Sobota zvečer je, ljubimec pa pri svoji ženi
Tega ne razumem najbolje. Če bi žena vse vedela bi ga zapustila, ker pa ji laže, zavija vse v vato, trdi da ni res……..je žena zmedena in ne ve pri čem je, ali pa vsaj ne tega kar govori njej, ljubici. Če bi se ženski pogovorili in bili odkriti druga z drugo, mislim, da bi bil gospod ločen in sam, ker ga nobena ne bi hotela.
Oboje, ljubice in prostitutke, pristanejo na koncu v depri, ljubice so poleg gratis storitev bolj pri srcu prevarantov še zaradi tega, ker moškega nič ne vzburi bolj od zaljubljene ženske.
Saj ne pravim, da prevarant to dela zavestno, a mi, ki lahko sliko objektivno vidimo, vemo, zakaj ima prevarant toliko energije, da trosi ljubici laži, skriva in laže ženi,…čaka ga namreč bogato poplačilo.:-)
In še to, moški, ki ga mami v skušnjavo zaljubljena ljubica, se ne more premagati. So sicer izjeme, ki potrjujejo pravilo, a na žalost so to res samo izjeme. Čudno se mi zdi, da monalize še zmeraj verjamejo, da je prav njihov tista izjema.
Huuh,pa glih takim,kot se ti,se to lahko zelo hitro zgodi.Le glej,da se ti ne bo.[/quote]
Če se mi bo, v kar pa močno dvomim:))) ga bom z veeeseljem prepustila ljubici!
Sva tako zmenjena – če se kateremu od naju kdaj zgodi da se zaljubiva v drugo osebo, si poveva in se razideva, ta čas pa bova skupaj, ker sva že 25 let zeeelo srečna.
Sem pač dobra pri vsem kar delam:),,,in še kuham fenomenalno pravi moj lubi:)[/quote]
kuhanje in miljon drugih reči ne ustavi današnjih moških, saj so razvajeni in na stopnji otrok, ki se ne morejo premagati pred bonbončki ki jim jih nudi življenje
Oboje, ljubice in prostitutke, pristanejo na koncu v depri, ljubice so poleg gratis storitev bolj pri srcu prevarantov še zaradi tega, ker moškega nič ne vzburi bolj od zaljubljene ženske.
Saj ne pravim, da prevarant to dela zavestno, a mi, ki lahko sliko objektivno vidimo, vemo, zakaj ima prevarant toliko energije, da trosi ljubici laži, skriva in laže ženi,…čaka ga namreč bogato poplačilo.:-)
In še to, moški, ki ga mami v skušnjavo zaljubljena ljubica, se ne more premagati. So sicer izjeme, ki potrjujejo pravilo, a na žalost so to res samo izjeme. Čudno se mi zdi, da monalize še zmeraj verjamejo, da je prav njihov tista izjema.[/quote]
Zastonj ljubice še nisem srečal,zastonj ženo pa vsekakor,trenutno sem res srečno poročen,mi na misel ne pade,da bi varal svojo ljubljeno ženo,ker jo resnično cenim in cenim vse kar stori zame.
Ni zastonj ljubic.Če jim nedaš darilca te brcnejo v rit,če je dobro ne poseksaš si najde drugega,če prihajaš k njej vsakič slabše volje je kar na enkrat ni več doma.Samo žena je toliko tolerantna,da te razume in sprejme ko si brez denarja in ko nisi razpoložen za seks,ko si slabe volje.Ne varajte svojih žena,če jih imate res radi in se zavedate,da ni lepšega kot odkrit,ljubeč,spoštljiv odnost z ljubljeno ženo.
In še to, moški, ki ga mami v skušnjavo zaljubljena ljubica, se ne more premagati. So sicer izjeme, ki potrjujejo pravilo, a na žalost so to res samo izjeme. Čudno se mi zdi, da monalize še zmeraj verjamejo, da je prav njihov tista izjema.[/quote]
Zastonj ljubice še nisem srečal,zastonj ženo pa vsekakor,trenutno sem res srečno poročen,mi na misel ne pade,da bi varal svojo ljubljeno ženo,ker jo resnično cenim in cenim vse kar stori zame.
