Sobota zvečer je, ljubimec pa pri svoji ženi
No da se jest mal primaknem piskrcek zraven. Ce jima pase naj to pocneta. Oba sta odrasla cloveka. Oba bosta nosila posledice. Ce bi bil samo en za to verjetno do tega ne bi prislo. In je cisto brez veze zdej razpravljat kdo jajca prazni in zakaj. Verjetno je obema lepo. Mislim da se najbolj oglasajo tiste svetnice ki so ji fous! Sama sem porocena in bila tudi prevarana. Ampak zivim s tem in ce si mi kdaj ponudi kaka zanimiva priloznost za poravnavo racunov hmmm… zakaj pa ne. Ne bo konc sveta. Zivi se pa tud samo enkrat!!!
Ta ljubica ni srečna in pričakuje, da bo mož zapustil ženo, kar se pa redko zgodi. Če ljubica ni pripravljena na to, da je pač na razpolago, ko ima njen poročeni čas, ko ga ni pa se smili sama sebi, potem ji to ne prinaša sreče in zadovoljstva. In ti nisi srečna, ker si v soboto zvečer sama. Razumem, da se ti zgodi, da postaneš ljubica, ne razumem pa, da v takem razmerju vztraja leta in leta.
Žrtvi sta ti in žena. Obema je težko on pa se počuti nekaj več saj se obe zanj borita. Visoko nad obema je, pav, nezmožen iti naprej, če mu z ženo ni lepo, obe hoče, ljubico ker je sex z njo nekaj novega, drgačnega, vsa se mu predaja, ker ga hoče zase, dviguje mu ego, da je nekaj posebnega, ženo hoče, ker je pri njej lahko to kar v resnici je, nespoštljiv, neljubezniv, nepozoren, nima je za mar, ignorira jo, preprosto doma se odpočije od vneme in “igranja”.
Žena se težko loči, ker skuša odgovorno videti in sprejeti posledice in vse kar sledi ločitvi, pa vendar, ko stvar dozori, ko se v njej prelomi se loči. To zaljubljeno, oh in sploh pezde, pa ni sposobno narediti ničesar. In tudi noče, ker hoče obe, sedeti na dveh stolih, a lepega dne pade z obeh in plačuje svojo ceno. On uniči sebe, ženo, družino in ljubico.
In kaj? Misliš, da jo boš s takimi besedami prizadela?
Očitno v tvojem zakonu hudo škripa, verjetno tudi tvoj možiček dneve preživlja drugje….[/quote]
ja, ja…resnica boli. Za kaj pa so v 90% ljubice? Za to, da pride k njej in gleda nogomet? Za to, da pride k njej in mu zlika srajco in opere zokne, ter se z njo pogovarja o načrtih za prihodnost?
Ja pa res resnica boli…če si ljubica (op.p.brezplačna prostitutka).
In kaj? Misliš, da jo boš s takimi besedami prizadela?
Očitno v tvojem zakonu hudo škripa, verjetno tudi tvoj možiček dneve preživlja drugje….[/quote]
ja, ja…resnica boli. Za kaj pa so v 90% ljubice? Za to, da pride k njej in gleda nogomet? Za to, da pride k njej in mu zlika srajco in opere zokne, ter se z njo pogovarja o načrtih za prihodnost?
Ja pa res resnica boli…če si ljubica (op.p.brezplačna prostitutka).[/quote]
lahko, da je brezplačna prostitutka, ampak ti kot žena si poleg tega še, brezplačna kuharica, snažilka , varuška otroka itd.
Ma ja, niti slučajno se nimam za prostitutko, kur., prasi…..in kar je še takih izrazov etiketiranja s strani preprostih duš. Jaz sem ločena in verjetno je, da še vedno pogrešam stalno bližino nekoga, gledanje nogometa, kot pravi ena gor, pranje štumfov, likanje srajc, drobne prepire, vsakdanja dreganja, duhovitosti, biti v centru življenja…….pa čeprav življenje z bivšim ni bilo lahko.
Zdaj pa sem druga, četudi me on tolaži, da sem mu v bistvu prva.
Tole pa za večino žensk niti slučajno ne drži. To drži zate in tebi podobne. Ti kar poskusi, pa boš videla. To kar ti je o njej povedal tvoj ljubimec, je laž. Taki moški zelo veliko lažejo, da več ne ločijo resnice od laži. Ti imaš samo precej oprano glavo, tebi nalaga, kako te ima najraje na svetu, ženi pa sedajle razlaga prav isto. On je tisti, ki hoče, da ostane tako kot je. Kar je razumljivo, kdo pa ne bi imel cel kordon potrebnih žensk. A si predstavljaš, da imaš doma skrbnega moža, dve ulici naprej pa še pohotnega jebača, ki te tolaži? Carsko, mar ne?
O jej, kakšni odgovori.
Sem bila dolgo časa v zelo srečnem razmerju. Po x letih ko sva si zaželela otroka se je on nenadoma ustrašil odgovornosti in me prevaral, nekaj časa sedel na dveh stolih, potem pa le zbral pogum in odšel k drugi. Torej sem bila v vlogi prevarane. Čez leta sem spoznala enega poročenega moškega, ki je šele z mano vred postal srečno – poročen. Saj je imel vse, družino, na katero je bil izredno ponosen, neke svoje življenjske dosežke, hišo, dober avto, prijatelje, priznanja v svojem krogu…. in MENE, ki sem mu dajala toliko adrenalina, da je bil čisto zanesen, vzhičen in presrečen. Jaz sem pa od njega vzela tudi tisto ker sem potrebovala, razumevanje, ljubezen, spolnost, nežnost, skrite in nadvse srečne trenutke. Bila sva skupaj 6 let in niti enega samega dne, mi na misel ni prišlo, da se bo on ločil, nikoli nisem bila osamljena ali žalostna zaradi njega. Bilo mi je dovolj tisto kar sva imela. Amen.
Torej, bila sem v obeh vlogah prevarane partnerke in ljubice.
In naj povem še nekaj, kar nekatere tle ne razumete. JAZ NE VARAM NIKOGAR. Torej, jaz nisem v nobenem primeru nikakršna razdiralka zakona. POROČEN je on, ne jaz. Jaz sem svobodna kot ptica, odločitev o varanju je njegova, torej vara poročen partner in ne samski.
Zakaj se vam to gnusi, nimam pojma, kot pravi ena zgoraj življenje je eno samo, ne zatiskajte si oči, da se vama kaj takega ne bo nikoli zgodilo. Meni se je. Oboje.
Forum je zaprt za komentiranje.