Sodni nalog
ne ne morejo, 23.01.2024 ob 19:52
Ne, brez sodnega naloga ne morejo vstopiti v hišo.
Lahko pa, če jim nekdo odklene in jih povabi.
Si jih vljudno povabil, da naj vstopijo?
Policija ob izjemnih okoliščinah oz. ob izjemnih pogojih LAHKO vstopi v zasebno stanovanje ali v prostore poslovne stavbe brez sodnega naloga. Malo se pozanimajte, kdaj so ti pogoji izpolnjeni!
Sodnega izvedenca niso zanimali moji osebni dokumenti. Niti sodnice niso zanimali moji osebni dokumenti. Policija mojih osebnih dokumentov tako ali tako ne potrebuje. Te dokumente je izdala država Slovenija. Kdo sem v resnici jaz niti sam ne morem vedeti. Na listek papirja napišem Xrobe in to je moj največji osebni dokument.
rosenkohl, 21.01.2024 ob 13:15
@xrobe
Enkrat je sel ucitelj s svojimi ucenci na celodnevni pohod. Trenirali so dan molka.
Pridejo do plitke, a deroce reke, ob kateri stoji lepa mladenka, ki si ne upa preckati reke.
Ucitelj si jo vzame v narocje in jo odnese preko reke.
Zvecer ucenci vprasajo ucitelja zakaj je vzel lepo mladenko v narocje in jo odnesel cez reko, saj je druzenje z dekleti prepovedano?
“Jaz sem mladenko drzal v narocju samo do drugega brega, VI jo pa se sedaj nosite v glavi”.
@xrobe
Enkrat je sel ucitelj s svojimi ucenci na celodnevni pohod. Trenirali so dan molka.
Pridejo do plitke, a deroce reke, ob kateri stoji lepa mladenka, ki si ne upa preckati reke.
Ucitelj si jo vzame v narocje in jo odnese preko reke.
Zvecer ucenci vprasajo ucitelja zakaj je vzel lepo mladenko v narocje in jo odnesel cez reko, saj je druzenje z dekleti prepovedano?
“Jaz sem mladenko drzal v narocju samo do drugega brega, VI jo pa se sedaj nosite v glavi”.
Si prebral? Nisi?
Nisi dojel, da ti, s to zgodbo, sporocam, da nehi mislit na psihiatrijo?
Forum je zaprt za komentiranje.