Slovenski možje nad 35
Nekaj o tem, zakaj so se ženske začele brit. 🙂
http://askville.amazon.com/women-start-shaving-legs/AnswerViewer.do?requestId=5768114
Še dobro, da imamo moške, ki nam odrejajo in smo ženske, ki to dopuščamo:). Vse kar počnemo ni zgolj zaradi egoističnih nagibov, ampak si želimo tudi ugajati drugim. S tem ni nič narobe:). Če bi bila zaprta med štirimi stenami, nikomur na vpogled, bi se le tuširala in strigla nohte:)).[/quote]
Da ne bo pomote. Meni je zelo všeč, če mi moje ljubljena želi ugajat. Ampak, če ob tem trpiš (leti na tiste, ki trpijo, ne nate osebno), potem prosim ne tega delat.
Še dobro, da imamo moške, ki nam odrejajo in smo ženske, ki to dopuščamo:). Vse kar počnemo ni zgolj zaradi egoističnih nagibov, ampak si želimo tudi ugajati drugim. S tem ni nič narobe:). Če bi bila zaprta med štirimi stenami, nikomur na vpogled, bi se le tuširala in strigla nohte:)).[/quote]
Da ne bo pomote. Meni je zelo všeč, če mi moje ljubljena želi ugajat. Ampak, če ob tem trpiš (leti na tiste, ki trpijo, ne nate osebno), potem prosim ne tega delat.[/quote]
Potem je s “trpečo” nekaj narobe:). Ker v štartu želimo ugajati, samo sredstva za to ugajanje so različna. Po moje vsak najde nekaj, s čimer lahko ugaja drugim in ob tem ne trpi. Samo ene ženske res pretiravajo v smislu trpljenja…primer: kako lahko nekdo trpi v lepem, sexy perilu? Kje se najde ženska, ki trpi ob urejenih nohtih? Po moje je več lenih riti kot pa kaj drugega:).
Ampak antilopa “novejši modeli” se veliko bolj kvarijo kot starejši modeli 🙂 Poglej samo npr. razno tehniko TV, računalnik …. to se je včasih vse popravljalo (servisi so imeli veliko dela), danes pa se kar zamenja :)[/quote]
Hahaa, dobra!
Eh matjaži, brcaš v temo… kje si pa to prebral, ali pišeš na podlagi lastnih izkušenj? :))
35 letna ženska in 35 letni moški lahko izgledata enako dobro (če nekaj dasta nase, zdravo živita in ….) ali pa enako slabo (če sta zanemarjena, zavaljena in …)[/quote]
Seveda lahko, lahko starejša ženska izgleda precej bolje od mlajšega moškega – ampak omenil sem besedo V POVPREČJU. Biološko ženske V POVPREČJU! prej telesno dozorijo in se tudi prej postarajo. :))
Četudi je to res, je vprašanje, ali lahko posameznik (moški) to sprejme, brez da se pri tem počuti ogroženega?
Eh matjaži, brcaš v temo… kje si pa to prebral, ali pišeš na podlagi lastnih izkušenj? :))
35 letna ženska in 35 letni moški lahko izgledata enako dobro (če nekaj dasta nase, zdravo živita in ….) ali pa enako slabo (če sta zanemarjena, zavaljena in …)[/quote]
Seveda lahko, lahko starejša ženska izgleda precej bolje od mlajšega moškega – ampak omenil sem besedo V POVPREČJU. Biološko ženske V POVPREČJU! prej telesno dozorijo in se tudi prej postarajo. :))[/quote]
Biološko gledano je nekaj povsem drugega. Ti zdaj šteješ število jajčec, ki ostanejo 35-letnici:)). Je pa nekaj, kar zagotovo velja…ženske tako telesno kot mentalno dozorimo veliko prej. Nekateri moški pa se (žal) mentalno ne razvijejo nikoli.
