Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Slovenija išče talent

Slovenija išče talent

Zavidajo ji, ker se ne morejo kosat s tako mlado, postavno, lušno bejbiko, ki jim lahko spelje tipa za malo malico, že isti dan če je treba. Saj vidiš, da se samo ženske pritožujejo čez njo. Kaj ti to pove ? hehe

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zavidajo ji, ker se ne morejo kosat s tako mlado, postavno, lušno bejbiko, ki jim lahko spelje tipa za malo malico, že isti dan če je treba. Saj vidiš, da se samo ženske pritožujejo čez njo. Kaj ti to pove ? hehe[/quote]

Glede na to, koga moški tu na MON štejejo za mlado, ona ni več tako mlada, saj je letnik 1980. Je pa res, da izgleda veliko bolje kot marsikatera 20-letnica. :))) Če je ženska luštna, to meni ni težko priznati. Glede naličenosti – brez težav se da ugotoviti, katera ženska izgleda dobro tudi brez ličil in katero šele ličila spravijo v red. Zato nekatere ženske brez ličil sploh ne upajo priti na dnevno svetlobo.

Aja, na Žurnal24 so fotografije hiše od žiranta Damjana Damjanoviča. Vse v temno rdeči – beli kombinaciji. Meni je hiša zelo všeč. Samo tako hišo imaš lahko samo dokler še nimaš otrok, ker bi bilo na “belem” hitro vse popacano. :)))

LOL In zdej ko si to ti izjavla, je pa to kar sveta resnica?

Meni se zdijo njeni komentarji pač čudni, čeprav je fejst (na pogled). Itak pa tema ni odprta zard žirije (halooooo), ampak nastopajočih (dohhhh).

😀

Brez Ane Banane sploh noben tip ne bi gledu te oddaje.

a tak talent, ki zna napovedati katere številke na Lotu bodo izžrebane v naslednjem kolu, se pa še ni pojavil??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Čakajo tebe.

LOL In zdej ko si to ti izjavla, je pa to kar sveta resnica?

Meni se zdijo njeni komentarji pač čudni, čeprav je fejst (na pogled). Itak pa tema ni odprta zard žirije (halooooo), ampak nastopajočih (dohhhh).

:D[/quote]

Krivokljun, imam neverjeten vpliv na množice….Še dobro, da se ne ukvarjam s politiko. :)))))

Ob tistih hula hula plesalcih? 😀 Tudi jaz.

Ne vem sicer, če bodo na ta način dobili kak talent, kateri del oddaje je to?[/quote]

Ej tem tipom sem se pa iz srca nasmejala… pa še iz naših koncev so.:) Kako so luštno stopicali….meni je to za takšne krepke možakarje, še predvsem kot je oni ta glavni talent.:)))

kako pa tebi rata v lastni temi se takole zeznit :)))
preberi začetno (svojo!!) objavo — še presledka o nastopajočih nisi napisala

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kako pa tebi rata v lastni temi se takole zeznit :)))
preberi začetno (svojo!!) objavo — še presledka o nastopajočih nisi napisala[/quote]

Ja, krivokljunčica si je zabila avtogol. Sama piše o žiriji, potem pa pravi, da je tema o nastopajočih. Ampak dobro, ji oprostim, ker je želela samo mene zatolči. :)))

haha Ja, dejta me secirat, iščita napake in spodrsljaje, dokažita da sem… kaj že?

LOL

Skratka, še kak komentar na to oddajo al Robi kar zaklene? Očitno tipi gledajo zaradi napleskane bejbe, bejbe pa hmmm, kdo bi vedel …

Naja, se bom vsaj mela čemu nasmejat ob večerih.

Lej, če si ti glup, ti nisem jaz kriva.

žal vse sama oddelaš in nimam karkoli “dokazovati”

Moj edini problem na tem žvak žvaku je, da sem prehitra. Jebiga, time is money. Koliko si pa ti danes že zaslužil?

OK … te bom drugič vprašal kaj je bil namen objave

sorazmerni delež dnevnega plačila.

sorazmerni delež dnevnega plačila.[/quote]

Torej… ne morejo me tako malo plačat, kolikor malo naredim? 😉 Lepo da priznaš.

sorazmerni delež dnevnega plačila.[/quote]

Torej… ne morejo me tako malo plačat, kolikor malo naredim? 😉 Lepo da priznaš.[/quote]
za razliko od tebe jaz svojo misel napišem — da ni treba drugim podtikati kaj jaz mislim.
Je pa res, da sem plačan tudi od tega, da zgledam pameten in se delam lepega.

A tako … pol pa hitro na Talente, bom glasvala zate… aja, ne morem, ker nisem v žiriji. Po moje jih boš navdušil. Lahko pa odpreš svojo šolo za ostale luzerje … pa še dodatno zaslužiš in boš hitreje s svojimi ki jihtakonesrečnopogrešašzatoseizživljašnamonu. Ups, preveč besed 😀

A tako … pol pa hitro na Talente, bom glasvala zate… aja, ne morem, ker nisem v žiriji. Po moje jih boš navdušil. Lahko pa odpreš svojo šolo za ostale luzerje … pa še dodatno zaslužiš in boš hitreje s svojimi ki jihtakonesrečnopogrešašzatoseizživljašnamonu. Ups, preveč besed :D[/quote]
hvala, ampak ne. Hvala. Vsaka pač ne more biti v mojem “fun” klubu

Auuu, ste videli tega Reneja Žižka na talentih? Fantič odlično računa.

Tisti, ki imamo lepo babo zelo tezko recemo,da je ona lepakvecjemu zelo povprecna.Pa se staromodno se oblaci. In kaj naj bi bilo lepega kar nisem opazu jaz in kot kaze se precej drugit tle

Lej, če si ti glup, ti nisem jaz kriva.[/quote]
Še včeraj si nam nakladala o tem, kako zelo te motijo & prizadanejo uporabniki, ki se ne morejo zadržat grdih besed. Imam dve besedi zate : Dvojna Morala.

http://www.youtube.com/watch?v=hNlxaKb0PYo

Ja vse skup je zelo slabo narejeno se strinjam. Za zirijo bi pa raj vidla bolj znane osebnosti ker sploh ne vem kdo so

meni se zdi oddaja kr vredu, ampak je žirija preveč nesramna… eni pa tudi nwm zakaj grejo na talente, če pa nimajo talenta… eni so ful preveč samozavestni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close