Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sobota zvečer je, ljubimec pa pri svoji ženi

Sobota zvečer je, ljubimec pa pri svoji ženi

Samo a ni to eno samo mučenje in trpljenje? Da si ljubica/ljubimec, pač to je že jasno da te varalica ne ljubi, še spoštovanja ne pozna, kaj šele ljubezni. Meni je to grozno, in recimo samska oseba ki se spusti v razmerje z varalico se ji halo življenje pošteno zafura, sploh če je potem v igri še kakšen otrok. Škoda živcev in trpljenja.

Povsem se strinjam s tabo. V bistvu ni kaj dodati. Ne vem, zakaj se po ugotovljeni prevari prevarana ženska spravi na ljubico, možeku pa takoj oprosti…Ker ji reče, da jo ljubi, ona druga pa je samo mašinca za praznenje? Oh, prevarane, kako ste neumne. To rečejo vsi!!!! Kriv je vaš partner – v odnos ni bil prisiljen in če bi vas res tako ljubil, bi se uprl varanju, a ne? Jasno, kot beli dan. Torej drage moje prevarane, počistite svoj prag….in se ne ukvarjajte z ljubico…ker tako možeku date potuho in lahko on medtem mirno išče novo mašinco… Neumne ste res, moram to reči.
Upam, da ne bom tudi jaz tako neumna, če bom kdaj prevarana

Ja, je grozno, če ljubiš nekoga, ki te ne ljubi. Življenje pa si nisem prav nič zafurala. Ni mi lagal, povedal je resnico. Nisem pričakovala resnega razmerja z njim, ker sem vedela kako stojijo stvari. Otrok? O nobenem otroku nisem razmišljala. Vedno zaščitena. Nisem si želela otrok z njim.
Trpljenje, ja, ker ni enostavno biti zaljubljen in vedet, da ti tisti ne vrača čustev. Sem bila potem še enkrat zaljubljena do ušes v prijatelja, ki mi tudi ni vračal čustev in nisva imela razmerja, bil je samski. V tem drugem primeru sem še toliko bolj trpela. Obakrat je pa pomagalo daleč od oči, daleč od srca. Je pa to včasih težko izvesti, če gre za osebo iz istega okolja, ki jo pogosto srečuješ. Včasih je treba celo menjat službo, se seliti. Ko osebe ne videvaš več, se čustva začnejo spreminjat.
Vedno je mučno in trpeče, če se zaljubiš v nekoga, ki ti čustev ne vrača, če pride do razmerja in če ne pride.

Moja pripomba se nanaša strogo na to, da samski ni nič kriv, če se zaljubi v poročenega, ker pač čustva delajo svoje … Po istem ključu tudi vezani ni kriv. Trdim, da čustva in nagone lahko obvladamo. Oboji, samski in vezani.

Ja pepelkica, nisem mislila glede otroka nate, samo obstajajo situacije ko imata ljubica/ljubček otroka z varalico, potem se zadeva še bolj zaplete.

Drugače pa razumem kako je to, če ti oseba ne vrača čustev, smo bili verjetno že vsi vsaj enkrat v taki situaciji. Ne vem pomojem vsaj zase lahko to rečem da je najbolje da prekineš tako mučenje takoj, ker itak to nima smisla na dolgi rok, je samo mrcvarjenje.

Ko prekineš s takim človekom ki ti ne vrača čustev nazaj, s tem odpreš pretok nove energije, tako da se odpreš svetu in ljubezi in začnejo v tvoje življenje prihajati ljudje, ki ti pa bodo vračali nazaj čustva.

Tole ko omenjaš daleč od oči daleč od srca, me spominja na kolega ki se je noro zatrapal v sodelavko, ji je to tudi povedal iskreno, ona je poročena doma ima 2 mala otroka, mu je povedala da pač ona ne čuti tega kar on do nje. Vendar je njemu zelo težko, ker mora to žensko videvati sedaj vsak dan v službi. Težko je to, pomojem bi tudi jaz imela take težave, da bi potem to osebo morala videvati vsak dan, ti siguro oteži rezanje take negativne vezi in prebolevanje.

