Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodni nalog

Sodni nalog

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 21.01.2024 ob 14:13

psiho je bil nacist globočnik, 21.01.2024 ob 14:01

xrobe, 19.01.2024 ob 20:00

Če v dnevni sobi mirno sedim za računalnikom po mene v dnevno sobo brez sodnega naloga lahko pride samo gestapo.

butalci kako ste lahko tako neumni da ne razumete da se razbere zakaj to pišete in da ne razumete da se vidi zakaj podjebavate? Ubogi butalci. Nimate niti velikega teritorija, pameti pa nikoli niste imeli, tako kot vaše radodajke butalke nimajo morale.

Hvala za vaš prispevek. Gestapo je bil nemška politična policija.

marš butalski norček

vemo, 21.01.2024 ob 14:40

marš butalski norček

Mene marsikaj zanima. Veliko vem, še več pa ne vem.

Nisem član nobene politične stranke.

Kakšne podatke in informacije imajo pa v norišnici o meni, to pa ne vem. To je njihova stvar. Naj pišejo diagnoze sami sebi, saj so za to strenirani in izšolani.

Tema je še vedno tu, lahko pa izgine. Sam že dolgo časa delam kopipejste kakšnih zanimivih tem.

xrobe, 21.01.2024 ob 16:12

Tema je še vedno tu, lahko pa izgine. Sam že dolgo časa delam kopipejste kakšnih zanimivih tem.

kekec povej že enkrat psihiatrično diagnozo, no, ker že leta in leta nabijaš neumnosti.

Hvala za vaše vprašanje. Psihiatrična diagnoza je brezpredmetna. Moje zdravje je več kot odlično.

xrobe, 21.01.2024 ob 17:11

Hvala za vaše vprašanje. Psihiatrična diagnoza je brezpredmetna. Moje zdravje je več kot odlično.

O tvoji psihi se gre. Že leta si glavni na forumu in pišeš bizarno

realnost!, 21.01.2024 ob 17:14

O tvoji psihi se gre. Že leta si glavni na forumu in pišeš bizarno

Najlepša hvala za prekrasen kompliment.

Človek je bitje vrhunske inteligence.

Senza736, 19.01.2024 ob 20:07

Odvisno, kaj in komu boš pisal, medtem ko boš mirno sedel.

Da nebi slučajno kaj preveč krute resnice povedal in posebno ne s sarkazmom, ker te bodo dali v čuzo.

Vse kar se znajde na internetu je peklensko težko uničiti. Tisto, kar je pa na papirju se pa v peč vrže pa je problem rešen.

Moram še to povedati, da nisem profesor, sem samo asistent. Profesor je nad mano.

Dobro jutro, dober dan 🙂

če me hočejo utišati, me morajo likvidirati

E-mail od policije vem na pamet. Brezveze, da ga tu zapisujem.

Na psihiatriji več kot odlično vedo, da so sredstva za komunikacijo lahko nevarna.

En moj prijatelj je večkrat rekel, da duševna bolezen v resnici obstaja, ampak samo v glavah psihiatrov. Tako so programirani, naučeni, strenirani, zdresirani.

Da bi mene šef norišnice zdravil. To je pa absolutno nemogoče. Ima odločno premalo šole narejene.

Nekdo mora biti tudi nad šefom norišnice.

Če bi šef policije znal držati svoje pse na ketni, te teme ne bi bilo.

Dobro jutro vsem. 🙂  Kar se mene tiče, ste absolutno anonimni.

Tu kjer živim sta med vojno približno kilometer stran od mene dva likvidatorja imela nalogo pospraviti dva gestapovca. Potem je pa najbližji kmet te dva gestapovca odvlekel in skril nekam za štalo, da nista ležala na cesti.

Ravnokar sem govoril z očetom, pa mi je povedal, da nisem toliko pomemben, da bi morali imeti policisti sodni nalog zame. To pomeni, da lahko pride policija po mene tudi brez sodnega naloga.

Moje ime je v resnici Xrobe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close