Sem nora jaz, ali je nor on? al kaj tretjega?
No jaz imam tudi eno kolegico, ki ji noč in dan gori zelena lučka, vmes tudi oranžna. Pa je tako recimo 1 tedn, pa je potem ni več gor, pa spet pride. Ampak ljudje dejansko včasih pozabijo (tudi jaz sem že), da so prijavljeni in ostanje gor tudi par dni. Pri meni je že bilo tako, sem šla recimo na wc, pa potem pozvoni na vratih in je vse na hitro in enostavno grem ven in pozabim ugasnit.
Ampak ta moj kolega je bil pa tak že prej. Na eni spletni klepetalnici. Je bilo tako, da je večkrat se zgodilo, da je nekaj zaštekalo in je vrglo dol nick oz. ime. Ampak je upravitelj klepetalnice rekel (in dokazano je bilo), da tako ime nato samo avtomatično ‘pade dol’ po 7 minutah. No ta kolega pa je začel izkoriščati to, da mu je nick kao gor ostal njemu pa je klepetalnica zaštekala in je kao ‘padel dol’ nick pa gor ostal. Ampak je potem bil nick gor tud še po več ur… Torej sploh ni ‘padel dol’ ampak samo mene skenslal, naslednji dan pa govoril, da je ‘padel dol’ nick je pa gor ostal. Vedno je pa rabil par dni, da se je nečesa domislil. Nikoli ni takoj povedal kaj se je zgodilo (četudi sva še isti dan govorila), vedno se je izmikal temu vprašanju, če sem kaj vprašala.
Kar se pa tiče gmaila, ga pa zadnje čase skor nikoli ni gor. Potem pa takole, pride in je tiho, in potem laže. tudi se ni zgodilo prvič, le na drugačen način. Kar se tiče banalnih laži… se itak vsak kdaj zlaže. Ampak, da pa se zlažeš takole glupo, ko tudi sam veš in vidiš, da lažeš, to pa… pa sploh ko imaš na voljo miljon boljših izgovorov.
Sem se malo pozanimala, ampak dobila odgovor le za pametne telefone android. tukaj je tako, da če se vpišeš preko telefona na gmail si potem ves čas prijavljen. In se moraš izpisati iz telefona, iz aplikacij, nič ne pomaga, če se izpišeš le iz gmaila oz. storitev google. Ampak v tem primeru dobivaš obvestila o klepetih na telefon. In če se gre oseba na drugi strani fer play tudi ne boš dobila, recimo tako kot jaz, pri odgovoru obvestila o kao nedosegljivosti. Če si dosegljiv, si dosegljiv, to ni dvoma. In če si dosegljiv preko telefona (četudi je telefon le v stanju pripravljenosti, nimaš pa nič odprto) boš dobil obvestilo o klepetu preko sms ali nekaj takega, skratka obvestilo dobiš takoj. To kar se tče pametnih telefonov, mogoče tudi tablic.
Kajpa če si je ta tvoj nesojeni napisal kako skripto za gmail, ki mu samodejno napiše , da je nedosegljiv, ko dobi kako sporočilo s tvojega accounta? Napravi si novega pa ga s tistega klikaj.
Al pa veš kaj, pusti ga lepo pri miru.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Saj, če je v njegovi navadi, da laže, potem ne vem, kaj se toliko ukvarjati z njim…
Ja. Kaj pa drugega počnemo v svojem življenju….Nenehno sebi dokazujemo, da imamo prav.
Ni lepo živeti z občutki, da smo neumni ali pa, da živimo v zmoti.
Ti ga opisuješ skozi svoje oči in prepričanja.
Mogoče bi ga nekdo drugi videl drugačnega…..
A res on hoče izpasti lažnivec ali pa ti to hočeš, da izpade lažnivec….
Ne pravim, da ni lažnivec….Le razlogi, da se toliko z njim ukvarjaš in da toliko časa zavzema tvoje misli, so v tebi.
katenjka, glede na to, da bolj mal ve nasplošno o računalnikih, pri gmailu pa tud baje pojma nima o pojmu. Baje, da niti tega do pred kratkim ni vedel kako odblokiraš osebo, ki si jo zablokiral… dvomim, da je naredil kakšno skripto. Ampak glede na laži je tudi to možno.