Ti govoriš o 2 stvareh. O krivdi (tu se strinjam s tabo, da vara pač vezani oz. oba, če sta oba vezana) in o nadzoru čustev (tu se pa ne strinjam s tabo). Kot je lepo razložila že ferbčna, če čustev ni moč nadzorovati, potem tudi možu ne bi smela zamerit, da se je zaljubil in načel avanturo, saj nič ne more proti temu!! Čustvom se ni mogel upret. Po vsej verjetno pa ljubi obe, tebe in njo. Oh, sveta preproščina 🙂

Povsem se strinjam s tabo. V bistvu ni kaj dodati. Ne vem, zakaj se po ugotovljeni prevari prevarana ženska spravi na ljubico, možeku pa takoj oprosti…Ker ji reče, da jo ljubi, ona druga pa je samo mašinca za praznenje? Oh, prevarane, kako ste neumne. To rečejo vsi!!!! Kriv je vaš partner – v odnos ni bil prisiljen in če bi vas res tako ljubil, bi se uprl varanju, a ne? Jasno, kot beli dan. Torej drage moje prevarane, počistite svoj prag….in se ne ukvarjajte z ljubico…ker tako možeku date potuho in lahko on medtem mirno išče novo mašinco… Neumne ste res, moram to reči.
Upam, da ne bom tudi jaz tako neumna, če bom kdaj prevarana[/quote]

Se strinjam z vama. Vam povem zgodbico, iz mojih izkušenj? Zabavala sem se s poročenim tipom, očkom enega otroka. Nato bum – žena izvedela. Ker jo na videz poznam, sem prek znanke izvedela, da je njemu takoj oprostila, je pa besnela in norela nad ljubico – k sreči ni izvedela, da sem to jaz. Je pa govorila, kaj bi ji naredila, kako jo sovraži, ker njenega možeka ne pusti pri miru, in ga je osvojila!!! Halooooo!!!! Govorila je, da možeku verjame, da jo ljubi, ker ji je to rekel, in da ve, da mu je iskreno žal. To je pač menda storil, ker sta imela mal nesporazumov doma, in ne bo nikoli več….Ha, ha….In kaj je v resnici ta možek storil? Takoj naslednji dan me je poklical, mi povedal, kaj ji je vse rekel in takoj naslednje vprašanje – kdaj se dobiva? Strinjal se je edino, da mal počakava, da se vse skupi mal umiri, ker se bo umirilo. Ji je pa ja rekel, da mu je žal, ha!!! No, in ves ta čas, ko je doma pomirjal ženko, ona vsa srečna, ker jo ljubi in mu je žal, je bil na zvezi z mano in me previdno spraševal, kdaj se dobiva, ker me potrebuje…. No, k sreči sem takrat zmogla toliko moči in jaz prekinila. Čeprav se tu in tam še vedno slišiva…ni me pozabil….čeprav je ženi zatrdil, da do mene ne čuti nič, da sem bila pač samo ena pač….. Torej, kaj rečete prevarane ženke na to? Me res zanima. Ker žena ni trdo prijela možeka, ker je raje iskala ljubico in vso krivdo prevalila nanjo, možek ve, da je lahko prišel skozi in da lahko še kdaj to ponovi z isto ali drugo….Resno vam svetujem – trdo primite vaše partnerje in se ne ukvarjajte z ljubicami!!!! In ne nasedajte takoj besedam – ljubim te, žal mi je….Raje bodite na preži!!!
No, se strinjate z mano?

Ja, nekaj takega kot ima tvoj kolega. To je težko. Jaz bi sicer bila tiho, jaz še svojemu samskemu kolegu nisem upala namignit, da sem zatrapana, ampak težko je. Če nekoga ne srečuješ kar naprej, je dosti lažje prekiniti zadeve. Če pa nekoga srečuješ, in je do tebe prijazen v prijateljskem smislu, se po možnosti družita kot prijatelja. Ja, potem je težko. Če bi se lahko selili po mili volji, menjali službe po mili volji, bi bilo veliko lažje. Meni je šele nova služba in selitev v drug kraj rešila težavo, ker ga preprosto nisem več srečevala.
Tudi obratno se mi je zgodilo. Moški, ki je bil moj prijatelj, mi je priznal svoja čustva. Z moje strani pa jih ni bilo. Povedala sem po pravici, da ga imam rada kot prijatelja, ne pa kaj več. No pa je bilo konec prijateljstva. Tudi boleče zame, ker sem mislila, da sva res prijatelja, on je pa želel razmerje ali pa nič.

