Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana
Jaz bi z veseljem spoznal Aleksandro, shy girl in Ronko, ampak v tem momentu ne morem.
Meni osebno mora biti človek značajsko všeč, vizuelno pa seveda tudi,ampak to ni nujno, da mi je vizuelno takoj lep. Pri meni se ponavadi zgodi tako: oseba mi vizuelno najprej sploh ni všeč, potem pa se menim z njim, se družim z njim in kar naenkrat ugotovim, da ima krasen značaj in kar je še najbolj zanimivo: kar naenkrat se mi zdi največji lepotec na svetu (pa čeprav ima trebušček in plešo in bi po sliki, če ga ne bi poznala po značaju, rekla, da ni privlačen). Mogoče bi morala reči, da mi mora preprosto biti simpatičen. Kako pa nekdo diši pa bi tudi lahko vključili v značajsko potezo, vsaj delno (če nekdo smrdi po 5 dni starem znoju, ni ravno lepega značaja :)).
Mamini sinčki – ja te najdem na netu. Na raznih portalih me predvsem takšni klikajo (no klikajo me tudi najstniki in poročeni in abrahami in podobni, samo te kar na hitro odpravim, za mamine sinčke pa ne morem takoj vedet, da so mamini sinčki). Na MONu se ne upajo oglašat, ker bi bili takoj raztrgani, tu in tam se kdaj kakšen oglasi, ki je sumljiv :).
Pijančki, nekaj tudi na portalih, nekaj pa v soseščini,taki, ki jih že dolgo poznam tako, da vem kako stvar stoji.
Ne vem, v debatah na MONu na temo samskosti, ni opazit samskih moških :). No tu in tam se najde kak s sovražnim govorom, amapk osebe, ki sovražijo ljudi druge narodnosti, pa otroke pa ženske pa kaj vse mogoče pa tudi , če so samske, niso ravno privlačne.
[/quote]
Ne nisi prezahtevna. Jaz sem očitno bolj, ker meni mora moški biti še vizualno privlačen, pa dišat mi mora… :)))
Ampak ne govorim o tem. Povej mi, se oglaša na forumu kakšen mamin sinček ali pijanček? Kako veš? Sicer pa sploh ne vem, kje najdete vse te mamine sinčke in pijančke.
In ja, še enkrat: na forumu SO samski moški.[/quote]
Marko, Robi pa Matjazko, ja škoda, da niste več samski, ženske bi se steple za vas :).
Japkica, sem pozabila glede dvojnih meril za moške in ženske:
se strinjam, da ne smejo biti dvojna merila. Zato lahko pričakujemo od drugega le to, kar lahko sami nudimo. Jaz žal nisem neka lepotica,zato tudi ne pričakujem, da bi moral biti moški lepotec, jaz nisem bogata, zato ne pričakujem, da mora biti on bogat. je pa nekaj, sem bolj tiha, mirna, vase zaprta in je pa res zaželeno, da je on bolj zgovoren 🙂 (saj, ko nekoga spoznam, potem tudi znam ragljati, samo to pri meni traja). Glede na to, da sem veliko zunaj, da se ukvarjam z veliiko stvarmi, je verjetno ta plahost kar velika ovira zame. Ja pa to, da ne žuram, ne hodim po gostilnah, tudi v mlajših letih nisem, tako, da te stvari mi niso domače oz. me sploh niso nikoli privlačile.
Aleksandra. Seveda se znamo družit s hlačami. To sploh ni težava. Ampak, če se nekom resno zapletam ali pa sem v resni zvezi, se mi zdi skrajno nepotrebno namensko iskat nova poznanstva, posebej preko neta. Enostavno nimam te potrebe. Če pa spoznam koga naključno, pa to tudi ni ovira.
Spider, seveda je možno. Ampak jaz najboljšo prijateljico že imam, dolga leta ob sebi. In tam bo ostala, tudi če sem v zvezi. Morda ne bo več najboljša prijateljica, mi bo pa še vedno draga.
hm, jaz pa to nisem vzela koker namensko iskanje novih poznanstev.
men je to pač tko, sem tle in sčasoma me začne zanimat s kom se pogovarjam. in tisto “še posebej” se bere tko mal bl nizek rang koker “naključno”
je pa lepo, da se resno lotiš zadeve in verjetno posledično tudi iskreno, tako da tvoja punca verjetno ve, da se tukaj pogovarjaš?
ronka, jaz govorim o moških tu na monu, ostalih portalov ne poznam.
Verjamem, da je težko navezati stik, če človek ni komukativen. Ampak tule ti gre pa kar dobro. 🙂
Ne idealiziraj nas preveč…:)
Nismo nobeni lepotci, pa popolni tudi ne.