Ni zastonj ljubic.Če jim nedaš darilca te brcnejo v rit,če je dobro ne poseksaš si najde drugega,če prihajaš k njej vsakič slabše volje je kar na enkrat ni več doma.Samo žena je toliko tolerantna,da te razume in sprejme ko si brez denarja in ko nisi razpoložen za seks,ko si slabe volje.Ne varajte svojih žena,če jih imate res radi in se zavedate,da ni lepšega kot odkrit,ljubeč,spoštljiv odnost z ljubljeno ženo.[/quote]
Oprosti na direktnosti, ampak kar je res je res, tko plitkega pojasnjevanja zvestobe še dolgo nisem prebrala, da zvest je, ker je to poceni, ker ga edino žena razume ko je brez dnarja, ko nisi razpoložen za seks……
Brezplačna prostitutka. Take mamo tipi najraj.[/quote]
normalno, saj doma plačuješ in to ne malo , pa še tih moraš bit .[/quote]
Prostitutka? ker? Prostitutke so tiste, ki se ukvarjajo s spolnostjo zaradi zaslužka in ničesar drugega, tko da ta besedna zveza je totalni oksimoron, če sploh premoreš razumeti ta pojem?
Brezplačno sva si delila ljubezen, jaz njemu in on meni, to pa ja! In v tem sva uživala oba, nadvse, ljubice niso samo za seks, so tudi in pogosto tudi predvsem za totalno iskrene pogovore, in še marsikaj drugega. Moja izkušnja je že bila taka, in je obema dala ogromno. Iz tega skritega razmerja sva oba odnesla ogromno.
In ne rabiš biti žaljiv/a.
In kaj? Misliš, da jo boš s takimi besedami prizadela?
Očitno v tvojem zakonu hudo škripa, verjetno tudi tvoj možiček dneve preživlja drugje….[/quote]
ja, ja…resnica boli. Za kaj pa so v 90% ljubice? Za to, da pride k njej in gleda nogomet? Za to, da pride k njej in mu zlika srajco in opere zokne, ter se z njo pogovarja o načrtih za prihodnost?
Ja pa res resnica boli…če si ljubica (op.p.brezplačna prostitutka).[/quote]
Kar tolaži se, vsem je pa jasno zakaj moški varajo. Ker imajo zakompleksane, grde, zanemarjene, zašpekane, neurejene žene, ki jih že zdavnaj ne znajo več zadovoljiti v postelji. Pravzaprav si vaši možje tega sploh ne želijo, ker se jim preprosto gnusite.
In, če smo že ravno pri prostitutkah, le te imajo vsak dan drugega, ljubica tvojega moža ima pa samo tvojega. In glede na to, da tvoj mož vtika svojo batino v razno razne luknjice, potem pa še v tvojo (če), si na nek način tudi ti prostitutka. Pojdi na test, da se nisi česa nalezla, veš, prostituka je le prostitutka, in kot sama praviš, jo tvoj mož redno obiskuje. Previdno 😛
In še to, moški, ki ga mami v skušnjavo zaljubljena ljubica, se ne more premagati. So sicer izjeme, ki potrjujejo pravilo, a na žalost so to res samo izjeme. Čudno se mi zdi, da monalize še zmeraj verjamejo, da je prav njihov tista izjema.[/quote][/quote]
Ni zastonj ljubic.Če jim nedaš darilca te brcnejo v rit,če je dobro ne poseksaš si najde drugega,če prihajaš k njej vsakič slabše volje je kar na enkrat ni več doma.Samo žena je toliko tolerantna,da te razume in sprejme ko si brez denarja in ko nisi razpoložen za seks,ko si slabe volje.Ne varajte svojih žena,če jih imate res radi in se zavedate,da ni lepšega kot odkrit,ljubeč,spoštljiv odnost z ljubljeno ženo.[/quote
Daj no daj mamika, spet se smešiš :
Ja, za mene so take ljubice, ki varajo s poročenim, še slabši kot kurbe.
Ne zavedajo se, kaj delajo s tem. Uničujejo zakon, sebe. Na koncu ostanejo same. Prav jim je. Saj prej jemljejo tisto najslajše.
Poznam eno tako. Zalezovala je poročenega, 30 let. Nastavljala se mu je. Zdaj je sama, stara zavržena. Bravo. Prav ji je. Imela je šanse za normalno vezo, a za njo so bili zanimivi poročeni, vezani ali pa kar duhovniki. Taki so ji pognali kri po žilah. Za njih se je borila.
Od življenja je imala najslajše, doma so jo imeli vsi za pridno punčko. Še zdaj jo imajo. Bog pomagaj. A za njo se moški ne zanimajo več, čeprav na sebe da ogromno pudra. Fuj. RAZVALINA ŽIVLJENJA.
