Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodni nalog

Sodni nalog

Oboroženi policisti v dnevni sobi od mene niso zahtevali osebnih dokumentov.

Niti v norišnici niso od mene zahtevali osebnih dokumentov.

Bil je lep avgustovski dan. Mogoče vas zanima točen datum tega dogajanja.

Tam v devetdesetih letih sta se v bližini dva policista na nekoga spravila. Potem je pa njegov brat prišel in sta skupaj premlatila oba policista.

Bi me zanimalo, če je bil dne 21.08.2023 izdan kakšen sodni nalog.

Trenutno sem za računalnikom v dnevni sobi. Dokumente imam pa v svoji sobi. Če bi takrat šli oboroženi policisti v mojo sobo, bi mi lahko prinesli tudi moje dokumente.

Obstaja tudi čuza.

Vem, da je marsikomu, ki spremlja temo lahko kar slabo. Piše se leto gospodovo 2024. Kompjuter ne pozna časa.

Sploh ni res, da nisi tako pomemben. Pomemben si!  Zato je nekdo poklical policijo, da so te spremljali v bolnišnico. Nekdo, ki te ima rad in želel, da ti pomagajo. Eni, drugi tretji.

Kaže, da so ti lepo pomagali. Spet si z nami in spet se pogovarjamo.

Moje ime je Xrobe.

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 23.01.2024 ob 18:03

Moje ime je Xrobe.

Kaj pomeni?

Zakaj si ravno tega skreiral?

Kje si bil asistent?

Odgovor na objavo uporabnika
dobro je to, 23.01.2024 ob 18:11

Kaj pomeni?

Zakaj si ravno tega skreiral?

Kje si bil asistent?

– to je samo pet znakov

– splet naklučij, obstajal je tudi nek program s tem imenom

-trenutno sem asistent kar tu

človek je bitje vrhunske inteligence

Ne, brez sodnega naloga ne morejo vstopiti v hišo.

Lahko pa, če jim nekdo odklene in jih povabi.

Si jih vljudno povabil, da naj vstopijo?

Jaz jih nisem povabil v stanovanje. V dnevni sobi sem sedel za računalnikom, tako kot tudi sedaj. Nisem bil oborožen, kot tudi sedaj nisem oborožen. Po koga so oni prišli niti sami ne vedo. Od mene niso zahtevali nobenih dokumentov. Dokumenti so ostali v moji sobi.

No, zdaj je vse ok.  Ne  bo jih.

Ni mi bilo potrebno absolutno nič podpisovati. Edino v norišnici imajo na listu papirja moj podpis, Xrobe. Vsebine na papirju nisem sestavil jaz.

Vrata od čuze so na široko odprta za sprejem.

Zdaj lahko vidimo, da je tale forum v resnici hudičevo resna stvar.

No, ampak moram tudi zapisati, da sem bil pred to sceno tudi v norišnici en mesec pridržan. Takrat pa nisem hotel podpisati njihovega dokumenta v norišnici. Zato so mi na glavo strpali sodnega izvedenca psihiatrične stroke. Sodnemu izvedencu sem rekel, da naj uredimo tako, da bo najmanj problemov. Navkljub vsemu sem bil v norišnici pridržan proti svoji volji. Tudi takrat od mene niso zahtevali absolutno nobenih osebnih dokumentov. Ta scena se je pa dogajala v juliju.

Tudi čuza mora biti.

Moja dolžnost ni, da hodim v norišnico podpisovati njihove dokumente.

človekjebitjevrhunskeinteligence

Več kot odlično vem, da obstajajo ljudje, ki potrebujejo več kot vrhunsko zdravljenje.

Pozicija psihiatrije je nekje med policijo in sodstvom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close