Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodni nalog

Sodni nalog

Saj sem vam že povedal, da je v vašem primeru največji problem takoimenovana tastara. Ona je lastnik stanovanja.

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 20.01.2024 ob 18:36

Saj sem vam že povedal, da je v vašem primeru največji problem takoimenovana tastara. Ona je lastnik stanovanja.

Ampak problem je v tem, da tudi če bi šla nazaj v stanovanjsko, ne bi bilo nič bolje, ker tam bi me pa lahko samo za eno napako doživljenjsko premestili v zavod??

Sem enkrat že nekje pisal, da sem imel prijateljico, ki je imela probleme z bulimijo. Večkrat me je po telefonu poklicala, da naj pridem k njej na kavo. Imela je še mamo in sestro, oče je pa že prej umrl. Mi je enkrat rekla, a veš zakaj te pokličem. Zato, ker ko ti prideš se stvari doma umirijo. Mi je rekla, tudi stepemo se med sabo.

Uporabnica psihiatrije, 20.01.2024 ob 18:50

Ampak problem je v tem, da tudi če bi šla nazaj v stanovanjsko, ne bi bilo nič bolje, ker tam bi me pa lahko samo za eno napako doživljenjsko premestili v zavod??

Najbolje bi bilo, da bi imeli lastno stanovanje.

Trenutno sedim za računalnikom v dnevni sobi. Hvalabogu pred mano v prostoru ni oboroženih policistov. Razmišljam, kaj bi moral storiti, da v dnevno sobo spet pridejo oboroženi policisti.

Kdo v tej državi komu da komando da se v moji dnevni sobi pred mano pojavijo oboroženi policisti?

Bil je lep avgustovski dan pozno popoldne, ko se je dogajala ta scena. V prostoru sem bil bos in ko sem odhajal iz prostora sem jih prosil, če lahko obujem opanke. Tu se jim zahvaljujem, da so mi to dovolili. Iz prostora sem šel pred njimi, oni pa za mano. Ni mi bilo potrebno nič podpisati, niti dokumentov niso zahtevali.  Zunaj sta bila parkirana dva policijska avtomobila.

Šef norišnice z lahkoto izve kakšna je moja telefonska številka. Kakšna je pa njegova telefonska številka pa ne vem.

Po vsej verjetnosti je v državi tudi kdo, ki lahko izda sodni nalog.

Kjerkoli koga srečam, ali pa da ga poznam mu z lahkoto povem, da sodelujem na tem forumu.

xrobe, 21.01.2024 ob 01:18

Kjerkoli koga srečam, ali pa da ga poznam mu z lahkoto povem, da sodelujem na tem forumu.

Zakaj si bil v norišnici, kaj si storil ? In koliko časa so te imeli tam?

Če ni skrivnost?, 21.01.2024 ob 01:41

Zakaj si bil v norišnici, kaj si storil ? In koliko časa so te imeli tam?

Notri so me držali en mesec. Na prvo vprašanje pa ne znam odgovoriti. Ne vem.

Ne vem točno, ampak mogoče sem se šefu norišnice zameril. Absolutno nemogoče, da bi on mene zdravil.

Šef norišnice najbolj precizno in točno ve kako je potekal dialog med nama.

To, da sodelujem na tem forumu pa oni več kot odlično vedo. To pa drži stoprocentno. Več kot odlično vedo katera je bila prva moja tema na tem prekrasnem forumu.

Dobro jutro želim vsem. Upam, da bo sonček posijal. Zunaj je še megleno in mrzlo. Hvalabogu, da sem v dnevni sobi za računalnikom kjer je prijetno toplo. Ob računalniku imam v steklenem kozarcu z ročko še nekaj kave.

Nimam absolutno nobene pravice, da se dotikam policista.

Nimam absolutno nobene pravice legitimirati policista.

Takrat sem bil v dnevni sobi sam za računalnikom, absolutno neoborožen, se razume. Njih je bilo pa v prostoru več, pa oboroženi so bili. So mi rekli, da, če ne bom sam šel, da bodo uporabili ukrep prisile.

Med njimi je bila tudi policistka. Ko je vstopila v prostor sem jo pozdravil z dober dan.

Je bil na faksu en starejši profesor, pa sem ga enkrat vprašal, če lahko hodim na njegova predavanja. Pa mi je odgovoril, da na njegova predavanja lahko pride tudi miličnik z ulice, če želi.

@xrobe
Enkrat je sel ucitelj s svojimi ucenci na celodnevni pohod. Trenirali so dan molka.

Pridejo do plitke, a deroce reke, ob kateri stoji lepa mladenka, ki si ne upa preckati reke.
Ucitelj si jo vzame v narocje in jo odnese preko reke.

Zvecer ucenci vprasajo ucitelja zakaj je vzel lepo mladenko v narocje in jo odnesel cez reko, saj je druzenje z dekleti prepovedano?

“Jaz sem mladenko drzal v narocju samo do drugega brega, VI jo pa se sedaj nosite v glavi”.

🙂

xrobe, 19.01.2024 ob 20:00

Če v dnevni sobi mirno sedim za računalnikom po mene v dnevno sobo brez sodnega naloga lahko pride samo gestapo.

butalci kako ste lahko tako neumni da ne razumete da se razbere zakaj to pišete in da ne razumete da se vidi zakaj podjebavate? Ubogi butalci. Nimate niti velikega teritorija, pameti pa nikoli niste imeli, tako kot vaše radodajke butalke nimajo morale.

psiho je bil nacist globočnik, 21.01.2024 ob 14:01

butalci kako ste lahko tako neumni da ne razumete da se razbere zakaj to pišete in da ne razumete da se vidi zakaj podjebavate? Ubogi butalci. Nimate niti velikega teritorija, pameti pa nikoli niste imeli, tako kot vaše radodajke butalke nimajo morale.

Hvala za vaš prispevek. Gestapo je bil nemška politična policija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close