Sem nora jaz, ali je nor on? al kaj tretjega?
Bibita jaz tebe tak mislim obiskati za fašenk, nenajavljeno pridem na krofe, malo še manjka, da izvem od kod si, verjetno iz Markovec, ker si jih izpustila, čeprav se je kurent rodil prav tam. :)[/quote]
Letos pa nisem imela namena krofov peč.)
Zdaj če pa ti prideš, (predvidevam, da se boš pripeljal kar s traktorjem), jih bom pa naredila cel plato.:) Če pa prideš v “kurantiji” pa ne pozabi ježovke doma.:) Jaz bom ti pa dala taki lepi robček, da boš imel najlepšega med vsemi, če že ne največ:)
Da se je kurent rodil prav v Markovcih tega pa res nisem vedela. 🙂
Bibita jaz tebe tak mislim obiskati za fašenk, nenajavljeno pridem na krofe, malo še manjka, da izvem od kod si, verjetno iz Markovec, ker si jih izpustila, čeprav se je kurent rodil prav tam. :)[/quote]
Letos pa nisem imela namena krofov peč.)
Zdaj če pa ti prideš, (predvidevam, da se boš pripeljal kar s traktorjem), jih bom pa naredila cel plato.:) Če pa prideš v “kurantiji” pa ne pozabi ježovke doma.:) Jaz bom ti pa dala taki lepi robček, da boš imel najlepšega med vsemi, če že ne največ:)
Da se je kurent rodil prav v Markovcih tega pa res nisem vedela. :)[/quote]
V katero vas v Markovcih zdaj pridem, da ne bom zluftal in se odpeljal proti Borlu? 😀
Ti kar zmesi nekaj skupaj in pusti da testo en čas vzhaja, do takrat pa bom že jaz pri tebi, potem še samo v olje daš. Kam zdaj torej? Ali me nočeš, ali kaj zdaj to? 🙁
Ja tja, kjer se je korant rodil .)
To pa ni tako enostavno s krofi, da bi kar nekaj zmesla skupaj.:) Krofi so zelo občutljivi, seveda če hočeš, da so dobri in lepi, da imajo tak kranclček okrog :)[/quote]
Kaj pa če bi ti jaz pomagal? Vsaj pri polnjenju z marmelado? Menda ne sme biti pregosta?
Ja tja, kjer se je korant rodil .)
To pa ni tako enostavno s krofi, da bi kar nekaj zmesla skupaj.:) Krofi so zelo občutljivi, seveda če hočeš, da so dobri in lepi, da imajo tak kranclček okrog :)[/quote]
Kaj pa če bi ti jaz pomagal? Vsaj pri polnjenju z marmelado? Menda ne sme biti pregosta?[/quote]
Vsaka pomoč je dobrodošla, tako da z veseljem.:)
Marmelada pa vsekakor marelična in najbolj prava je tista na sobni temperaturi…. ne sme bit pre(hladna), ker potem lahko krofi “skup padejo” :)))
Kaj pa če bi ti jaz pomagal? Vsaj pri polnjenju z marmelado? Menda ne sme biti pregosta?[/quote]
Vsaka pomoč je dobrodošla, tako da z veseljem.:)
Marmelada pa vsekakor marelična in najbolj prava je tista na sobni temperaturi…. ne sme bit pre(hladna), ker potem lahko krofi “skup padejo” :)))[/quote]
Tvoj je na sobni temperaturi? Hladen, hladen… :))
Kaj pa sem kazensko zakrivil? Nedolžen kot solza. Ali pa bi me lahko ti doma priprla in naučila kozjih molitvic. Kam to moram priti, da ti oni osir odstranim, ko si me 1x prosila, ker zdaj jih lahko kurenti razdražijo? :)[/quote]
Glede na tvoj izjemen spomin (ali uporabo funkcij, ki jih nudi MON) bi lahko vendar vedel, da me poučevanje ni nikoli zanimalo. 😉
Sem pa zelo znanja željna oseba…
ps; Glede osirja si pa zamudil. Je že vse urejeno. 🙂
V žegnano vodo it vsaj do kolen. ;)[/quote]
Vsekakor, če nimaš krivih nog, sicer pa je dovolj, če te kakšen župnik pokropi z žegnano vodo, in ti izbije iz glave te hudičeve želje. :)[/quote]
Ena navadna japkica naj bi imela hudičeve želje?! Matjažek no, nikar me iskat v onstranstvu svojega jaza. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.