Četudi je to res, je vprašanje, ali lahko posameznik (moški) to sprejme, brez da se pri tem počuti ogroženega?[/quote]
Moški ne, ker ima v svoji naravi duh tekmovalnosti, samovšečnosti, nagon po preživetju kot najboljša rasa in klasa:))). Ženske pa uživamo, ko jih gledamo kako so pravzaprav nemočni v svoji vlogi ogroženosti:).
Seveda lahko, lahko starejša ženska izgleda precej bolje od mlajšega moškega – ampak omenil sem besedo V POVPREČJU. Biološko ženske V POVPREČJU! prej telesno dozorijo in se tudi prej postarajo. :))[/quote]
Biološko gledano je nekaj povsem drugega. Ti zdaj šteješ število jajčec, ki ostanejo 35-letnici:)). Je pa nekaj, kar zagotovo velja…ženske tako telesno kot mentalno dozorimo veliko prej. Nekateri moški pa se (žal) mentalno ne razvijejo nikoli.[/quote]
Ribica zlata, saj poznaš matjažija… če ni tako, je pa tako, ali pa tako :))) meša on tako, “kot jajca” 🙂
Zato, ker se je pri ženskah uveljavilo prepričanje, da se moški kasneje zresnejo in jih zato privlačijo starejši, saj si želijo nekoga, ob katerem so bodo počutile varne. Moški pa si izbirajo mlajše, da bi se ob njih počutili bolj gotove vase (ker mlajša ženska ob moške bi naj pomenilo, da je še sposoben). Oba vzroka pa izhajata samo iz posameznikove negotovosti vase. Vsak se želi počutiti varno v svoji koži, v resnici pa nas sploh nihče ne ogroža, razen naše lastne domišljije.
Na začetku sem tudi sama to mislila, zdaj se pa kažejo pomembne (neke nove) specifike moških in žensk:).[/quote]
Goldfish, a lahko samo en medklic, ki ni povezan s to temo? A veš, da je nekdo tu na forumu mislil, da sva midve ena in ista oseba. Kolikor vem se midve niti ne poznava.[/quote]
In kdo naj bi to bil? Ne razumem, kako lahko folk zamenjuje črke, saj kolikor vidim, je med najinima nickoma razlika:). Spet en disklektik:)).
Nikogar od tu ne poznam.
Zato, ker se je pri ženskah uveljavilo prepričanje, da se moški kasneje zresnejo in jih zato privlačijo starejši, saj si želijo nekoga, ob katerem so bodo počutile varne. Moški pa si izbirajo mlajše, da bi se ob njih počutili bolj gotove vase (ker mlajša ženska ob moške bi naj pomenilo, da je še sposoben). Oba vzroka pa izhajata samo iz posameznikove negotovosti vase. Vsak se želi počutiti varno v svoji koži, v resnici pa nas sploh nihče ne ogroža, razen naše lastne domišljije.[/quote]
Ja, to je ena psihološka komponenta, druga pa je biološka.
Goldfish, a lahko samo en medklic, ki ni povezan s to temo? A veš, da je nekdo tu na forumu mislil, da sva midve ena in ista oseba. Kolikor vem se midve niti ne poznava.[/quote]
In kdo naj bi to bil? Ne razumem, kako lahko folk zamenjuje črke, saj kolikor vidim, je med najinima nickoma razlika:). Spet en disklektik:)).
Nikogar od tu ne poznam.[/quote]
Tudi jaz nikogar ne poznam. To je moj virtualni šarmer Snoopard.
Verjetno se moraš pogovorit z njimi tako, da te ne bodo zapuščali. ;)[/quote]
Mi je ena čisto dovolj. 🙂
Več žensk, pomeni več problemov. :)[/quote]
S svojimi lasmi Robi, ne z ženskami. 😉
Tudi jaz nikogar ne poznam. To je moj virtualni šarmer Snoopard.[/quote]
Dej se zdej zajebavat. Jaz sem zaljubljen ti pa takole…
Tudi jaz nikogar ne poznam. To je moj virtualni šarmer Snoopard.[/quote]
Lepo, potem mu sporoči, da živim v morju, ti pa na kopnem, menda?:)
Forum je zaprt za komentiranje.