Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sobota zvečer je, ljubimec pa pri svoji ženi

Sobota zvečer je, ljubimec pa pri svoji ženi

Mah, tako je, kot sem napisala, saj včasih sem kar OK in rada sama, ampak danes me pa spet zvija. Prej sva bila skupaj in je bilo tako lepo, ampak kaj, ko gre potem domov k njej, jaz pa sem prepuščena sama sebi .A bo res tako celo življenje, a se res ne bom mogla nikdar do konca nakulirat….katera ima podobne izkušnje kot jaz?

Ti si ena butara, kaj se pentljaš s poročenim moškim. Da te ni sram. Najdi si kakšnega, ki je frej!

Liberalen odgovor. Imej rezervo, kot jo ima tvoj.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

če greš v nek odnos, kjer si druga, greš zavestno. tako tudi veš, da se bo vračal k ženski in ne k tebi, ker si samo prehodna za filanje njegovih lukenj, ki mu falijo. ti se moraš odločiti, ali boš tako živela do kraja življenja ali si boš dopustila, da boš vzela cel hlebec in ne samo klobaso, ki jo tako ali tako deliš. in če bo tako celo življenje, je pač tvoja odločitev, ne naša. je tako?
če greš pa v tak odnos zato, da boš enkrat prva, je pač že v osnovi sfaljena naložba. ali pa je pač sfaljeno to, da misliš, da bo kasneje že kako drugače. saj si vedela, da je poročen ali vezan. drugo bi bilo, ko bi te nategoval še na suho, ko bi ti sveto zatrjeval, da je samski. saj si vedela in veš. odloči se ti sama, kako misliš preživeti preostanek življenja. to veš ti, ne mi.

Ah,klinc ga gleda.S takim še na hrib ne moreš,kaj šele na morje ali v toplice.Prav fejst ženska si,takih je malo,zato pa glavo pokonci,pa v lov.Dobi si enega samskega ,boš bolj zadovoljna in mirna.Težko bo,ampak bo.
Tega pusti,pa čimprej začni z novim,samskim.Tako boš najhitreje pozabila sedanjega.Ker očitno z njim nimaš prave prihodnosti.Držim pesti zate.Če boš šla v akcijo,ti bo uspelo!

Hudo jeeeee, ko srce premaga razum.

Življenje je ena taka j.e.b.a……

Saj bo boljše. Ker vse 1 x mine. In potem se čudimo, zakaj smo bili tako nori.

ČE bi bil vedež, ne bi bil revež!

Kako veš, da je vedela, da ni samski??

Blagor takim kot si ti. Ljubica je v bistvu(skoraj ) brezplačna prostitutka.

Vedela sem, pa ga imam preveč rada, da bi lahko nehala. Ampak včasih me popade prav neke vrste odvisniška kriza. Zdajle bi ga najraje kar poklicala, pa vem, da ne smem, verjetno ima pa tako ali tako telefon izklopljen…..tko bedno je to včasih.

Punca, izkorišča te samo za praznjenje jajc. Če to dovoliš, je to tvoja stvar, jaz že ne bi.

In kaj? Misliš, da jo boš s takimi besedami prizadela?
Očitno v tvojem zakonu hudo škripa, verjetno tudi tvoj možiček dneve preživlja drugje….

Kako veš, da je vedela, da ni samski??[/quote]

napisala sem odgovor glede na napisano. ker bi verjetno ali morda vmes tudi pripomnila, da jo je na suh nategnil, da ni samski. tako je pa pač pisala o tem, da se vrača k ženi. glede na “problem”, ki ga ima. manjkajo dodatki o tem, da bi pomislila, da jo je še na ta način nategnil.

Saj nisi edina,veš, to se dogodi kar nekaj ženskam v življenju.Ampak,ta na žalost ni pravi zate.Pravi še pride.
In ta bo gledal samo tebe in bo samo zate.
Takrat boš srečna.
S tem moškim pa ni prihodnosti…
Zato pojdi preko sebe in ga skenslaj.Vzemi robček in se zjokaj.
Potem pa glavo pokonci in naprej.
Vredna si tega in zaslužiš si boljšega.

Točno tako je, žalijo ponavadi takšne, ki so bile prevarane, ali pa si na vso silo zatiskajo oči pred tem, ali pa ne prejmejo ljubezni od svojega partnerja.

naj te ne ganejo žaljivke. ker se pač življenje lahko obrne vsem. tudi tem, ko bodo enkrat zvedele, da so varane. pa ne bodo iskale v sebi krivde, da jo je dec popihal na vmesno postajo. kjer se tudi zgodi, da potem postane žena druga.

ne delaj si utvar. usta in jezik imaš, tako možgane še za kaj drugega in če si želiš priti kaj bolj na jasno, ga vprašaj. postavi dejstvo. vedi le, da bolj ko boš not, težje boš šla ven. če bo pač pri ženi.

te, ki govorite o ljubicah, kot o prostitutkah – kaj ste pa žene, ko zahtevate od mož, da vam plačujejo to in ono, zato, da mu konec koncev tudi date noge narazen, ker če ne naredi po vaše, se kujate, ko vam pa prinese pozornosti v materialnih oblikah, pa skačete po njemu? daj no, obsojate koga. ko ste se poročile, ste vzele vse reveže, katere ste ve preživljale in kupile ane?

