Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodni nalog

Sodni nalog

Različni ljudje lahko spremljajo to temo, ne samo psihiatri.

Je bil pa tudi nekje nek zanimiv forum, ki je iz določenih vzrokov sedaj že kar več let mrtev forum. Tam je bila vodja projekta Silence. Psihiatrom je to ime sigurno znano.

Dodajam link: http://www.dusevnemotnje.mojforum.si/memberlist.php

Forum, ki ga je vodila Silence je nekaterim ljudem povzročal peklensko hude bolečine.

V prostoru v katerega so me zaklenili so imeli gestapovci med vojno svoja zasliševanja. Predvojna generacija bi o tem vedela mnogo več od mene.

Duh gestapa še ni mrtev.

Šef prostora v katerega so me zaklenili nisem jaz.

V prostoru sem bil samo kot opazovalec.

Kompleten arhiv, ki ga imajo o meni v norišnici lahko dajo v javno objavo. Kar se mene tiče je ta arhiv brezpredmeten. Forum na katerem sodelujemo je interaktiven. Smo v direktnem kontaktu, on-line.

Naredimo še neko praktično vajo.    Na eni strani ste vi, na drugi strani sem jaz. Vi ste med živimi, jaz sem med mrtvimi. Na tak način se uravnovešamo. Kar se mene tiče, ste absolutno nevidni.

Moram zapisati še nekaj pomembnega. Opazil sem, da je sodni izvedenec psihiatrične stroke nad sodnikom.

Piše se leto gospodovo 2024. Sodišče je še vedno podrejeno psihiatriji.

V elementarnih osnovah sem samo žrtev zločinske psihiatrije. Najbolj grozljivo je to, da nisem edini.

Obstajajo tudi zločinski psihiatri.

Veste, ko me imajo v norišnici pod ključem se ne morem javljati na ta prekrasen forum. Odvzamejo mi telefonček. Uporabljam ga lahko samo z njihovim dovoljenjem. Povedati jim moram tudi koga bom poklical. Kot sem že zapisal se z ljudmi najraje pogovarjam v tekstovni obliki.

(kompjuter ne pozna časa)

Človek je bitje vrhunske inteligence. Inteligenca ni skrita v tabletah, niti v injekcijah.

Inteligenca je skrita v kosteh. Brez kosti nikogar ni. Človek ne pozabi na kosti. Žive kosti premikajo mrtve kosti.

(brez kosti šamanizma ni)

Imamo to srečo, da imamo internet, tako, da lahko sodelujemo preko oddaljenih računalnikov. Z moje pozicije gledano ste absolutno nevidni, anonimni, kdorkoli ste.

Sem že nekajkrat zapisal, pa bom še tu zapisal, globoko v svojem jedru sem absoluten pacifist. Sigurno nisem edini.

Pa nadaljujmo…

Psihiater pred mano je v vlogi inkvizitorja, sam sem pa v vlogi srednjeveške čarovnice. Psihiater ima vse absolutno prav, jaz pa ravno obratno. Med mano in psihiatrom je več kot neskončno globok prepad.

Če vas sistem proglasi za nekaj kar v resnici niste, ni nujno, da ima sistem vse absolutno prav.

pa nadaljujmo…

V vaši državi je psihiatrija nad policijo. Pa seveda, ne samo nad policijo, tudi nad sodstvom.

Država v kateri živite je totalen afengunc.

Sem nevidna ⭐, zato me ne vidite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close