Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sem ženska in ljubim moškega, ki je od mene MLAJŠI 11 let… Ima ta zveza prihodnost?

Sem ženska in ljubim moškega, ki je od mene MLAJŠI 11 let… Ima ta zveza prihodnost?

Iz obupa z njim? Kako si lahko z nekom, če ima druge zraven, čerpav s premorom, to kar požreš, potrem moraš imeti zelo nizko samospoštovanje. To je mogoče tudi povezano s tem, da si izbiraš takšne, torej precej mlajše, ker je prihodnost z njimi zelo negotova in nedorečena, da sama sebi nenenhno dokazuješ, da si ne zaslužiš kaj boljšega, kaj stalnega, kjer ti ne bo treba trepetati ,da te partner zapusti.[/quote]

A ti to odgovarjaš meni mogoče? Ker tvoj komentar komajda da ima kaj zveze z mojo zgodbo, je ne prepoznam v tvojih pripombah.

Iz obupa z njim? Kako si lahko z nekom, če ima druge zraven, čerpav s premorom, to kar požreš, potrem moraš imeti zelo nizko samospoštovanje. To je mogoče tudi povezano s tem, da si izbiraš takšne, torej precej mlajše, ker je prihodnost z njimi zelo negotova in nedorečena, da sama sebi nenenhno dokazuješ, da si ne zaslužiš kaj boljšega, kaj stalnega, kjer ti ne bo treba trepetati ,da te partner zapusti.[/quote]
Jaz pa imam občutek, da to počne zaradi neke potlačene jeze in maščevanja.
Tista trditev, da mu ne bo predpisoval nihče, s kom bo, bi veljala prav tako za njo.[/quote]

Kaj in kdo to počne zaradi jeze in maščevanja? Ne razumem tvoje pripombe.

A tebi pa recimo mama ukažejo, s katero boš in katera bi bila primerna zate? Itak, da tudi zame velja, da mi ne bo nihče govoril, s kom bom.

Seveda ne ukažejo.
Je pa razlika med tem, kaj nas vodi pri iskanju partnerja in vztrajanje z nekom. Je to ljubezen ali pa kaj drugega.

koliko stare otroke pa imata?

O, Aleksandra, tebe sem pa že pogrešala; pa Metulko tudi.:)

Sicer pa, na to temo… družinski prijatelji mojih staršev… danes ona 62 let…. on 50, skupaj sta že več kot 30 let, imata dva otroka tam okrog 28 do 30 let… ne vem točno. Ta dva krasno funkcionirata, se imata rada in spoštujeta en drugega že toliko let. Neke bistvene razlike v zunanjosti pa tudi ni videti, ona fajn zgleda, (oba pa sta zelo vitalna), tako, da tisti, ki ju ne poznajo, težko ugotovijo, da gre za takšno razliko v letih.

Tako da, leta niso merilo… je pa seveda vse odvisno, kako imajo ljudje pošlihtano v glavi. 🙂

HAHAAAAA, jaz in metulka smo tko k zvezde, smo tam, čeprov je oblačno in se včasih ne vidjo, ampak smo prisotne :))

Potem pa tako vse v redu.)

Ufffffffff, tlele si pa verjetno ful užalila en kup tipov, ki so pri 50 tako vitalni in fejst, da vrtijo po 20 in več let mlajše.
Ja, ti pa greš in jih postaviš ob bok eni 62-letnici.
Mislim, da si tule na forumu oplela.

Če si moški izbere veliko starejšo žensko, je psihologija tista, ki je vzrok takšne izbire, enako pri ženski, če si pa moški izbere precej mlajšo, pa je pogosto biologija, ki mu narekuje takšno izbiro, ker mlajše so plodnejše, potem pa še imamo kulturološke, družbene in sociološke faktorje pri izbiri partnerjev.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ufffffffff, tlele si pa verjetno ful užalila en kup tipov, ki so pri 50 tako vitalni in fejst, da vrtijo po 20 in več let mlajše.
Ja, ti pa greš in jih postaviš ob bok eni 62-letnici.
Mislim, da si tule na forumu oplela.[/quote]

Ti pa površno bereš. Kje sem jaz koga ob bok postavljala? Sem samo opisala en primer, ki ga poznam in s tem odgovorila na dilemo avtorice tega posta.