Na začetku je bilo pri nama tudi tako. No, kak večer je bil tudi z mano, dostikrat pa doma. Predvsem zaradi otrok, ker z ženo nista imela več kaj dosti skupnega takrat.
Se je pa v nekaj mesecih odločil in se odločil zame, se odselil od žene. So bile še reecej časa kolobocije, ker je skoraj vsak dan hodil tja k otrokom, ampak sčasoma so se pa stvari uredile in zdaj je že več kot 15 let vse OK, tudi z otrokoma se fajn razumem.
Če bi se pa zadeva vlekla predolgo in bi dejansko bila samo ljubica (za nedoločen čas), pa ne verjamem, da bi kar čakala in čakala. Sploh pa ne celo življenje.

Ne, z mano ne bo nikoli, ker je pač lojalen do družine in je tako najbolj udobno. Žalostno pa je, da se ogromno žensk tega zaveda, pa vseeno vzdržujejo tako stanje in rajši zamižijo in ohranjajo koristi. Katera je že potem prostitutka?

Poznam dve ljubici, ki sta to že od nekdaj. Enemu je žena umrla, pa še vedno vsak na svojem koncu. Druga je čakala, da so njegovi otroci malo večji, zdaj ti otroci študirajo, ona pa je še vedno ljubica, ki živi za sobotne dopoldneve, ko gre on nakupovat, ves se pa še pri njej ustavi. Ene boste pač večno ljubice.

Probam si nekak predstavljat situacijo. Moja punca je šla domov k staršem. Hudičevo bedno bi se počutil, če bi vedel, da je šla domov k možu. Pa mogoče me n bi tolk motilo, da vsaj včas seksa z njim, ampak da se z njim pogovarja o skupnih projektih v prihodnosti, kako bosta kaj kupila, preuredila, kam bosta šla itd. Skratka, da se tisto njeno pravo življenje odvija drugje, kjer zame ni mesta. Zato pa en zelo življenjski rek naših sosedov: bolje brezkrajna bol, nego bol brez kraja. Stisni zobe, prekini, zelo hudo bo, a bo čez čas minilo. V nasprotnem primeru bo po malem bolelo ves čas in večno prisotna bolečina te zna psihično izčrpat. Podobno kot zobna bolečina, ki se razširi v okolico, če zoba ne saniraš in potrpiš tistih par minut. Niso tako redki primeri, ko razočarane ljubice po več letih potrebujejo psihiatrično pomoč, da se poberejo.

Ne morem verjeti, da jo vse tako zagovarjate. Pa, da ne bo pomote, nisem bila se prevarana in upam, da tudi ne bom, a kljub temu, take zenske kot je “Zalostna in sama”, preziram. Postavite se v pozicijo zene njenega ljubimca, ki verjetno ne ve, kaj se dogaja in na morebitne otroke, ki jih imata. Mogoce je ta zena celo katera od vas tukaj, nikoli se ne ve.
Take zenske, kot si ti, si tudi druga ne zasluzite, kot to, da ste same in osamljene. Najdi si sebi primernega in ne razdiraj tujih zakonov!

Točno tako. Se ne bi mogla bolj strinjati. Svinjsko je to kar počneš.

Najlažje je obsojat…, avtorici je pa hudo, pač je samo človek, samo človek…,človek se pa naveže, ima čustva….vedno ne moremo biti razumski. Tukaj se ne ugotavlja kdo je kriv, kdo ni kriv…, to je samo del naše narave. Dokler bo avtorici ta veza prinašala več + kot – bo vztrajala, potem ko se bo razmerje obrnilo pa ne več.
Izjave, da so ljubice kurbe za praznjenje jajc, tako zelo omejeno da ni skoraj za komentirat,saj ženskam je pa seks nekaj groznega a ne? Ljubica ima od moškega ponavadi veliko več kot žena in to vas sedaj “jebe”…..
Avtorica, ne sekiraj se, sama si se odločila za to pot, če ti ni več, pač zavij drugam.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Ne obsojajte, vsakemu ali vsaki se lahko zgodi, da se znajdeš v takšni vlogi. A nekaj samospoštovanja je treba imeti, naj razum premaga čustva. Ženske vedno gremo z moškim zaradi čustev (razen prostitutke, pa še te velikokrat uporabljajo razne substance, da prenesejo klienta) moškim je velikokrat seks le telovadba, po kateri se oprha obleče in gre svojo pot. Čustveno se pripravi in tvegaj, postavi ga pred dejstvo, ali boš prva v njegovem življenju ali pa te več ne bo. Bodi pripravljena, da je zelo velika možnost, da ga ne bo več nazaj. Tudi prav, ne boš zapravljala časa z njim. Ni vreden. Glavno je samospoštovanje in ljubezen do samega sebe.
Pogumno in odločno.

Kako hecno je to……res, vsakemu se lahko zgodi, tudi jaz sem nekoč bolj postrani gledala take ljubezni. Pa najrajši se zgodi takim, ki obsojate, in sicer, da ste v moji vlogi, ali pa da ste varane. Ja, saj mi je povedal, da tudi ona bere MON, lahko je celo katera izmed vas, zato…..ne morem biti bolj konkretna. Če partnerka ne ve, potem jo ne boli. V dani situaciji boli samo mene.

Točno tako. Se ne bi mogla bolj strinjati. Svinjsko je to kar počneš.[/quote]

Svinjsko je, kar dec počne, punca je pa pač zaljubljena, samo eni čustev pač ne morete kapirat.

Se pa strinjam z Boratom, da bi bilo tole treba prekinit, pa če še tako boli. Bo nehalo.
Sicer se boš nekega dne zavedela, da je šlo življenje mimo tebe v čakanju na trenutke s tipom, ki lepo in udobno živi s svojo družino, ti boš pa ostala praznih rok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close