SEDEM TIPOV moških
S fokusom na prešuštnicah je zelo slab začetek, da bi dobila cel paket. Če gleda, kaj se z ostalimi paketi dogaja, komu so namenjeni, kdo jih odpira – potem troši energijo vnemar. :)[/quote]
Matjažko, ti se toliko ukvarjaš z mano, da se meni sploh ni treba. :)[/quote]
Mene je včasih kar malo strah ogovoriti kakšno samico, npr. da ji rečem ‘dober dan’, saj si že pozdrav ponavadi pretolmačijo kot ženitno ponudbo. 😀 Antilopa, vsi te žicajo, še posebej poročeni moški, nezaslišno. :))
Matjažko, ti se toliko ukvarjaš z mano, da se meni sploh ni treba. :)[/quote]
Mene je včasih kar malo strah ogovoriti kakšno samico, npr. da ji rečem ‘dober dan’, saj si že pozdrav ponavadi pretolmačijo kot ženitno ponudbo. 😀 Antilopa, vsi te žicajo, še posebej poročeni moški, nezaslišno. :))[/quote]
Tebi so že drugi rekli, da se preveč z mano ukvarjaš. Le kje imaš tisto svojo namišljeno punco?
Mene je včasih kar malo strah ogovoriti kakšno samico, npr. da ji rečem ‘dober dan’, saj si že pozdrav ponavadi pretolmačijo kot ženitno ponudbo. 😀 Antilopa, vsi te žicajo, še posebej poročeni moški, nezaslišno. :))[/quote]
Tebi so že drugi rekli, da se preveč z mano ukvarjaš. Le kje imaš tisto svojo namišljeno punco?[/quote]
Ne upam replicirati, ker samske ženske lahko to vzamejo, kot da se preveč ukvarjam z njimi preko INTERNETA! 🙂
Na Starševskem čveku imaš nekaj odprtih tem o ljubicah. Torej, takšne ženske so.[/quote]
Pa to ni možno, da bi bile ženske takšne. sigurno gre za provokacijo. 🙂
Vse hočejo le poštene, iskrene in zveste moške in tako močno obsojajo moško varanje.
Človek predvideva, da so vse same nedolžne svetnice. 🙂
Živjo,
Mene pa zanima ena stvar, ki se bo nekaterim zdela čisto banalna. Ko se prvič vidite v živo s kandidatom/kandidatko iz portalov, ali si podate roko ali spoznavni objem?
Vbistvu imam glede tega precej mešane izkušnje, nekatere punce preferirajo objem, druge pa handshake.
Kakšno je vaše mnenje in izkušnje?
Forum je zaprt za komentiranje.