Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek slišim od mnogih pravih Slovenk : “samo južnjak me resnično zadovolji v postelji”

slišim od mnogih pravih Slovenk : “samo južnjak me resnično zadovolji v postelji”

Ženske se ne zanimajo za narodnost, one hočejo obdarjenost in to JUG IMA !

Ne le obdarjenost, pač pa tudi nadarjenost.

lari fari…spet se želi nekdo kregat…uživaj na jugu in z jugom!

ne ne, tukaj uživajo, o tem govorim 🙂 Sicer so južnjaki prav ok ljudje, saj od svojega premoženja tud plačajo slovenski blagajni, ne bi zdaj o tem, kako Slovenci na črno stanovanja oddajajo

Zanimivo, jaz tega še od nobene nisem slišala, pa imam nekaj kolegic, ki so bile v zvezi tudi s kakšnim južnim. Aja, zdaj sem se spomnila, poznam eno, ki ji očitno sedejo črnci (ima dva otroka, a vsakega z drugim).

Ženske se ne zanimajo za narodnost, one hočejo obdarjenost in to JUG IMA ![/qu

Srečno na spletnem očesu!

nič ni narobe rekel, res je, da so južni fantje lepi, meni so, no

Meni pa Ukrajinke :-)))

moj je južnak in glede šikiriki ni večjih presežkov kot Slovenec.

Imela enega pred leti, bil je pol naš, pol iz juga.
Moram priznati, da ni bilo boljšega!!:)

Tudi jaz morem priznat, da je izmed vseh bil zadnji “juzni”. Nasploh zveza ni bila obetajoca, ampak v postelji nisem imela boljsega 🙂

Na zdravje punce! Uživajte!

POglejte naše ta rdeče. To so fantje. Bivši predsednik parlamenta je pri 70 letih postal očka….

da o golobiču (tak nedolžen pogled), juriju (avrelio, čeprav tud ostali niso slabi) sploh ne govorimo.

sploh podmladki teh strank….. marija kaki lepotci

to so fantje ne pa oni od tamo dole

Vse, ki tako hvalite južne moške, poslušajte pesem od Genialcev: Ti si Burek, pa boste spoznale ,kaj je to po vašem pravi ded.

A to so čistilke iz Doba povedale? :)))))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ne, prave slo so mi povedale

Moj je Slovenec pa me popolnoma zadovolji, južne pa ne bi imela,saj so Slovenci dovolj napredni v sexu.:). Zakaj bi vzela fičota, če imam lahko marcedes:)

http://www.youtube.com/watch?v=ueGS9VtpkDg
..hmmmmmmm:)))

Jaz sem probala z južnjaki,z črnci in tudi z slovenci,resnično so južnjaki najboljši,imajo velike,debele in obvladajo tehniko,to je zelo veliko,potešijo te do konca.Probajte ženske,naj vam ne bo nerodno.

Si zvodnica?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

drži … šele po enem tednu južnak dovoli, da ga ženska premakne na drugo stran, ko menja rjuho pod njim ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ohh ja…to so dedci da se reče..V postelji niso zagledani vase..pač pa v svojo drago:)) In ,ker so brez pardona,je z njimi sex božanski.

Svetovljanka v vseh ozirih. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close