Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Slovenija išče talent

Slovenija išče talent

Živjo naja. Kako si ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hula hula plesalci grejo naprej.

Ste zadovoljni z izborom polfinalistov?

Jaz vsekakor še naprej navijam za “hula hula” plesalce. Upam, da bodo glasovali še drugi in ne samo najstnice.

Jap, Bibitka, iz naših koncev so.

Vsak, ki se mu zdijo Hula hula talentirani plesalci je očitno zgrešil namen showa Slovenija ima talent. Namen naj bi bil najti talente. Kaj bodo pa pokazali v drugem delu ? Nič ane, folk se bo nazehal in bili bodo eni izmed prvih, ki bodo odkorakali domov. Ravno zaradi takih scen ne gledam te oddaje, sem pa ponesreči izvedel, da so šli naprej.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Vsak dvor potrebuje dvornega norca in tu so jih našli pet na kupu. Sicer pa njih boli k…oni uživajo, kdo bi jim zameril…

Ujela samo konec, ko so hula hula plesalci šli dalje. Se da na voyu pogledat cel posnetek?

Men je dejansko bolj fun bil tisti del z izločevanjem, ko si se res lahko nasmejal folku, ki je prišel na oder po “5min slave”.

Ugotavljam, da bi se serija mogla imenovat Slovenija nima talenta, ima pa lažno samozavest. Mislim, je to talent da skačeš po odru našemljen in z razglašenim glasom? Pa to je za kmečke veselice! Brezveze.

Kdo pravi, da nimajo talenta. Imajo talent… pripravit gledalce v smeh.

Mislim da ta pravi talent izkazujejo le pevci z dobrim glasom. Kje je slovenska Susan Boyle?

ima kriv kljun in si ne upa javno nastopiti

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tole si poglejte pa vam bo jasno, kaj se pravi imet talent.

[youtube]IOXmd7D9vAg[/youtube]

24ur ima talent = šov za omejence in idiote!

ki kupujejo pri oglaševalcih …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tema so (ne)talenti, ne politično ozadje.

IN!! kriv kljun, ki niti na volitve ne upa,… ker se boji svoje sence.

Dej ne tečnar…

Hej Krivokljunčica – super video!!
Talenti, ki žal pri nas ne rastejo :/

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Talenti, ki žal pri nas ne rastejo :/[/quote]Mi izbiramo talente med dvema milijonoma.
Med koliko pa oni? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Talenti, ki žal pri nas ne rastejo :/[/quote]Mi izbiramo talente med dvema milijonoma.
Med koliko pa oni? ;)[/quote]

Demografsko gledano je to res, toda poudarek je na tem, kaj so talenti – vsak bebec ve, da je Američanov za najmanj 250 krat več kakor slovenčkov 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Meni je bilo pa tole tako všeč. Smrk, smrk…

SENCE

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mi izbiramo talente med dvema milijonoma.

Demografsko gledano je to res, toda poudarek je na tem, kaj so talenti – vsak bebec ve, da je Američanov za najmanj 250 krat več kakor slovenčkov :P[/quote]
Zmedena Samica, a smo oziroma so žirantje izpustili, spregledali kak hud talent, ki si ga ti opazila ali kaj točno želiš povedat?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

imam eno vprašanje. Katero prvo pesem so zapeli The SIT Group ? Besede , ki so v pesmi : your smile … amazing…. Kdo jo sicer prepeva? Tako mi je namreč znana , pa bi jo rada poslušala.

Hvala za odgovor.

Tegale sem tudi jaz videla. Odlično! Pa še muzika ta prava.

Čudovito.

Nisem poznala, ampak je res zelo lepo.

Demografsko gledano je to res, toda poudarek je na tem, kaj so talenti – vsak bebec ve, da je Američanov za najmanj 250 krat več kakor slovenčkov :P[/quote]
Zmedena Samica, a smo oziroma so žirantje izpustili, spregledali kak hud talent, ki si ga ti opazila ali kaj točno želiš povedat?[/quote]

Želim povedati, da pri nas talentov ni, vsaj ne takšnih ki bi mi vzeli sapo, me navdušili, vrgli iz kavča, nihče ne pokaže nekaj po vsem novega, inovativnega, nepričakovanega (kakor je npr prilepila posnetek Margot) brez tega zame ni talenta 😛

Mi izbiramo talente med dvema milijonoma.

To sploh ni res. Kdo potem niti bebec ni? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close