Robi… ne rečem, da ga drugi ne vidijo drugače kot jaz. Ampak gliha v kup štiha, a ne? Če mu je nekdo podoben bo potegnu z njim. Če ga kdo prebavlja težko, ga bo videl še slabšega kot jaz. Men je pač s tole lažjo povedal vse.
Ne vem zakaj bi jaz hotela, da izpade lažnivec? Pa ČE bi hotela, a mi on misli bere in mi vztreže, ker si jaz to želim? Glih na pamet bi mi padlo kaj takega o nedosegljivosti kljub temu, da bi bila dosegljiva. Tako mi tudi niti na kraj pameti ni padlo, da bo on to naredil.
*razočarana*
Aha ,tudi na drugimi kleptalnicami oprezaš za njim. 🙂
če nima volje, da se pogovarja s tabo, je treba to spoštovati. Mogoče zato tudi laže, da ima mir pred tabo. 😀
Mogoče mu je neprijetno, ker ne ve, kaj bi govoril, spet eni imajo radi radi, da ženske capljajo za njimi.
Aha ,tudi na drugimi kleptalnicami oprezaš za njim. 🙂
če nima volje, da se pogovarja s tabo, je treba to spoštovati. Mogoče zato tudi laže, da ima mir pred tabo. 😀
Mogoče mu je neprijetno, ker ne ve, kaj bi govoril, spet eni imajo radi radi, da ženske capljajo za njimi.[/quote]
O hudo, pa ti sploh brat ne znaš. Jaz sem rekla, da so klepetalnice bile včasih. Zdaj že leta nisem bila na klepetalnici. Prej bi rekla, da on opreza za mano, ker ga kao nič ni na gmailu, tako kot s tistim sporočilom o nedosegljivosti. Mogoče je bil pa pod ‘nevidnim’ pa ga je vrglo gor kot vidnega, pa je hotel biti skrit kot ponavadi… pa ne zarad mene ampak na splošno, ker rad firbca. Isto je bilo na klepetalnciah – je bil gor pod drugimi nicki…
Aja pa tole, da kao laže zato, ker se noče z mano pogovarjat. Ja vse lepo in prav, če bi bilo tako, ampak, če on tega ne reče, jaz tega ne morem vedet. Poleg tega, če združimo to tvoje predvidevanje, da se noče pogovarjat z mano in to kar on govori, da naj ga kar kliknem… hm, nekako ne gre skupaj, ane? Je to potemtakem nekakšno zavajanje, ane? Kot sem že rekla, govori eno, dela pa drugo. Tudi kar se tiče tvojih predvidevanj je potem tako. Nečesa si v bistvu ne želi, ampak reče pa drugače.
Ko tole berem… si mislim, da si neumna ali pa se neumno delaš, … ali pa naivna.
Je pa seveda vprašanje, koliko si stara? Če jih imaš tam okrog 15 potem o.k., sicer pa …. brez besed, kaj si to daješ opravka z eno povsem nepomembno stvarjo.:)[/quote]
Ok, če sem starejša od 15 sem neumna. Kaj bi potem rekla za moškega starega 40 let pa tako, če ne še hujše obnašanje?
Obnašam se pa glih tako kot vi. Odgovorov se tukaj itak ne dobi. Eno od mojih vprašanj je bilo: Če je možen kakšen tak virus, da bi ga avtomatično prijavil v gmail klepet brez njegovega vedenja? ali karkoli podobnega? A sem dobila odgovor na to? Ne! Samo enega. Vsi ostali ne vidite vprašanj, ampak samo kritizirate. Nič boljši niste od mene.
Ne vem zakaj ste tukaj vsi tako napadalni. Če komu drugemu postavim isto vprašanje, pa čeprav ne ve odgovora, vsaj napadalen ni. Če je kdo neumen tukaj, so to nekateri od vas, namreč to je forum in ne bokserski ring.