Ufffffffff, sem že navajena, da “oplejem”, tako da, če sem oplela na forumu, ne bo kakšne posebne tragedije.

Lahko pa spremenim nick v Uffffffffffff, ahhhhhhhhhh, buhhhhhhhhhhh, pa bom zopet “rastla”:)))) tako kot ti.

Še dobro, da obstaja tudi farmacija, ki je izumila malo modro … :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Prvič kaj te briga mnenje vseh ljudi na tem svetu. Drugič odvisno od tega kakšen človek si. Če živiš za ta trenutek obstaja-uživaj. Lahko pa da sta izjemi. No to moraš še izvedeti.

Pač ne prihajajo…In če ne prihajajo, še to ni razlog, da nekoga označim za morebitnega pedofila.
Odločil pa sem se ravno zato, ker nimam dokaza za obtožbo. Če bi napisal, da je moški in polnoleten, potem je to čisto nekaj drugega.

Pač ne prihajajo…In če ne prihajajo, še to ni razlog, da nekoga označim za morebitnega pedofila.
Odločil pa sem se ravno zato, ker nimam dokaza za obtožbo. Če bi napisal, da je moški in polnoleten, potem je to čisto nekaj drugega.[/quote]

S čim točno bi ga označil za pedofila? Če bi zbrisal temo?

Joj, Robi, res.

Ampak tega pa ne razumem. Zakaj točno bi moral Robi brisati temo??? Si morda mislila post nekoga, mogoče?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tebe moti, ker trdiš, da se v ozadju skriva morebiten pedofil. In da naj iz tega razloga zbrišem.

Gre se za post od “eso”.

Gre se za post od “eso”.[/quote]

Ja ja. In zakaj bi moral brisati zato temo?! Saj pravim, mislila je konkreten post.

Gre se za post od “eso”.[/quote]

Poste bi moral brisat, ja, ne teme, in očitno je to nekdo naredil namesto njega, tako da zdaj v miru lahko zbriše moje sikanje, ker je brezpredmetno oziroma se ne nanaša več na nič konkretnega. Ti dovolim, Robi, ne bom te ganjala, kaj si naredil z mojim cenjenim mnenjem.

Nihče ni naredil tega namesto mene.
Ampak sem upotševal tvoje mnenje, pa še koga drugega, ki je tu napisal, da bi bilo bolje zbrisati.

Je pa bilo zbrisano 9 postov, saj se je v sedmih pojavljal tisti sporen citat. Vsakega posebej pa nisem šel popravljat.

Yeah, starost ni važna..kure pa leitjo po zraku..zakaj ima večina moških mlajšo..če starost ni važna..

Saj tudi večina žensk želi vsaj dve leti starejšega tipa in višjega od sebe … In še vedno slišiš, da je moški lovec in ženska plen. Da mora moški narediti prvi korak. To so pač ustaljene družbene norme.

Saj tudi večina žensk želi vsaj dve leti starejšega tipa in višjega od sebe … In še vedno slišiš, da je moški lovec in ženska plen. Da mora moški narediti prvi korak. To so pač ustaljene družbene norme.[/quote]

A so res samo ustaljene družbene norme? Meni je enostavno všeč, če on naredi prvi korak. Enkrat sem ga jaz in sem potem ves čas imela občutek, da samo nekako hodi za mano v vezi, da v vsem čaka mojo pubudo, da nima prave volje ali pa prave volje do mene. Takrat sem dobila občutek, da začetek velikokrat definira vezo. Mlajši mi niso všeč.

NE!

nimata šans … raje se go.ni z mano ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close