Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sem ženska in ljubim moškega, ki je od mene MLAJŠI 11 let… Ima ta zveza prihodnost?

Sem ženska in ljubim moškega, ki je od mene MLAJŠI 11 let… Ima ta zveza prihodnost?

Lepo rožice sadite v tej temi. Starost ni važna, ja pa ja.

11 let starejša ženska je občutno prestaro za kaj dolgoročnega. Če bi bilo obratno ni problema. Zakaj, se mi ne da razlagat.

Nič ne želim videti, samo ugibam, saj ne pišem z določniki, ampak sprašujem, ker skušam najti določene povezave…

Glej, temo si odprla z namenom, da dobiš odgovore. Če si že v štartu pričakovala sklepčnost javnih mnenj in ujemanje z lastnim razmišljanjem in pričakovanji, mogoče (moralno) podporo, trepljanje po ramenih in strinjanje, tako kot v enostrankarskih režimih, ker bi to nekako zmanjšali tvojo negotovnost, pri čemer pa so ti odstopnja in pogledi iz drugačne perspektive, ki je mogoče realnejša od tvoje sedaj, ko si v fazi zaljubljenosti in idealizacije partnerja, precej moteča. Ampak potem ne vem, če sploh hočeš tudi objektivno sliko takšne zveze, kjer so všteti tudi minusi in ne samo plusi. Nobena stvar ni rožnata niti popolnoma črna, se strinjam, da ni za nič prav nobene garancije, ampak vedno je treba v zakup vzeti obe plati medalje. Pač tvoja zveza pomeni večje tveganje od povprečja, ker leta tu niso zanemarljiv faktor. Kako pa se bo odnesla, pa ne moremo reči, ker noben od nas ni jasnovidec….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Čao,

meni se zdi super, če vidva čutita da je to to.
Edino ti boš živela z njim, ne poslušaj negativnih nasvetov, če so tvoja čustva tako močna.
Srečna bodi iin ne meni se za druge!
moj mož je od mene starejši skoraj 18 let, super se imava že 17 let sva skupaj in imava dva otročka.
Je pa res da jaz osebno verjetno mlajšega zaradi svojega karakterja ne bi mogla imeti, saj vem, da bi bila preveč ljubosumna in bi me glodalo,,,,kaj, če……

L.P.

matjažek, ta avatar ti pa ne pristoji. prejšnji je bil veliko boljši.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Malo bom spet ugibal, ne rabiš odgovarjat, ker gre mogoče za prevej osebna vprašanja, vendar tu pa bi si skoraj upal dati roko v ogenj, da je bil tvoj oče nedostopen, čustveno odsoten, mogoče alkoholik, da rabiš varnost, sprejetost in da poskrbi nekdo zate. Druga opcija je, da je moški (med drugi mtudi) bogat, klasični primere tega vidimo iz področja filmske in glasbene industrije (bogati in znani igralci in pevci), politke (Janša, Jelinčič…), Ampak ne vem, če takšno mnenje potem ni pristransko, saj nihče ne bo kritiziral svoje izbire in (napačanih) odločitev….

Sem enakega mnenja; ta prvi mi je bil najbolj všeč, tak rajcig :)))))))

Stripovski junak Dylan Dog. Kaj pa mu manjka? Detektiv je za paranormalno, če vam doma nepojasnjeno kaj škripa na podstrešju ali pa pod posteljo, me lahko najamete, da raziščem zadevo, verjetno kakšne duhovne entitete. 🙂

PS: Večinoma ima opraviti s simpatičnimi klientkami, s katerimi po pravilu konča v postelji. :))) Malce je nestrokoven, a ne….

Meni deluje nekam depresiven…Gleda v tla….:)

Meni deluje nekam depresiven…Gleda v tla….:)[/quote]

Jaz bi prej rekla, da je “detektivsko podmukel”, zato gleda v tla.:)))))

Jp, izraz obraza in nestrokovnost. To mi ni všeč. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne, nimaš

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Jah, saj veš, da v slike projeciramo svoje občutke (roršahov test). Za dobro voljo je treba menda kaj spit v tem turobnem jesenskem vremenu? 🙂

Jaz bi prej rekla, da je “detektivsko podmukel”, zato gleda v tla.:)))))[/quote]

Aha, še ena projekcija svojih občutkov. A taka si, praviš? 😀

Jah, saj veš, da v slike projeciramo svoje občutke (roršahov test). Za dobro voljo je treba menda kaj spit v tem turobnem jesenskem vremenu? :)[/quote]
Problem je, ko začne popuščati učinek….Potem pa pride depresija.