So izjeme tukaj (redke), ki so ok. Vsi ostali bi šli lahko v kakšen hlev al pa na igrišče.
To je takšna “velevažna” tema, da ti sigurno ne da spati? 🙂 Meni se ti zdiš OBSEDENA z njim. Poglej, koliko postov si spisala na to temo. Je to normalno? Vsekakor ni. Pri sebi začni razčiščevati, zakaj imaš te težave, ki jih imaš, ki so pravzaprav nične, če nanje pogledamo iz zdravorazumske, objektivnega gledišča, česar pa ti ne zmoreš ravno zaradi te obsedenosti, sumičenj in kreiranje splet v svoji glavi. Prvi , korak je, da se ohladiš, pa nehaš pisati več o tem človeku, ker to je zgodivina, kar je bilo, je že zdavnaj odšlo mimo! Samo ti se s tem očitno sploh ne moreš sprijazniti, ker te nekaj žene, neka prizadetost in užaljenost….
Zakaj te to briga, zakaj se s tem obremenjuješ? Ti si OBSEDENA z njim!!! Kaj te briga, kaj dela, kaj je počel in kaj še bo, pa če bo se “na trepalnica metal”, in te je to njegova stvar, saj ni visljiv in te pusti na miru! In tu naredi piko, ustavi se, ne razpravljaj več o njem, prekini, zgodba je končana, gremo dalje!
Daj, daj matjazko, tudi ti bi lahko sebe najprej pogledal, pa počistil pred svojim pragom. V vsaki temi pametuješ ljudem… Da nisi ti obseden sam s sabo!?
Ni vsiljiv in me pusti pri miru? A ti mogoče nadzoruješ koga? A sem mogoče kaj pisala o tem, da ni ali je vsiljiv? Imaš ti probleme sam s sabo? Govoriš o stvareh, ki sploh niso bile napisane. Pošlihtaj najprej v svoji glavi, ker niti brat ne znaš, in si ustvarjaš nekaj sam pri sebi česar tukaj ni pisalo. Če ti pa kaj ni prav pa lahko nehaš pisat v tej temi. Ni ti treba bit napadalen. Forum je zato, da se napiše svoje zgodbe, postavlja vprašanja… ne pa napada.
Samo vprašanje se nanaša o dvom o sebi, če si nora…. In, ja, če je obsedenost z nekom vzeta kot “norost”, potem je moj odgovor pritrdilen. Ker to premlevanje o eni in isti stvari oz. človeku v nedogled, brez konca in kraja, brez prestenka, brez vmesnih vdihov in izdihov – to je obsedenost. Glede na tvoj zajedljiv odgovor, imam še toliko večji občutek, da se je on hotel le zaščitii pred tabo, da je to naredil torej z namenom.
Samo vprašanje se nanaša o dvom o sebi, če si nora…. In, ja, če je obsedenost z nekom vzeta kot “norost”, potem je moj odgovor pritrdilen. Ker to premlevanje o eni in isti stvari oz. človeku v nedogled, brez konca in kraja, brez prestenka, brez vmesnih vdihov in izdihov – to je obsedenost. Glede na tvoj zajedljiv odgovor, imam še toliko večji občutek, da se je on hotel le zaščitii pred tabo, da je to naredil torej z namenom.[/quote]
Si v stiku z njim? Si ti on mogoče? Lej, glede na to, da si tako pameten in vse veš, tudi o njemu… mu prosim povej naj mi pove, če se hoče zaščitit pred mano, če hoče zbežat, če noče kontakta, prijateljstva… NAJ TO POVE. Jaz pač ne morem vedet, da on to hoče, če hoče naj pove. Ne pa, da se dela prijatelja in kot, da je vse v redu… Oprosti raje bi sprejela vsiljivca, kot pa nekoga, ki laže take stvari, da ga 7 letni otrok pogrunta.
