Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Si kdaj zaželite, da bi bili spet otrok

Si kdaj zaželite, da bi bili spet otrok

Ah, it, če bi hotela o tem spregovoriti, bi morala najprej sebi oprostiti to neumnost. Pa ne morem. En dan… ki bi moral biti povsem brezvezen….pa to preprosto ni hotel biti. Ena nedolžna poteza, ki zavrti kolesje in ti požene življenje v čisto drugo smer. Butterfly effect, al’ kaj-ti-jaz-vem. Če tistega dne ne bi bilo v koledarju, bi mi bil prihranjen tornado, ki je kasneje pustil precejšnje opustošenje okoli mene. Ampak da te ne bo skrbelo. Nikogar nisem ubila, nikomur nobene škode naredila :). In od takrat je preteklo kar nekaj vode. Že zdavnaj bi morala pozabiti na to.
Žal mi je za tvojo zgodbo in da si dala toliko skozi. Mogoče si prav zaradi nje ti toliko boljša mama. :D[/quote]
lahko pa bi se tistega dne zgodilo še kaj bolj drastičnega .. ali pa bi bilo vsaj nastavek za ka drastičnega[/quote]

Ja, to smo mi z otroki ugotavljali po prometni nesreči (ni se zgodila na tisti dolgi poti, omenjeni prej, ampak blizu domače hiše, eh). Sekirali so se, ker če bi se hitreje oblekli, bi prej šli od doma in bi se mogoče ravno izognili … kaj vse bi lahko bilo, če … Lahko bi bilo vse v redu, lahko pa še mnogo mnogo slabše, nikoli ne moreš vedeti.

če čebula bi “če” ne imela … bi bila samo bula ☺

tudi jaz bi se šel nek “če”: “če” bi bil sin Bill Gatesa — pa če bi bil ta “če” še tako majhen se ne izide, ker je Bill mlajši od mene ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close