilo, ko se nam še sanjalo ni, da je ati bolan. Letos je umrl.

Bila sem z enim fantom, je pogledala sliko in rekla, da bova nehala v roku pol leta. Res sva.

Napovedala mi je, da bom okoli 25 leta spoznala moškega, s katerim se bom ustalila, ga opisala in moj koruznik temu opisu ustreza v nulo.

Ne vem, mene je prepričala, pa marsikoga drugega tudi.

Bad ideas indicate an open mind...

Dejte povedat, če gre za dve različni Stanki, al je to ista oseba?

Bila sem že velikokrat pri Stanki in kar mi je povedala drži, časovno mogoče ni tako natančna, vendarkar kar reče prej ali pol se zgodi.Zelo všeč mi je, ker v desetih minutah pove kar je pomembno,več res ne rabi, tam kjer se preveč govori se tudi preveč sprašuje……..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close