Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek stanka iz postojne

stanka iz postojne

Bila sem že velikokrat pri Stanki in kar mi je povedala drži, časovno mogoče ni tako natančna, vendarkar kar reče prej ali pol se zgodi.Zelo všeč mi je, ker v desetih minutah pove kar je pomembno,več res ne rabi, tam kjer se preveč govori se tudi preveč sprašuje……..

Večkrat sem bila pri Stanki in vse kar je povedala drži. 10 minut brez začetnih vprašanj ni nič narobe..obratno, slabe vedeževalke samo sprašujejo…..in na podlagi tega ugibajo! Poznam ciganske karte zelo dobro in sploh ni res, da govori samo na podlagi figuric ampak ima lasten način kombiniranja kart.!! Kdo pozna karte to opazi!!

še nikoli nisem bila pri vedeževalki pa me firbec matra..kako zdaj sta dve Stanki al je samo ena v Landolu?

še nikoli nisem bila pri vedeževalki pa me firbec matra..kako zdaj sta dve Stanki al je samo ena v Landolu?

ne ne samo ena stanka je 🙂 in ta je iz landola,prej pa je živela v postojni!!! samo jest ti priporočam da ne hodiš k njej,ker je resnično škoda časa in denarja. ženska kr neki bluzi in govori samo nasplošno,tako bi tud sama znala šlogat!! in ne samo da govori nasplošno tudi hitro da se več kot polovice tistega kar ti pove niti dobro ne zapomniš…
raje obišči katero ki je resnično vredna tvojega časa in denarja!!
lp

ja ja vse drži, vse kar pove. jaz sem bila tudi pri njej in to kar pišete
da kar neki bluzi v tri dni sploh ni res. dejte jo natančno poslušat in pol sledit dogodkom. jaz moram reč, da vse kar mi je napovedala se mi je uresničilo in to do podrobnosti. nimam pripomb res ne. ženska je zakon. vse zadane. vsaj meni! tri krat sem šla in vsakič celo tretjič in to v dolgem razmaku mi je vse isto povedala, vse kakor prvič in drugič, s tem da tisto, kar se mi je zgodilo mi ni povedala, seveda.
Ženska je ZAKON.
lp

Tudi sama razmišljam da bi obiskala vedeževalko..
Sem iz ljubljane pa nevem kam bi šla..
Če je ta iz postojne vredu se bom kar do tam zapeljala..
A mi lahko mogoče kdo številko pove pa malo opiše
kako zadeva poteka? A cena je še vedno 15 eurov?

Da povem še zgodbo mene in mojih prijateljic, vse tri smo si snemale. Vsem trem je isto govorila z istimi besedami!!!!!!!!!!!! Starost čez 80 let, vsem trem!!!!1 Meni je povedala, da sem ne bom nikoli ločila od svojega moža,še lansko leto mi je to govorila, no ja zdaj sem v ločitvenem postopku, tako da ne nasedajte!

Da povem še zgodbo mene in mojih prijateljic, vse tri smo si snemale. Vsem trem je isto govorila z istimi besedami!!!!!!!!!!!! Starost čez 80 let, vsem trem!!!!1 Meni je povedala, da sem ne bom nikoli ločila od svojega moža,še lansko leto mi je to govorila, no ja zdaj sem v ločitvenem postopku, tako da ne nasedajte!

hoj!

zakaj pa hodite k vedeževalkam. Če imate kakšno vprašanje glede sebe, se raje obrnite na takšne, ki se ukvarjajo z vami kot osebo in se z njo lahko pogovarjate o svojih “problemih”, ali tistem kar mislite, da vas teži. Npr. XENA d.o.o. v Šentjurju pri celju, najdete na netu ali pa odtipkajte http://www.individualno-svetovanje.si/ in podobne naslove. v tem primeru vam ne bo težko narediti kilometre, ker vam bo izboljšalo kvaliteto življenja. na prihodnost, pa tako in tako sami vplivamo, če vemo, kaj bi radi od nje.

