Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sem ženska in ljubim moškega, ki je od mene MLAJŠI 11 let… Ima ta zveza prihodnost?

Sem ženska in ljubim moškega, ki je od mene MLAJŠI 11 let… Ima ta zveza prihodnost?

To je bilo leta 2011, zdej smo leta 2013, dvomim, da sta še skupaj, čeprav je vse lepo klapalo med njima. Važno, da ona še vedno mlajša zgelda kot je dejansko stara.

Zelo težko, ker ni naravna tolikšna razlika v letih, medtem če je pa moški starejši, pa je naravno. Takšne zveze so bolj “nezavedno psihološke”, ki so osnovane v vajinih ne najbolj zdravih družinah. Očitno je imel čustveno zelo slab odnos z materjo (verjetno tudi ti), da išče vrsto zaščite, skrbi zanj, razumevanja…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Potem pa tako vse v redu.)[/quote]
Lepo je prebrat še kako starejšo temo in se spomnit [sub](starih)[/sub] zvezdic tega foruma… 🙂
Bog ve, če se še kje skrivajo za temi vsemi oblaki? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moj je bil 10 let mlajši. PRi nama se ni obneslo zaradi drugih stvari in ne zaradi let Če bi imela še enkrat toliko mlajšega? Ne vidim problema, če bi bila osebnosto kompatibilna. Tudi jaz poznam kar nekaj parov, ki imajo precej velike razlike v letih. Tudi ženska 20 let starejša… Ne oziraj se na to, če čutiš, da vama gre ok, naj vama gre ok. Tisto, da se ozira za mlajšimi je pa enako pri vseh, ki se jim to zdi ok. Če je tak, bo šel čez plot ne glede na starost 🙂

Pridejo počas leta, ko MORAŠ imeti mlajšega…if you know what I mean…
:-)))

glede na statistiko doživetja po spolih bosta umrla časovno dokaj blizu.
Torej ima vajina zveza vsaj statistično smisel ☺

ZVEZA JE IDEALNA ZA ROJSTNI DAN MU LAHKO KUPIŠ SLINČEK IN ROPOTULJICO – KO PA BO ON V “PUBERTETI” BOŠ TI V PLENICAH IN S HODULJICO SUPER

jst ne vidm problema, če vse klapa…. mam kolegico, k ma 8 let mlajšga tipa…. mata otroka in se odlično razumeta…leta nimajo veze…nekdo je lohk zrel pri 18., medtem k določeni niso niti pri 50….

Veliko let je minilo od odprtja teme, akterji pa nekateri še vedno isti.

Ti bi diskutirali na karkoli, tudi teme iz faraonovih časov. 😉

Zakaj te skrbi? Ce te ne bi, ne bi na forumu neznancev sprasevala za mnenje. Leta niso pomembna, dokler ne gre za pedofilstvo. Bodi srecna in uzivaj z njim ze tako prekratko zivljenje.

Poznam eno ki je 50 on pa 40. Ona ima otroka kr tko z enim poročenim, on nima nič. ne znam si predstavljat kako se počuti njegova mama?

Kaj pa je 10 let razlike?
Kot bi muho v pekl vrgel!

Kako zgleda ta par danes?

Pa to je najbolje, da je moški 10 let mlajši.
Poglej kako se ostalim godi, ki imajo vrstnike. One še vse vitalne, on pa ves ubog.

Kaj pa vem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close