Torej je stvar jasna, če ljubi ljubico, naj gre k njej. Dveh oseb naenkrat ne moreš ljubiti. Če se bo mož zaljubil v drugo pač naj gre k njej. Mož ni moja last in če me ne bo več ljubil ga v to ne morem prisiliti.
In seveda dveh ne moreš ljubiti. Lahko imaš dve rad, ne moreš dveh ljubiti.

Ti govoriš o 2 stvareh. O krivdi (tu se strinjam s tabo, da vara pač vezani oz. oba, če sta oba vezana) in o nadzoru čustev (tu se pa ne strinjam s tabo). Kot je lepo razložila že ferbčna, če čustev ni moč nadzorovati, potem tudi možu ne bi smela zamerit, da se je zaljubil in načel avanturo, saj nič ne more proti temu!! Čustvom se ni mogel upret. Po vsej verjetno pa ljubi obe, tebe in njo. Oh, sveta preproščina :)[/quote]

Ehh, jaz pa mislim da tudi če bo žena po vaše na trdo prijela moža, bo tak tip še vedno varal ali taka ženska. Eni se taki že rodijo, pač se morajo še naučiti lekcije spoštovanja in ljubezni. In taki so večinoma varali že pri svojem prvem partnerju v najstniških letih, in bodo varali do konca tega življenja. Običajno se gre tukaj za vzorec in če ga oseba ne dojame, kaj se resnično dogaja, ga bo ponavljala še dolgo.

Saj zato pa vidimo, privlačne lepe žene poročene, z otroci, pametne s kariero, super v postelji vse super, pa jih bo moški vseeno prevaral.

Pepelkica-jaz sem sicer tega svojega kolega še podpirala in mu dajala pogum da bo povedal tej sodelavki kaj čuti do nje. Ker je resnično trpel, razmišljal celo od samomora in podobne zadeve. In ko se ji je zaupal naj povem da je ženska bila zelo razumevajoča, v glavnem ko se ji je zaupal kaj resnično čuti do nje mu je malce odleglo se je vsaj malo bolje počutil.

Je pa zelo težko te stvari, tudi on sedaj razmišlja da bi pustil to službo, ker ne zmore. Ona mu je rekla da sta lahko prijatelja, baje mu je tudi povedala za njeno zgodbo ko je bila sama zaljubljena v nekoga mu to povedala ta tip ji je pa rekel da ne čuti tega do nje in sta baje še sedaj prijatelja. Samo vsak tega ni zmožen, biti po vseh teh čustvih samo prijatelj, jaz osebno ne vem če bi bila zmožna tega.

Ljubica je številka 2. Konc. Če pa rata št. 1, je slej, ko prej spet možnost, da je št. 2. Prekini, daj mu nogo in začni živet zase, ker si verjetno zaslužiš kaj boljšega

Odraz osebnostne zrelosti je, da ne počnemo to, kar nam je “lepo”, ampak to, kar je prav.
Za čustva seveda nismo odgovorni, ampak za dejanja, ki so stvar zavestne odločitve.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To pa lepo, da sta tako razčistila. Jaz imam žal drugačne izkušnje. Ko je kolega zaslutil, da mi je všeč, se me je začel ogibat. Ko pa sem jaz prijatelju, ki mi je povedal, da me ljubi, povedala, da želim le prijateljstvo, se me je tudi začel ogibat. Tudi nek kolega, ki ni bil ravno prijatelj, mi je zaupal, da me ljubi (bil je celo poročen) in sem mu tudi prijazno povedala, da ne čutim nič do njega, me je začel pa ignorirat. V bistvu sem v dobrih odnosih le s tistim, s katerim sem bila pred 10 let v razmerju. Ni bil jezen, ko sem si dobila resnega fanta. Jaz sem pa vesela, da njegova žena ni trpela zaradi mene oz. naju. Ker je res ok ženska. Ja, čudno se sliši, ampak tudi pred leti, ko sem bila zatrapana v njenega moža, sem si mislila, da je ok ženska in sem se bala, da bi kaj izvedela. Vedela sem, da jaz njej kradem, da sem jaz tista ta grda.

