Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Slovenski možje nad 35

Slovenski možje nad 35

Robi od kje ti pa ta podatek? brala sem, da moški poslušate samo z enim ušesom zato si ženske ne moremo kaj veliko pomagati z vami 😉
Kar se tiče komunikacije smo slovenci zelo introvertirani in se nam zdijo stvari samoumevne, zlasti da bo okolica opazila kako se kdo počuti v svoji koži. Vsak je sebi center vesolja in ostali so le oddaljeni planeti, ki jih doživlja kot grožnjo iz vesolja, ko se kdo komu približa. zato se mu ‘moraš’ približati kot padalec iz vesolja, da mu pretreseš temelje. Sicer pa je naša zgodovina nekako taka, da so naše prababice in babice vzgajale otroke brez moških, ker so se borili v 1. in 2. sv. vojni. Tako so naši starši po vojni hodili v šolo, popoldne pa na delovne akcije ali pa na pogrebe, ker so dnevno prekopavali ljudi.Največkrat svoje starše, sorodnike, sovaščane ipd. Zato ga tako radi žurajo, ker so se naučili, da nič ni večno.Po vojni pa se tudi nihče ni ukvarjal z komunikacijo, ker se je na veliko ‘gradilo’ novo domovino z namenom, da se kaj takega ne ponovi nikoli več. Sedaj pa smo ravno tam kjer so bili on pred vojno. Žal

Če mene vprašaš rabite (bolj kot moški) čustveno bližino, da uživate v tem in dokler tega on ne razume naj pač strada…[/quote]
In zakaj moški ne bi hotel tega razumeti ?
Mu je odveč ženski nuditi bližino ?
Ali pa noče, ker je (več) ne mara ?

Glede prostornine ? Mislil sem na težo. 🙂 Je pa bil le hec.

Drugo uho izklopimo zaradi varnosti, da ne pride do obremenitve. 🙂

Torej nas spet čaka vojna ?

Če mene vprašaš rabite (bolj kot moški) čustveno bližino, da uživate v tem in dokler tega on ne razume naj pač strada…[/quote]
In zakaj moški ne bi hotel tega razumeti ?[/quote]Ker ne more!
Ima dve glavi in samo toliko krvi, da lahko istočasno le z eno razmišlja…. se pravi ko je kri v eni mu druga ne dela….. 😉 :)))
Tako mora ženska pač počakat, da se kri pretoči v tisto glavo s katero želi, da jo on dojema.
Ne vem če je to res odveč, mnogi se tega niti ne zavedajo, ne razumejo in mislijo, da če žensko potrepljaš po riti, da je to že ta “bližina”.
Ne mara? Če se mu dvigne ob njej jo pa menda že ima rad…. al ne?
Ona v času zaljubljenosti to reč nekoliko nerodno oceni s pomočjo svoje domišljije in ko se ji ta zadeva razblini je že noseča, on se ni nič naučil, ker se ni imel kje, in potem se ji cela zadeva upre. On trmari ker ga nima več rada kljub temu, da se sam ni nič spremenil….. Saj se res ni le njej so se razblinile sanje…..

Tu mi pride na misel tisti pregovor, da moški izbirajmo, ženske izberejo.
Vse prevečkrat se zgodi, da one “prehitro” izberejo in se zadovoljijo s tem, da moškemu ni potrebno razmišljat o občutkih, ki jih ona doživlja. Pa saj jim verjetno niti ni za zamerit, mnoge niti same ne vedo, da obstaja ta svet, glavno da ona dobr zgleda….

Niti ne rabiš nasprotovat, a ni lepše, če hodimo z roko v roki? 😉 🙂

Če mene vprašaš rabite (bolj kot moški) čustveno bližino, da uživate v tem in dokler tega on ne razume naj pač strada…[/quote]Kje si pa ti bil vse moje življenje??? :))))[/quote] Zakaj, a da bi me stradala? :))))

Katjenka mislim, da moraš bit zelo pri vrhu na tistem spisku domišljije, če ti uspejo takšni podvigi kot jih tu opisuješ….. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Po tej logiki, moškega več ne sme ženska vzburiti, če želi, da jo moški razume. 🙂
Torej se razumeta takrat, ko se več ne marata ?

Po tej logiki, moškega več ne sme ženska vzburiti, če želi, da jo moški razume. 🙂
Torej se razumeta takrat, ko se več ne marata ?[/quote]Ammmmm, se razumeta, ko ga ona pripravi do tega začne razmišljat…. s kom ali čim je pa njena odločitev…. 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close