Seksualna preteklost partnerjev
Seksualna preteklost je tudi del te celote, katero ni za zanemarjati. Če pa ste nekateri mnenja, da se ljudje lahko v tako zelo kratkem času spremenijo, zresnijo, pa tudi prav, jaz nisem ravno nek velik pristaš tega.[/quote]
Kaj ima veze resnost s spolnostjo? A če se nekdo dol daje zaradi užitka, je avtomatično označen za neresnega? In če je samski, je roko na srce prav vseeno kaj dela v tem obdobju.
Česa vsega nekateri ne delate iz sexa!
Dvomiš zato, ker sam nisi spoznal takšne, za katero bi to bil pripravljen naredit. Ona je takega spoznala in to doživela, ti pa (še) “nje” ne.
Jaz tudi sumim, da je Margo devica, saj ne zna z moškimi, kar se je že večkrat pokazalo. hahahaa :))))
Mah, kdaj je to bilo nazaj, uhhh let, a ne, Margo, takrat je še Sadni skakal iz leve v desno… :D[/quote]
Hudiča, sta pregnana. Zdaj sta me pa razkrinkala. Resnično sem imela v življenju samo enega moškega. Vsak naslednji je bil moj drugi.
vsaka številka manjša od števila let izdaja socialno & siciološko neprilagodljivo osebo, bednega tipa – bejbo … skratka osebo, ki ne zna živeti med ljudmi ☻
Logika, ki temelji na PROMISKUITETI in spolnih boleznih – biti socialen v sodobnem svetu pomeni se poštepati z vsako, ki pokaže vsaj malo voljnosti?[/quote]
miško -> ne misliti, da lahko misliš … ti ne gre ☺
itak je bolje umreti kot “je.ba_ć” kot pa “s.e_ro.nja” ☺
Logika, ki temelji na PROMISKUITETI in spolnih boleznih – biti socialen v sodobnem svetu pomeni se poštepati z vsako, ki pokaže vsaj malo voljnosti?[/quote]
itak je bolje umreti kot “je.ba_ć” kot pa “s.e_ro.nja” ☺[/quote]
Ko si pod zemljo je ista figa, ali si umrl kot seronja ali kot jebač. Tudi ser*nja je lahko jeb*č in jeb*č ser*nja.
Torej si jeb*ški ser*nja? Good to know 😛 v imenu forumašic.
Ko si pod zemljo je ista figa, ali si umrl kot seronja ali kot jebač. Tudi ser*nja je lahko jeb*č in jeb*č ser*nja.
Torej si jeb*ški ser*nja? Good to know 😛 v imenu forumašic.[/quote]
o je*baću se govori, piše … postane inštitucija naslednjim rodovom ☺
se*ronje se pa vsi izogibajo omenjati ☺
in to je edino, kar Človek lahko doseže … da je “inštitucija” še po smrti … ampak “ubogi na duhu” se pač zadovoljite s prostorčkom v nebeškem kraljestvu ☺
Torej si jeb*ški ser*nja? Good to know 😛 v imenu forumašic.[/quote]
o je*baću se govori, piše … postane inštitucija naslednjim rodovom ☺
se*ronje se pa vsi izogibajo omenjati ☺
in to je edino, kar Človek lahko doseže … da je “inštitucija” še po smrti … ampak “ubogi na duhu” se pač zadovoljite s prostorčkom v nebeškem kraljestvu ☺[/quote]
Kakorkoli že, meni ni mar, kako bom omenjen in če, ko me več ne bo 🙂 ti pa si kar naredi svoj trop podanikov, ni prepovedano. Lahko bi si za začetek vsaj nadel nickname “malik”.
[/quote]
Sori NM-3w, ampak tu je pa Mitko pokazal več znanja kot ti. Tudi, če boš izpadel kot jebać, ko boš pod zemljo se te nebo noben več spomnil, če odštejemo družinske člane, pa mogoče še kakšnega res dobrega prijatelja. Taka svetovna legenda pa tud neboš bil, glede na to, da si dopisuješ z nami tu na forumu.