Jaz bi prej rekla, da je “detektivsko podmukel”, zato gleda v tla.:)))))[/quote]

Aha, še ena projekcija svojih občutkov. A taka si, praviš? :D[/quote]

Ja, jaz imam tak občutek, pa detektivi so itak podmukli, kje si še videl kakšnega depresivnega? :))))

Kakšna pa sem??? 🙂

Aha, še ena projekcija svojih občutkov. A taka si, praviš? :D[/quote]

Ja, jaz imam tak občutek, pa detektivi so itak podmukli, kje si še videl kakšnega depresivnega? :))))

Kakšna pa sem??? :)[/quote]

Detektivsko poizvedava in radovedna.:)

To je pa res. Tisti, ki me bolje poznajo, pravijo, da velikokrat vtikam nos tam, kjer ni treba . :)))

To je pa res. Tisti, ki me bolje poznajo, pravijo, da velikokrat vtikam nos tam, kjer ni treba . :)))[/quote]
Verjetno jih tudi kdaj dobiš po nosu zaradi te navade ? 🙂

Ja, včasih pa res, pol se mi pa kar dol obesi.:)

…in se počutiš užaljeno….Ženske ste res občutljive. 🙂

Ne beli si glave, s tem kaj bo. Tudi drugi enakostari pari gredo narazen, z otroki ali pa brez.
Uživaj.

Jaz, pa ne samo jaz, še jutri ne vem, če še bom:))

Živi se danes.

Razlika med nama je še par let večja, jaz imam otroke, on ne.

Skupaj sva zdaj “že” peto leto, vmes prekinila za dobrega pol leta. V tem času je on spoznal mlajšo punco, bil nekaj časa z njo, pa ni bilo to. Večkrat mu rečem, da bi moral najti koga primernejše starosti, pa pravi, da mu ne bo nihče predpisoval, s kom bo. Celulita itak da imam manj kot njegove vrstnice, fenomenalno ritko v absolutni kategoriji in tistih par gub da tudi sploh ne moti.

Prijatelji so na začetku vse skupaj jemali za tipično milfa sceno in so mu bili celo fovš, ko je povedal, da je stvar resna, je bilo seveda veliko hrupa, zdaj, ko me poznajo, se jim zdi kul in me jemljejo pač kot ostale punce v družbi (s tem da manj najedam in me zato večkrat prosijo za kak prevoz z žurk in podobno, še dobro, da vozim kombi). Starši ne skačejo do stropa, ampak ker se je precej zresnil, odkar je z mano, končno dokončal faks, ki ga je mečkal deset let, in ne žura več vsak vikend, me nekako sprejemajo.
Ne vem, kaj bo, ampak teh pet let je čudovitih, meni je v redu, ne delam si utvar, da bo trajalo do smrti (saj tudi moj zakon ni, pa so bili precej bolj normalni in ugodni predpogoji, plus otroci), nikoli mi še ni bilo žal, da sem se zaljubila vanj in zapletla z njim. Mislim, da mi tudi nikoli ne bo, ne glede na izid, razen če ne bo naredil kar res nizkotnega.

Iz obupa z njim? Kako si lahko z nekom, če ima druge zraven, čerpav s premorom, to kar požreš, potrem moraš imeti zelo nizko samospoštovanje. To je mogoče tudi povezano s tem, da si izbiraš takšne, torej precej mlajše, ker je prihodnost z njimi zelo negotova in nedorečena, da sama sebi nenenhno dokazuješ, da si ne zaslužiš kaj boljšega, kaj stalnega, kjer ti ne bo treba trepetati ,da te partner zapusti.

Iz obupa z njim? Kako si lahko z nekom, če ima druge zraven, čerpav s premorom, to kar požreš, potrem moraš imeti zelo nizko samospoštovanje. To je mogoče tudi povezano s tem, da si izbiraš takšne, torej precej mlajše, ker je prihodnost z njimi zelo negotova in nedorečena, da sama sebi nenenhno dokazuješ, da si ne zaslužiš kaj boljšega, kaj stalnega, kjer ti ne bo treba trepetati ,da te partner zapusti.[/quote]
Jaz pa imam občutek, da to počne zaradi neke potlačene jeze in maščevanja.
Tista trditev, da mu ne bo predpisoval nihče, s kom bo, bi veljala prav tako za njo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close