Sicer pa je dandanes redkokatera veza doživljenjska.[/quote]
Pravzaprav je izjava ronke na mestu.
Samski moški mora it nekam, kjer je dost žensk in čimmanj drugih moških okoli. ( ne, to ni diskoteka)
Pa dobiš dobro punco takoj.
Kam, pa ne bom izdal.:))))
Ne idealiziraj nas preveč…:)
Nismo nobeni lepotci, pa popolni tudi ne.
Sicer pa je dandanes redkokatera veza doživljenjska.[/quote]
Pravzaprav je izjava ronke na mestu.
Samski moški mora it nekam, kjer je dost žensk in čimmanj drugih moških okoli. ( ne, to ni diskoteka)
Pa dobiš dobro punco takoj.
Kam, pa ne bom izdal.:))))[/quote]
Kam, na balet? :)))
Ja, zdaj imaš punco, ne boš nič razumevajoč do samskih in jim zaupal to toje skrivno mesto? 🙂 Jojojojoj, to pomeni, da še zmeraj hočeš, da jih imaš samo zase. 🙂
japkica, tule gor pisat je eno, drugo je pa se pogovarjat v živo. Sploh, če sogovornik ni preveč zgovoren nastane tema.
Robi, saj veš kako je, marsikdo ni lepotec za prvo stran raznih revij, važno je, da si tvoji največji lepotec :). Sicer pa je tako ali tako vedno pomembno, da je iskra. Če iskre ni, je lahko moški še tako ok, še tako prijeten, ampak ostane le prijatelj. Včasih je kak moški, ki ima prijeten značaj, rada imam njegovo družbo, po klasičnih merilih za lepoto bi rekla, da je lep, ampak če ni iskre je ni.
Na vsak način pa je lepo brati, da ste tudi moški bolj zgovorni, bolj razmišljate o odnosih, prijazni, da preberete tudi kako psihološko naravnano knjigo. Saj veš, ni vse IQ, je pogosto EQ celo bolj pomemben.
Marko, se pa strinjam glede iskanja prijateljstev. Jaz tudi pravim, da ni nič narobe biti v vezi in se družit s prijateljem nasprotnega spola oz. ne biti v vezi in se družit z nekom, ki je vezan. Ko bom v vezi, ne bom skenslala dosedanje družbe (no časa res ne bo več toliko :)), da bi pa potem namensko preko neta iskala nove moške prijatelje to pa ne. Pa tudi sedaj tudi iščem družbo, ampak če se s kom z neta menim in če slutim, da je vezan, potem odpade (ja, vezani hitro začnejo na temo, da mora biti stvar diskretna, zakaj le, če imaš poštene namene, da ti res ne gre za avanturo, potem brez skrbi poveš partnerki kam greš, kajne?).
Ufff…kaj pa vem…težka bo. 🙂 Zdi se mi bedno, da se grem pravzaprav tam “ponujat”. 🙂 Šla bi, če bi kdo šel zraven, potem bi to vzela za zabavo, tako pa mi to liči na neko “samoponujanje”. 🙂
Bolje bo, da se z Ronko greve na kozarček Roseja in na zabavo na plesišče. :))) Tako bove definitivno imele lep, sproščen in isrekno zabaven večer. :)))
A ne Ronkica? 🙂
O, Katenjka, najlepša hvala za kompliment. Enako mislim tudi o tebi, veš.:)
Zdaj sva samo še midve pokonci, no, jaz se ravno spravljam iti spat. Delala sem za službo (vmes nohte lakirala in se frizirala :))ker popoldne po službi imam neki glupi javni govor v “čast” moje službe (beri: direktorja) in dopoldne ne bom imela časa. :(((
Tudi meni ni všeč, da kdorkoli piše/razmišlja o narodih. Jaz, ki sem tukaj rojena in že vse življenje tukaj živim in sem tudi zaradi študija po svetu spoznala različne narode, ampak nikdar na nobenega obesila kaj takšnega. Je pa res, da za določene narode marsikaj velja, ampak, vedno obstajajo izjeme, tako za moške, kot za ženske, vseh narodnosti oz. verstev.
Vsekakor, kar je Spider napisal, je težka žalitev.
Kar se pa tiče vezanih monovcev pa, vse kar sem prebrala od njih, je bilo večina iskrenih, preprostih in uporabnih nasvetov v veliki meri. Ne gre se pa za nikakršno zagledanost, vsaj z moje strani ne.
Kje so pa njihove punce, ne vem. 🙂 Niti za tisto od ne vem koga, ki si napisala, da je za njo pogojno opravičljivo? 🙂
Zdaj pa grem ajati, ker imam oči rdeče in sijoče od naprezanja kot paradajz, pa še da sperem možgane, da ne bom jutri na govoru govorila o mon-u! 😉
Nočko! ;)[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.