Hvala za nasvet, ni pa rečeno, da sem tako tog, kot tu zgleda,.. podam pa svoje mnenje tudi na podlagi lastnih izkušenj.[/quote]
Ne zameri, ampak si. Zelo tog.
Ne vem koliko si na tekočem s trenutno sceno, zato ti jo bom poskušala opisati iz svojih izkušenj, saj se veliko ukvarjam z mladino, najstniki.
Danes se starši in vzgojitelji ne ukvarjajo več s spolno vzdržnostjo otrok, ker je to postalo tako zastarelo kot gramofonska plošča. Zakaj misliš, da ravnatelji šol sekajo grmovja v okolici? Ker niso ljubitelji narave? Ne, ampak to delajo zato, ker v vsakem grmu tičita dva osnovnošolska zajca, ki… seksata. Vse, kar lahko še storimo je, da jim graviramo v možgane zavedanje tveganja takšnih odnosov in … sekamo grmovja. V letih, ko si ti šele ugotavljal, da tvoj tič ni samo za scanje, danes punce razmišljajo o tem, kako bi izgubile nedolžnost, saj bi se rade na srednjo šolo vpisale kot “carice”. In ta trend traja že lep čas. Žal.
Zdaj pa ti meni povej: če so ta dekleta izgubila nedolžnost pri svojih petnajstih letih, kaj ti zares misliš, da bodo z naslednjim spolnim odnosom počakale do svojega npr. 28. leta, ko bodo srečale svojega Dragunova, samo zato, da ga bodo lahko razveselile, da je njihov “drugi”. Kaj ni večja verjetnost, da bodo imele naslednji spolni odnos že naslednji teden, čez en mesec ali (največ) leto, s čimer si bodo do svojega Dragunova nabrale kar nekaj kilometrine?
To, da v današnjih časih razmišljaš, da boš dobil devico ali pa da boš vsaj “drugi”, ali pa vsaj “tretji”, je za moje pojme nekoliko utopično razmišljanje. Stavila bi, da je veliko večja verjetnost, da boš štirinajstič ali pa šestindvajsetič “drugi”. In, verjemi mi, to bi ti bilo še manj všeč.
Nisem žleht, ampak samo realna. Praviš, da si sam, da bi rad imel žensko, da pa teh ni veliko okoli tebe, če jo že najdeš, pa noče na tvoj hrib. Se pravi nekakšen novodoben Kekec, h kateremu vsake toliko zaide kakšna Mojca, ki jo pa zavrneš, ker ugotoviš, da je spolno-vzdržno-slepa. No, če bi bila meni punca sicer všeč, bi jo vzela. Raje to, kot da postanem Bedanec.
Zdaj ti pa ne bom več pisala. Naredi kakor hočeš. Delim nasvete kot nekakšna stara mama :))) Pa sploh nisem stara.
Zakaj se ti Margot in ostale sploh tok ubadate z njegovim življenjem ? Sej ni čisto nič narobe, če se je odločil, da bo raje samski, kot pa hodil z žensko, ki jo nastavi vsakemu mimoidočemu. Pa kdo za koj k*** sploh govori o devicah ? Prov proti extremu greste, pa se že sprašujem zakaj. Oglašajo se pa še največ ženske, a to zato, ker ste se nafu*le pri rosnih 15ih letih, zdaj ko ste zastarele, neprivlačne pri 30+ letih pa visite na forumu in delite z nami vaše “bogate” izkušnje ?
Mucek kdo je pa spet tebi na repek stopil?
Če nisi opazil je sam pisal o svojem življenju in o “pogojih” za svojo potencialno partnerico in to javno iz česar sledi, da lahko tudi kdorkoli to pokomentira.
Kaj čmo sedaj?
Kolk sta vidva, Dragunov in Sadni stara? Nekje proti 30?