In še enkrat, če to dela z namenom, naj vsaj ne govori, da je vse v redu, ker je več kot očitno, da ni. In če nekdo reče, da je vse v redu in, da ostajava v stikih, jaz to tudi tako vzamem. Kot sem pa tudi že rekla, sem se že odmaknila od njega z namenom in v bistvu ugotovila, da to dela res z namenom, ampak ne tako kot ti mislš, ker če bi bilo tako bi popolnoma nehal, pa ne neha, ampak dela neumnosti še naprej, da bi jaz pokazala neka čustva in bi on s temi čustvi nahranil svoj ego, ker vidi, da je dosegel kar si je zadal.
@razočarana
Kako misliš, da se tukaj ne dobi odgovorov? Tvoje osnovno vprašanje je v naslovu, kjer vprašuješ “Sem nora jaz, ali je nor on?. Glede na tvoje zapise tukaj gor sem ti jaz sem odgovorila, da si to ti… sem pa malo olepšala besedo”nora”, in sicer, da si neumna.
Za moškega o katerem tukaj razpredaš na dolgo in široko jaz ne morem nič rečt, še najmanj, da je nor, četudi je star 40 let, ker njegovo plat zgodbe ne poznam, v tvojo pa močno dvomim. 🙂
Če je zate napadanje to, da ti napišemo, kar tebi ni všeč, potem je pač napadanje in je vse o.k. 🙂
Zakaj potem sploh obstaja ta forum, če se ne da odgovarjat za nekoga, ki tukaj ne piše? Tukaj bo večinoma vedno samo ena plat zgodbe, saj večinoma na forum ne pišejo pari ali prijatelji skupaj. Če pa ti dvomiš v to kar sem napisala je pa to tvoj problem.
Potem tudi jaz lahko rečem, da z marsikom od vas, za začetk s tabo ni vse vredu in moraš malo pri sebi razčistit, če se ti zdi napadanje o.k. Se pravi je tudi moje napadanje na vas ok? Potemtakem je tudi s tem kar sem napisala vse ok in ne lažem, sorry.
Lahko se reče, da itak 90% avtorjem, ki pišejo na forum za pomoč, ne verjamete. Marsikdo je napaden iz strani istih uporabnikov. Naj se ukine forum, ker se ga itak ne rabi, če se nobenemu ne verjame in je vsak napaden. Zakaj pa Robi zna lepo povedat stvar? Sorry, ampak razlika je recimo matjazkovo pisanje ali pa Robijevo. matjazko recimo piše stvari, ki sploh niso bile napisane ali vprašane… kdo je zdaj tukaj nor? Kdo ima neke privide?
Pomoje ste premladi in mislite, da ste carji foruma. Enkrat, ko boste kaj doživeli in preživeli, boste morda sami tukaj pisali za pomoč. Ali pa boste tako daleč prišli, da boste celo strokovno potrebovali, ne le pisno.
Hitro se stvar obrne, zdaj nekoga napadaš, ko rabi pomoč, drugič boš pomoč rabil sam. Pa naj bo to samo ‘pomoč’ ali nasvet ali beseda, ali pa prava pomoč.
Čisto možno je, da tudi z mano ni vse v redu.:)
Še enkrat preberi, kaj sem napisala glede napadanja.
[/quote]
Point je v tem, da vi nekateri ‘napadate’ iz posmehovanja. In nikakor ni to kar vi date pomoč ali nasvet. Saj vsakemu napišete kar mu ni všeč. Najprej malo berete in čakate v ozadju, šele nato se priključite temi, ko je že malo razvita in samo pametujete. Če bi bilo tisto kar meni ni všeč napisano z lepim namenom bi bilo vse lepo in prav. Da pa je vse v stilu posmehovanja in kritiziranja in kot da jaz lažem o tem kar pišem… si ne znam takih zgodbic zmišljevati, veš. Recimo kaj takega o nedosegljivosti niti pomislila ne bi…
Jaz se dobro zavedam, da lahko dobim tudi kakšen odgovor, ki mi ne bo všeč, ampak je lahko tudi tak odgovor napisan na lep način, kot to naredi Robi, direktno, realno a brez napadanja in žaljenja.
Forum je zaprt za komentiranje.