Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Seksualna preteklost partnerjev

Seksualna preteklost partnerjev

Se mi je kr zdel da si neprivlačna ja.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Oprostite malo grobemu izrazu, pa kdo hoče “spremrckano ven in noter” recimo za mater svojih otrok, ki bo imela do 2 tipa letno? Ki jih je že prej pred njim “sprobavala” plejada moških? Tudi tak, ki je imel ogromno žensk (in se misli ustaliti), si takšne ne želi, vsaj večinoma ne. Tako za “usput” pa ja, ker ne bo z njo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, marsikatera taka ženska je že dolgo poročena. Ne vem, v katerem stoletju si obtičal, da ti je to nepojmljivo. Za tebe so, glede na tvoj način razmišljanja, dobre samo kakšne srednješolke. Upam, da se ne boš spustil pod zakonsko mejo 15 let.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ni slabo, ni slabo, mlajše je slajše… 😀 Imaš kakšno mlajšo sestro, da jo malo psihološko podučim? hahaha :)))

Nikjer nisem obtičal, dekleta so takšna in drugačna, 🙂 Da so vse dekleta/ženske iste, je zelo ozko pojmovanje oz. razumevanje žensk, v koliko se ne družimo v nekih specifičnih krogih ljudi/žensk – nam podobnim. Idealizem ne bo namreč nikoli izumrl, kakor tudi ne neka odločenost in stanovitnost, kjer za nekatere ne pride v poštev miselna družbena prilagoditev (svojim sovrstnikom).

sem “mojo” vprašal” koliko partnerjev je imela pred mano
pa je rekla, da skupaj s plesnimi, klubskimi, … seksualnimi cca 1.000+
ampak fu*ka za oploditev pa samo z mano ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Se mi je kr zdel da si neprivlačna ja.[/quote]

Jahh…kaj češ…tud takšni moramo živet 🙁

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nimam.

Matjažko, tvoje cenene psihološke manipulacije so res uporabne le pri naivnih srednješolkah, pa tudi tam si, sklepam, izvisel. Ves čas le nekaj teoretiziraš.

Tvoja težava je, da si celo kot manipulator slab, čeprav bi psihološka manipulacija z mladimi puncami bila v bistvu tvoje edino orožje v pecanju nasprotnega spola. Očitno te kmalu prečitajo in ugotovijo, da imajo opravka z nekom, ki išče žensko s kompleksi, ki bi jih nato ti “zdravil”, nesrečnici dopovedal, kaj vse je narobe z njo in da jo ti “popravljaš”.

Zato si jezen na vse samozavestne ženske, zadovoljne s svojimi življenji, saj jim ne moreš ponuditi ničesar, tvojim infantilnim seksualnim opazkam se pa samo smejijo, že na forumu, kaj šele v realenm življenju.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nimam.

Matjažko, tvoje cenene psihološke manipulacije so res uporabne le pri naivnih srednješolkah, pa tudi tam si, sklepam, izvisel. Ves čas le nekaj teoretiziraš.

Tvoja težava je, da si celo kot manipulator slab, čeprav bi psihološka manipulacija z mladimi puncami bila v bistvu tvoje edino orožje v pecanju nasprotnega spola. Očitno te kmalu prečitajo in ugotovijo, da imajo opravka z nekom, ki išče žensko s kompleksi, ki bi jih nato ti “zdravil”, nesrečnici dopovedal, kaj vse je narobe z njo in da jo ti “popravljaš”.

Zato si jezen na vse samozavestne ženske, zadovoljne s svojimi življenji, saj jim ne moreš ponuditi ničesar, tvojim infantilnim seksualnim opazkam se pa samo smejijo, že na forumu, kaj šele v realenm življenju.[/quote]

Hehe, jap, jap, zdaj pa me si… :))) Kaj si to študiral, da se ti je “tako odprlo” ? 😉
Meni so všeč vse vrste žensk, razen če niso preveč blebetave, grobe ali vulgarne.
Podobne lastnosti me motijo seveda tudi na moškem spolu. Kakšne so samozavestne ženske po tvoji definiciji?

En redkih moških na forumu, ki ve kakšen je realni svet :).

Odvisno, kdo ga ocenjuje. Če ga nekdo, ki ne ve, kakšen je, potem…. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odvisno, kdo ga ocenjuje. Če ga nekdo, ki ne ve, kakšen je, potem…. :))[/quote]

Če ga ne poznaš, je super, drži. hahaha :)))

En redkih moških na forumu, ki ve kakšen je realni svet :).[/quote]
Ostali, ki pa ne izbiramo punc, ki menjajo partnerje 2krat na leto pa ne vemo tega. Ja, dost logično se to sliš. Pejt ti raj spat pa to.

Rabim N’Toka citirat :

“Slovenec sm, vsake pou leta grem čez ustavo z edigsom,
napaka ni napaka če se z njo večina strinja,
če si vsi iztaknemo eno oko bodo dvooki ljudje spački,
strpni do drgačnih doklr so vsi enaki”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close