Recimo, da povprečna Slovenka izgubi nedolžnost pri 17-19. Po moje realno. Punce, stare do 24, ki niso v resni zvezi, imajo 1 do 2 tipa letno.
Če ima 2 letno , je pri 24 s tem tempom na 10 tipih, s katerimi je spala. In ne, pri tem tempu niti slučajno ni “dala vsakemu mimoidočemu”. če bi dala vsakemu, ki jo peca, bi bila na številki 1000.
Ja, hočem pokazat, da ima Margot prav, čeprav je malo radikalna.
Mogoče pa je vajina računica taka, da bosta našla eno, ki je pred vama imela samo eno resno zvezo do 2, torej 2 partnerja. Pri Sadnem glede na njegove siceršnje prispevke dvomim, da bo s tako zadovoljen, ker se mi zdi, da cika na atraktivna dekleta, ki se jih da videt zvečer v diskotekah, taka dekleta pa ponavadi do 25 leta ne naberejo samo 2-3 ersnih zvez, ampak še kaj zraven. Mislim, d aima Dragunov več šans za kako zadržano deklico, ki je imela malo spolnih partnerjev,, nazaj ga drži to, da živi na osamlejni kmetiji, akr med dekleti ni popularno.
Hvala za nasvet, ni pa rečeno, da sem tako tog, kot tu zgleda,.. podam pa svoje mnenje tudi na podlagi lastnih izkušenj.[/quote]
Ne zameri, ampak si. Zelo tog.
Ne vem koliko si na tekočem s trenutno sceno, zato ti jo bom poskušala opisati iz svojih izkušenj, saj se veliko ukvarjam z mladino, najstniki.
Danes se starši in vzgojitelji ne ukvarjajo več s spolno vzdržnostjo otrok, ker je to postalo tako zastarelo kot gramofonska plošča. Zakaj misliš, da ravnatelji šol sekajo grmovja v okolici? Ker niso ljubitelji narave? Ne, ampak to delajo zato, ker v vsakem grmu tičita dva osnovnošolska zajca, ki… seksata. Vse, kar lahko še storimo je, da jim graviramo v možgane zavedanje tveganja takšnih odnosov in … sekamo grmovja. V letih, ko si ti šele ugotavljal, da tvoj tič ni samo za scanje, danes punce razmišljajo o tem, kako bi izgubile nedolžnost, saj bi se rade na srednjo šolo vpisale kot “carice”. In ta trend traja že lep čas. Žal.
Zdaj pa ti meni povej: če so ta dekleta izgubila nedolžnost pri svojih petnajstih letih, kaj ti zares misliš, da bodo z naslednjim spolnim odnosom počakale do svojega npr. 28. leta, ko bodo srečale svojega Dragunova, samo zato, da ga bodo lahko razveselile, da je njihov “drugi”. Kaj ni večja verjetnost, da bodo imele naslednji spolni odnos že naslednji teden, čez en mesec ali (največ) leto, s čimer si bodo do svojega Dragunova nabrale kar nekaj kilometrine?
To, da v današnjih časih razmišljaš, da boš dobil devico ali pa da boš vsaj “drugi”, ali pa vsaj “tretji”, je za moje pojme nekoliko utopično razmišljanje. Stavila bi, da je veliko večja verjetnost, da boš štirinajstič ali pa šestindvajsetič “drugi”. In, verjemi mi, to bi ti bilo še manj všeč.
Nisem žleht, ampak samo realna. Praviš, da si sam, da bi rad imel žensko, da pa teh ni veliko okoli tebe, če jo že najdeš, pa noče na tvoj hrib. Se pravi nekakšen novodoben Kekec, h kateremu vsake toliko zaide kakšna Mojca, ki jo pa zavrneš, ker ugotoviš, da je spolno-vzdržno-slepa. No, če bi bila meni punca sicer všeč, bi jo vzela. Raje to, kot da postanem Bedanec.