Prave kurbe vsaj povejo, kaj so bile, ona tega ne bo priznala nikoli.
ja, ja…resnica boli. Za kaj pa so v 90% ljubice? Za to, da pride k njej in gleda nogomet? Za to, da pride k njej in mu zlika srajco in opere zokne, ter se z njo pogovarja o načrtih za prihodnost?
lahko, da je brezplačna prostitutka, ampak ti kot žena si poleg tega še, brezplačna kuharica, snažilka , varuška otroka itd.[/quote]
He, he…brezplačna? Je ob meni, ko ga potrebujem, kuham zelo rada, čistim ko mi je, otroci so mi smisel življenja, sexava kolikor nama paše…moj mož pa dela in služi denar, da lahko lepo živimo…če bi imel, ali pa če recimo ima ljubico, katera bi bila na boljšem:) ne ga srat no…
normalno, saj doma plačuješ in to ne malo , pa še tih moraš bit .[/quote]
Prostitutka? ker? Prostitutke so tiste, ki se ukvarjajo s spolnostjo zaradi zaslužka in ničesar drugega, tko da ta besedna zveza je totalni oksimoron, če sploh premoreš razumeti ta pojem?
Brezplačno sva si delila ljubezen, jaz njemu in on meni, to pa ja! In v tem sva uživala oba, nadvse, ljubice niso samo za seks, so tudi in pogosto tudi predvsem za totalno iskrene pogovore, in še marsikaj drugega. Moja izkušnja je že bila taka, in je obema dala ogromno. Iz tega skritega razmerja sva oba odnesla ogromno.
In ne rabiš biti žaljiv/a.[/quote]
Lepo opravičilo imaš. Iskrene pogovere bi moral imeti z ženo in če bi ti kaj dala nase bi mu iskreno svetovala, da se mora o tem pogovarjati doma in ne s teboj. Jemala si to kar ti ni pripadalo in želim, da doživiš ti ali tvoj najbližji to izkušnjo. Kako bi gledala na to, da bi to doživljala tvoja hči? Bi imela razumevanje?
Kar tolaži se, vsem je pa jasno zakaj moški varajo. Ker imajo zakompleksane, grde, zanemarjene, zašpekane, neurejene žene, ki jih že zdavnaj ne znajo več zadovoljiti v postelji. Pravzaprav si vaši možje tega sploh ne želijo, ker se jim preprosto gnusite.
In, če smo že ravno pri prostitutkah, le te imajo vsak dan drugega, ljubica tvojega moža ima pa samo tvojega. In glede na to, da tvoj mož vtika svojo batino v razno razne luknjice, potem pa še v tvojo (če), si na nek način tudi ti prostitutka. Pojdi na test, da se nisi česa nalezla, veš, prostituka je le prostitutka, in kot sama praviš, jo tvoj mož redno obiskuje. Previdno :-P[/quote]
hahahahhahahah…upam it stavit, da si ena huda mačka, ki trenutno doma psihira, ker je njen zlati ljubček z ženo in družino na pikniku…
In ti misliš da je to res? A ve ljubice resnično verjamete tem dedcem, kaj vam pravijo o svojih ženah? Naivnice…ste kot najstnice, ki jih pubeci spravijo v posteljo kakor hitro jim ti rečejo, da jih imajo radi.Kateri možek pa je še svoji ljubici rekel, da ima doma hudo fračo, lepotico brez primere, ki noro sexa in je največja srčica na svetu…hihihih, kok ste naivne. Logično da bodo rekli, da imajo doma največje gnuse, da so zanemrajene in debele, da se sploh ne razumeta, da ne sexata že 5 let, da živita drug mimo drugega, da sta skupaj zaradi otrok….resnica…resnica pa je ponavadi taka, da ko te ljubice spoznajo žene, na koncu one doma umirajo od ljubosumja, saj se izkaže, da pa je žena naenrat prava postavna lepotica, ki se šrav čudno zaljubljeno vesi po svojem možu…
Hehe, seveda da imate drugo delo…delo prostitutke, s to razliko, da vam na omarci ne pusti evrčke za dobro opravljeno storitev.”Prodajate” za tistih “ljubim te” samo med sexom, kakor hitro pa prestopi prag, je v mislih pri svoji ženi 😉 Na koncu se še vedno vrne k svoji ljubi ženki in otrokom, ker? No povej zakaj ne zapusti žene in gre k svoji ljubici? Torej mu pri ženi le ni tako slabo…no, slabo je samo to, da ona tega ne ve 😉
Pozdravljena,
te popolnoma razumem, kako se počutiš. Če ti je do klepeta mi piši na moj mail, pa bova kakšno rekle, če želiš.
Forum je zaprt za komentiranje.