Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodni nalog

Sodni nalog

Forum je interaktiven kar pomeni, da smo preko foruma v direktnem kontaktu.

Odgovor na objavo uporabnika
ne ne morejo, 23.01.2024 ob 19:52

Ne, brez sodnega naloga ne morejo vstopiti v hišo.

Lahko pa, če jim nekdo odklene in jih povabi.

Si jih vljudno povabil, da naj vstopijo?

Policija ob izjemnih okoliščinah oz. ob izjemnih pogojih LAHKO vstopi v zasebno stanovanje ali v prostore poslovne stavbe brez sodnega naloga.  Malo se pozanimajte, kdaj so ti pogoji izpolnjeni!

Iz stanovanja so me nagnali kot garjavega psa.

Očitno so dobili komando naj gredo na ta in ta naslov in tistega, ki tam živi odvlecite v norišnico.

Sodnega izvedenca niso zanimali moji osebni dokumenti. Niti sodnice niso zanimali moji osebni dokumenti. Policija mojih osebnih dokumentov tako ali tako ne potrebuje. Te dokumente je izdala država Slovenija. Kdo sem v resnici jaz niti sam ne morem vedeti. Na listek papirja napišem Xrobe in to je moj največji osebni dokument.

V norišnici osebnih dokumentov ne potrebujem, niti zdravstvene kartice ne potrebujem. Vse poteka brezhibno preko računalnikov. Od mene tam rabijo samo podpis. Vem, da so v norišnici ljudje, ki potrebujejo več kot vrhunsko zdravljenje.

Več kot vrhunsko zdravljenje poteka na daljavo.

Z osebami, ki imajo omejen razum se je težko normalno pogovarjati. To vsak psiholog ve.

Zato se z ljudmi najraje pogovarjam v tekstovni obliki.

Tudi v norišnici obstajajo ljudje, ki znajo brati.

Tistim ljudem, ki znajo brati se reče strokovnjaki. Da to so strokovnjaki.

Najbolj pomemben je pa tisti, ki zna podpisati diplomo.

Krasno jim je bilo v predinternetnih časih. Sedaj pa vse njihove grdobije prihajajo na dan.

Trenutno sedim za računalnikom v dnevni sobi. Oboroženih policistov, ki bi mi zagrozili z ukrepom prisile hvalabogu ni v prostoru. Ne vem, ali sem bil takrat jaz v prekršku, ali so bili oni v prekršku. Po koga so oni prišli v resnici nikdar ne bodo vedeli. Dokumentov nimam pri sebi.

Ta tema bi se lahko imenovala Dnevnik xrobe.

Hvala za idejo 🙂

(nekaj mi ni najbolj jasno zato pa to temo nadaljujem)

Jutri bom odpotoval v norišnico. Tam bom povsem neviden. Notri je nekaj psihiatrov, ki potrebujejo več kot vrhunsko zdravljenje.

Spisek psihiatrov, ki potrebujejo več kot vrhunsko zdravljenje bi lahko kar tu zapisal.

Tisti, ki hoče biti šef policije mora pa znati svoje pse na ketni držati. Moje ime je Xrobe.

V norišnico bom odpotoval skupaj s svojimi osebnimi dokumenti, ki v norišnici nikogar ne zanimajo. Notri so osebe, ki potrebujejo več kot vrhunsko zdravljenje. To so peklensko težki pacienti, ki v svoji bolani fantaziji fantazirajo, da so zdravniki. Moje ime je Xrobe.

Sem že nazaj, tu v dnevni sobi. Med vožnjo v norišnico mi je prijatelj rekel, do sedaj sem poznal samo enega normalnega psihiatra. Da, da, normalni psihiatri so redki in zato več kot neskončno dragoceni.

Odgovor na objavo uporabnika
rosenkohl, 21.01.2024 ob 13:15

@xrobe
Enkrat je sel ucitelj s svojimi ucenci na celodnevni pohod. Trenirali so dan molka.

Pridejo do plitke, a deroce reke, ob kateri stoji lepa mladenka, ki si ne upa preckati reke.
Ucitelj si jo vzame v narocje in jo odnese preko reke.

Zvecer ucenci vprasajo ucitelja zakaj je vzel lepo mladenko v narocje in jo odnesel cez reko, saj je druzenje z dekleti prepovedano?

“Jaz sem mladenko drzal v narocju samo do drugega brega, VI jo pa se sedaj nosite v glavi”.

@xrobe
Enkrat je sel ucitelj s svojimi ucenci na celodnevni pohod. Trenirali so dan molka.

Pridejo do plitke, a deroce reke, ob kateri stoji lepa mladenka, ki si ne upa preckati reke.
Ucitelj si jo vzame v narocje in jo odnese preko reke.

Zvecer ucenci vprasajo ucitelja zakaj je vzel lepo mladenko v narocje in jo odnesel cez reko, saj je druzenje z dekleti prepovedano?

“Jaz sem mladenko drzal v narocju samo do drugega brega, VI jo pa se sedaj nosite v glavi”.

Si prebral? Nisi?

Nisi dojel, da ti, s to zgodbo, sporocam, da nehi mislit na psihiatrijo?

Psihiatrija je peklensko hud problem. Notri je leglo zla. Hvala za opozorilo.

A veste, največji hudič je to, da psihiatri vedo, da sodelujem na tem prekrasnem forumu. Seveda, to ni edini forum na katerem sem sodeloval.

Nematerialne injekcije so absolutno nevidne. So pa neskončno hujše od materialnih injekcij.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close