Ah no..vedeževalke..vsak lahko zase vsaj približno ve kaj se mu lahko zgodi ali dogaja v lajfu. Le tisti ljudje ki so v globljem odnosu z osebo lahko na telepatskem in intuitivnem nivoju začutijo kaj se ji lahko zgodi ali kaj si mislijo v določenih stvareh te osebe. Vodstvo svoje usode moramo prevzeti nase in ne na “kvazi” besede nekih simboličnih kart. Lahko da vedeževalec začuti da želi pomagati drugim ampak s tem ko jim govori kaj vse je bilo in bo, naj potem še predlaga kaj bi bilo bolj seveda za tiste ki v to verjamejo in se pustijo voditi. Tudi sama sem bila pri parih vedeževalkah, pa mi je Ana iz Medvod še najljubša saj se mi je zdela še najbolj iskrena in se mi je res posvetila. Čeprav to jemljem bolj kot zanimivost kot za res. Je pa res nekaj žgečkljivega in ti poteši ferbec.

ta je tudi zanimiva pa iz gorice

http://astrologinja.naspletu.com/

ta je tudi zanimiva pa iz gorice

http://astrologinja.naspletu.com/

Jao glupi narode.Vedeževalke bi vas m,orale obrat do gat.

nisem tip za šlogarce, pa vseeno. vsak ima svoje veselje, eni nosijo denar v gostilne in s tem še večjo škodo delajo tko da….. vsak po svoje

sploh ne razumem, kako ste lahko tako zelo naivni, ljudje božji, nihče ne more nič uganit, še bog ne skrbi za nas.A ne razumete, da pobira samo denar!!
tako kot na tv kanal A, kjer ljudje celo dopoldne kličejo,kličejo,kličejo tista punca jih nateguje, še zadnja minuta.POKLIČITE, ta minuta pa traja še 10 minut, potem pa začne še odštevat od 10 do 0 ki spet traja 10 minut,ljudje pa kličete,kličete….potem po oddaji pa štejejo denarce in se vam smejejo.

Ne mi primerjati teh trapastih for iz raznih oddaj z ljudmi, ki res imajo te sposobnosti. Tem na teveju ne verjamem nič in ne bi nikoli poklicala, so pa ljudje, ki res vidijo prihodnost in me ti jokll ne prepričaš, da ne. Moji sodelavki je vedeževalka povedala vse in v podrobnosti, kakšen bo njen mož, kaj bo po poklicu, inicialke, kako bo videti, kaj se bo dogajalo v njegovi družini, ko bosta začela hoditi, število otrok, sploh otrok. Nič na splošno, vse podrobno in tega z ugibanjem ne moreš nikoli. Pa ni ona edini primer. Jaz verjamem. Je pa keč v tem, da 90 posto tistih, ki se prodajajo kot vedeževalci, to niso. Samo 10 posto je pravih.

zdravo ah ah ah bi bila tako dobra in mi poslala telefonsko in naslov vedeževalke katero omenjaš, rabila bi nujno za rešitev osebnih problemov! Jaz tudi verjamem da je nekaj na tem, ne verjamem pa da je vsaka oseba jasnovidna in vedeževalka! moj mail je sanja.sanja23@gmail.com, hvala
Lep pozdrav, sanja

Sanja, žal ne bo šlo. Gospa je že pokojna, ni več med nami. Žal, ker če bi bila živa, bi jaz takoj tekla k njej. Pa ne samo jaz, vse me, ki vemo, kako je tej vse zadela. Želiš, da ti pošljem številko gospe, s katero se jaz občasno pogovorim? Je tudi dobra.

Ali res verjamete vedeževalcem? Veste komu nasedate, da vas zavaja? Ne dajte se zapeljevati vedeževalcem saj napovedujejo same laži… Uživajte življenje kolikor lahko pa boste spoznali,da je kljub preizkušnjam lepo.Vesna

A še enkrat napišem?

Moji sodelavki je vedeževalka povedala vse in v podrobnosti, kakšen bo njen mož, kaj bo po poklicu, inicialke, kako bo videti, kaj se bo dogajalo v njegovi družini, ko bosta začela hoditi, število otrok, spol otrok.

Če mi ti znaš to napovedati in če se izkaže, da bo vse, kot si napovedala, ti takrat, ko se bo zgodilo, mrtva hladna na roko skeširam tisoč evrov.

Lep pozdrav!
Neumorno kličem vedeževalko Stanko že 3 mesece in je nikakor ne morem priklicati. Kličem ob vseh mogočih urah, zjutraj, opoldne,zvečer, NIČ!Ali zvoni in se ne oglasi, ali zvoni in me prekine potem, ali pa ima izklopljen telefon.Res je neposlovna in nefer. Ljudje jo vendar kličejo ker so v krizi in ne ker jim je lušno cel dan klicat njeno telefonsko številko. razočarana!!! Kako jo dobite ostali?

ahahah…….pa si ti bila zraven, ko je sodelovki to “napovedala”?
Ker možno da tud sodelovka to zdej naklada..
in…si je vedeževalka znala napovedat kdaj bo umrla?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close