Zdaj ti pa ne bom več pisala. Naredi kakor hočeš. Delim nasvete kot nekakšna stara mama :))) Pa sploh nisem stara.[/quote]
To je, milo rečeno, radikalno, in to iz ust ženske, ki pravi, da se veliko ukvarja z mladino in najstniki.
Mi smo odrasli, otroci v osnovni šoli pa so otroci, pa čeprav se jim mudi odrasti. Ne obsojam ničesar, kar se gremo odrasli med sabo in je všeč obema, pa naj je med dvema (ali tremi ali več) ljubezen, kemija, samo naklonjenost ali prijateljstvo. Najbrž pa se je že večini od vas zgodilo, da ste spali z nekom in se po tistem počutili bedno, pa naj bo vzrok zato karkoli. Kako pa se počutijo otroci, ki na tak način vstopajo v svet spolnosti, nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi med moškim in žensko?
Minister za šolstvo, če ne živi ravno v jami, bi moral, glede na to, kar se dogaja v družbi, v osnovni šoli že davno uvesti predmet o medsebojnem partnerstvu med moškim in žensko, ki bi bil po pomembnosti enak matematiki in tujemu jeziku. Vsak dan vsaj eno uro bi se morali že otroci v osnovni šoli pogovarjati o tem, kaj je pomembno za skupno življenje moškega in ženske, kako razmišljajo eni in drugi, kaj je sprejemljivo in kaj ne, kaj in kako čutimo in česa se bojimo. Pa čeprav bi zato manj časa posvetili nesmiselnim podrobnostim iz drugih področij, ki jim jih zdaj vcepljajo v glavo, pa jih večina v življenju sploh ne bo potrebovala.
Dal bi ti prav, če bi napisal enega na dve leti, tko je pa fail. Kaj misliš, da ženske nosijo beležko sabo pa si zapisujejo not kolk dolg bo bla s kirim preden končata ? Dobr veš da jih je lahko potem tudi več na leto, kot samo dva. Verjel ali ne kar ti bom zdaj povedal, ampak ravno take so ponavadi najbolj obupane. Razlog za to pa je, ker nemorejo niti en mesec bit same. Menjavanje partnerjev jo osrečuje, tako se počuti izpopolnjena, bolj zadovoljna sama s sabo. Recimo : lahko ji je všeč, da ima vsake tok nekoga ob sebi, ki bi ji boostal ego s komplimenti ; da lahko potem gre s prijateljico na double date ; da ima nekoga s katerim se lahko pokaže ;… Še pa še bi lahko našteval samo se mi neda trenutno.
Ti pa lahko povem še en resničen življenjski primer, poleg teh random eventov zgoraj. Prejšnje leto sm naletel na tok obupano bejbo, da mi je razlagala kok je ona nesrečna in da bi si rada na najhitrejši možni način našla nekoga nekoga za novo leto, samo da nebi ta dan preživela sama. Ta ima pa mimogrede 19 let in ko sem jo vprašal koliko zvez je že dala čez mi je pa naštevala tista imena ziher še kšne 2 minuti.
Spodi si se pa itak zmotu, tiste ki visijo po diskotekah vsak petek niso zame, ironično, ravno takšnih se izogibam. Jebiga, mene ne zanimajo pi*ke iz nadaljevanjke ala Sex And The City, raj bi bil z eno, ki zna še kej druzga povedat, kot pa kaj si je zadnjič kupila v Zari za oblečt, da je šla s prjatlcami h kozmetičarki, pa k se ji zdi ful WAW se vsak petek ga it nalit v Inboxa in potem razlagat naokol te res enkratne dogodivščine. Seveda potem še narest slikce pa jih objavt na fejsbuka kako leži na tleh pijana s steklenico vodke v roki in obvezno napisat status – včer je blo ful hudo, do jaja !..da potem prijateljice opazijo in lajkajo. Dobr mal pretiravam zdej že, ampak you get the point.
Forum je zaprt za komentiranje.