Krast je možno samo lastnino.

Kradeš lahko tudi čas :).

Seveda, tistim, ki si ga dovolijo krasti ali svojega časa ne cenijo. 🙂

Ahhhh kar se tice ljubic in zen niso nobene prostitutke, ker tolk kok je njim fajn tok je tud partneruju fajn.
So pa nekateri moski, ki varajo pravi supermeni, da zmorejo vse skupaj al pa jih zene ne zaposlijo pa imajo cas za razmisljat o ostalim neumnostimi.

Jaz bi tud mela fanta pa mi moz ne pusti :).

Ok, v čem je fora?? Res me zanima kako ti dejansko razmišljaš o tem kar ti počneš!?…SAMA IN ŽALOSTNA?? stara a se ti zavedaš da uničuješ življenje sebi in drugim?? Sej ni nič boljši, ne rečem, samo jst bi na tvojem mestu mal razmišljala o prihodnosti…
Nimaš pojma kako boli, ko maš moža, mu poviješ otroka, mu pereš, kuhaš, ga pedenaš v nulo pol ti pa reče za drugo žensko, da je huda pr.asi.ca… kaj šele, da zveš, da ma lubico… To njeno trpljenje ali celo od otrok boš pa ti nosila na duši in seveda on…
Lej skuliraj se, razmišljaj kot pametna oseba, zbud se iz te neumnosti pa pejt naprej…

Smola, tudi moja ljubimka je pri možu! :-)))))

No, pa smo spet pri kuhabju in pranju, ki jima je dodano še povijanje otroka, kot najvišji obliki izražanja ljubezni. madona, no :-)))) Pa saj on pa tebi morda kaj pošraufa po bajti, prekoplje vrt in zamenja žarnice in sta kvit. Seks je pa je za tako razmišljajoče ponavadi ja samo ena manj pomembna stvar za zakon. Kaj potem torej, če ga gre drugam namočit. To je tako kot da bi šel v gostilno na en pir. :-))))

Sa.ba., sicer nisem moški, ampak moje mnenje je, da bi moški želel imeti ob sebi žensko, ljubimko, prijateljico in ne služkinje.
Tudi, če sebe pogledam: ne rabim moškega, zato, da mi bo delal po hiši, okrog hiše. To znam tudi sama, ne bi samo zaradi tega imela moškega. Moškega imam predvsem zato, da je tudi moj ljubimec, moj prijatelj, moj zaupnik. Kar se pa dela tiče pa ni ne on moj služabnik, ne jaz njegova gospodinja. Delo si deliva.
Praviš MU poviješ otroka. To je slišat tako kot, da je le on želel otroka, ti pa ne, zato si MU ga povila, da si MU naredila uslugo.
Če moj moški drugi reče, da je huda prasica, pa res ne bom ljubosumna :). To pa res ni neka lepa beseda. Bolj bi me skrbelo, da je kak šovinst, da tako nesramno obklada ženske.

In ko boš srečala enga hudo jebačkega tipa, k te bo kuril, da boš čist vtrgana in te bo dobr dol da 1x, 2x……….ko boš zatreskana do zadnje kocine….ti bo povedal, da je poročen.

O jebemu kaaaaj pa zdeeeeej???[/quote]

Točno tako – potem bodo pa še največje Marije packe postale. Oziroma ne, ker NJIM pa se to res ne more zgoditi.

Verjetno verjame, da ste ženske bolj žleht. Moški pa smo le žrtve teh hudičkov, ki nas zapeljejo v skušnjavo…:)

Verjetno verjame, da ste ženske bolj žleht. Moški pa smo le žrtve teh hudičkov, ki nas zapeljejo v skušnjavo…:)[/quote]

Kdo ti je pa kriv, da si dovoliš biti žrtev? Verjetno nobena ženska, prej tvoj karakter 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close