Sem nora jaz, ali je nor on? al kaj tretjega?
Zblojene predstave? Kdo pa določi, čigava predstava je bolj zblojena? Ali pa morda samo ti ne razumeš avtorice in je tvoja predstava, po tvoje rečeno, “zblojena”? Ker verjamem, da ona točno ve, kaj se ji je zgodilo.
Težava je v tem, ker ne more sprejet tega, da nekdo, ki ji je všeč, ne reagira tako, kot je pričakovala. Daje mu priložnost še naprej, dokler ji ne bo direktno pokazal, da je ne zanima ali pa da jo zanima. Temu se reče nabiranje izkušenj.[/quote]
Evo to je odgovor na mestu. Jaz bi rada, da mi direktno pove tako kot čuti. Ne da govori eno, dela drugo…
glede na to, da hoče, da sem jaz direktna do njega, naj bo še on do mene. Samo ta direktnost, ki jo jaz dam njemu mu samo pokaže moja čustva… o tem sem pa že pisala. Ni treba, da je tako kot jaz pričakujem, samo naj pove to kar čuti, naj bo odkrit, naj se ne skriva… Lahko me tudi, zabije, pohodi, karkoli… samo, da odkrito reče, tako in tako je, konec[/quote]
Razočarana…Kaj pa, če ne zna biti takšen, kot ti misliš, da bi naj bil ?
Mogoče mu je odkritost tuja, ker nima dovolj poguma ali pa se ne more odločiti.
Ne bi ga rada ravno spreminjala. Ne vem kaj bom naredila, trenutno čisto nič, nekako sem prekinila vse kontakte z njim.
Robi, mislim, da mu odkritost ni ravno tuja, ker do njega bi pa mogli bit vsi odkriti. Se pravi ve kaj je to odkritost, ve kako bi se mogli drugi obnašat do njega, vendar se on do drugih ne.
Hmmm, zakaj imam občutek, da želi nekdo nekomu zategnit zanko, brez da je drugi za? Je to odkritost? Je tako težko razumeti tisti neizgovorjeni ‘ne’?
Čeprav včasih neizgovorjeni NE, lahko pomeni tudi neizgovorjeni DA. Nekdo, ki ga je strah in se boji nekomu povedat, pokazati, da mu je všeč, ker se boji morebitne zavrnitve, se lahko kar nekaj časa obotavlja, preden kaj konkretno izreče. Takega človeka lahko pustiš in poiščeš bolj pogumnega, ali pa ga sama opogumiš.
Gledano na splošno, je velikokrat lahko tako.
Ampak v tem konkretnem primeru, ki ga je opisala *razočarana* pa mislim, da ni 🙂
Pa tudi s tistim, kar si napisal zgoraj “da si na ta način pridobiva izkušnje” se ne strinjam. Bolj bi rekla, da si tip na njen račun fila svoj ego, ona (razočarana) pa zgublja na samozavesti in še kje.
Trenutno res izgublja na samozavesti, ampak ko bo tole za njo, bo lahko na dogodek pogledala z drugačnimi očmi, z večjim mirom v sebi in bo spoznala nekatere stvari pri sebi, opazila vzorce, katerih v prihodnosti ne bo več dovoljevala in se jim bo izognila takoj, ko se bo situacija ponovila ali pa bo reagirala kako drugače, recimo tako, da bo sogovorniku dala vedet, kaj pričakuje v nekem odnosu. Vsekakor pa je za to potrebno prevzet najprej del odgovornosti nase, da takšni ljudje ostajajo v njeni bližini. Namreč ona je tista, ki jim to dovoljuje.
Ne (ji) tega pisat. Tudi, če je to res, je ona preveč bolestno v to prepričana. Poglej, čisto možno je, da se on z njo sploh ne ukvarja. Da je tisto sporočilo o nedosegljivosti mogoče res dopisal ampak iz neke nedolžne žlehnobe. In potem ona misli, da on komaj čaka, da bo ona popenila, ipd. Mislim, kateremu tipu pa je do tega, da ženska nad njim popeni?
Če pa je res takšen, potem pa sploh bi se morala nehat z njim ukvarjat. No saj, menda se je že 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Marko, ob ignoranci naj bi bil neizgovorjeni DA? To je potem že preigravanje. Za to pa sta vedno potrebna dva. Neverending story…
No, ne gre za popolno ignoranco. Saj sama pravi, da jo večkrat klikne. Zdaj sicer ne vem kaj to pomeni, da jo klikne, ampak predstavljam si, da je na nek način aktiven, da skuša vzpostavit stik z njo, ampak je verjetno precej plašen, nespreten pri tem.
Že mogoče. Moški ne upajo niti dvoriti več. 🙂
Čeprav se mi zdi, da smo ljudje še vedno naravnani tako, da cenimo tisto za kar se moramo potruditi oz. tistega, ki se za nas potrudi.
Znamo, znamo. Jih pa veliko res ne zna, se strinjam. Je pa tud žensk, ki so pripravljene na dvorjenje malo, tako da… 🙂
Vem…Ženskam tako ugaja, ko jim moški dvorijo…..
Japkica..A ti ni dovolj eden ? :)))
[/quote]
Ja in moškim tako ugaja, kod obijo iskreno reakcijo…
Robi, od kje ti te neumnosti, kaj je meni dovolj in kaj mi ni?
Vem…Ženskam tako ugaja, ko jim moški dvorijo…..
Japkica..A ti ni dovolj eden ? :)))
[/quote]
Robi, od kje ti te neumnosti, kaj je meni dovolj in kaj mi ni?[/quote]
Jaz sem že prebral rekreacijo namesto reakcijo. Hvala bogu, to si ti, se mi je zdelo, da si Ronka, ki me vabi na 42 kilometerski maraton. :)) Japkica, nekam si ti poniknila? Te je sneg prekril?
Robi, od kje ti te neumnosti, kaj je meni dovolj in kaj mi ni?[/quote]
Jaz sem že prebral rekreacijo namesto reakcijo. Hvala bogu, to si ti, se mi je zdelo, da si Ronka, ki me vabi na 42 kilometerski maraton. :)) Japkica, nekam si ti poniknila? Te je sneg prekril?[/quote]
Še malo pa bo pomlad odgnala zimo… ali pa kurenti iz Hajdine. 😉
Ne ne, ni sneg, gužva… Pa je treba naredeiti, kar je pač treba. 🙂
To je pa tudi res.
Mogoče pa si je *razočarana* ravno to želela, da napišemo svoje poglede na ta “njen problem”.:) In bo iz tega kaj izluščila, kar ji bo tudi koristilo. Seveda, če je že tako daleč, da je pripravljena “slišat”.[/quote]
Ja končno si poštekala 🙂 Pa saj to ni nek problem, ampak saj je tudi svoje misli, dogodke dovoljeno napisati, ali pač ne?
Hahahaha ma ne, a res? :))))
No, jaz sem konkretno na tiste iz Hajdine mislila. Z razlogom. 😉
PS; Matjažek… vsaka stran Drave je prava, važno je samo iz katere strani gledaš. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.