Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SEDEM TIPOV moških

SEDEM TIPOV moških

A-a, antilopa ni baba za občasno uporabo. Ona hoče cel paket.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če bi bila ljubica, bi imela več od življenja – dinamiko, naboj in spremembe, kakor pa samsko zimsko spanje oz. nedejavnost na področju Erosa. ;)[/quote]

Matjažko, upam, da ne bom nikoli v situaciji, da bom delila moškega z drugo žensko.[/quote]

Ti jst povem, da ne boš:)))).

Ne vem, če je to najbolj zdravo, da vidi vse polno prešuštnic okrog sebe.
Mogoče bi pa res morala postati ena od teh, da bi bila manj obtožujoča do teh? 🙂
Saj vsak živi po svoje, a ne. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

S fokusom na prešuštnicah je zelo slab začetek, da bi dobila cel paket. Če gleda, kaj se z ostalimi paketi dogaja, komu so namenjeni, kdo jih odpira – potem troši energijo vnemar. 🙂

Matjažko, upam, da ne bom nikoli v situaciji, da bom delila moškega z drugo žensko.[/quote]

Ti jst povem, da ne boš:)))).[/quote]

Goldfish, ti si pa bolj odprta, brez predsodkov. 🙂

S fokusom na prešuštnicah je zelo slab začetek, da bi dobila cel paket. Če gleda, kaj se z ostalimi paketi dogaja, komu so namenjeni, kdo jih odpira – potem troši energijo vnemar. :)[/quote]

Matjažko, ti se toliko ukvarjaš z mano, da se meni sploh ni treba. 🙂

S fokusom na prešuštnicah je zelo slab začetek, da bi dobila cel paket. Če gleda, kaj se z ostalimi paketi dogaja, komu so namenjeni, kdo jih odpira – potem troši energijo vnemar. :)[/quote]

Matjažko, ti se toliko ukvarjaš z mano, da se meni sploh ni treba. :)[/quote]

Mene je včasih kar malo strah ogovoriti kakšno samico, npr. da ji rečem ‘dober dan’, saj si že pozdrav ponavadi pretolmačijo kot ženitno ponudbo. 😀 Antilopa, vsi te žicajo, še posebej poročeni moški, nezaslišno. :))

Problem so stare in naglušne gospe. Jaz sem eni rekel, dober dan gospa, kako ste, ona pa je začela kričat, da jo nek slovak za dnar fehta in kje je policija…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Matjažko, ti se toliko ukvarjaš z mano, da se meni sploh ni treba. :)[/quote]

Mene je včasih kar malo strah ogovoriti kakšno samico, npr. da ji rečem ‘dober dan’, saj si že pozdrav ponavadi pretolmačijo kot ženitno ponudbo. 😀 Antilopa, vsi te žicajo, še posebej poročeni moški, nezaslišno. :))[/quote]

Tebi so že drugi rekli, da se preveč z mano ukvarjaš. Le kje imaš tisto svojo namišljeno punco?

Mene je včasih kar malo strah ogovoriti kakšno samico, npr. da ji rečem ‘dober dan’, saj si že pozdrav ponavadi pretolmačijo kot ženitno ponudbo. 😀 Antilopa, vsi te žicajo, še posebej poročeni moški, nezaslišno. :))[/quote]

Tebi so že drugi rekli, da se preveč z mano ukvarjaš. Le kje imaš tisto svojo namišljeno punco?[/quote]

Ne upam replicirati, ker samske ženske lahko to vzamejo, kot da se preveč ukvarjam z njimi preko INTERNETA! 🙂

Pol pa tip naleti na eno Skelo in se mu zagravžajo vse ženske na tem svetu. Ne vem no, a ste res tako popolne kot se delate

Nope! Me smo najpopolnešešešešejše! 😛

ma jaz še vedno mislim, da obstajata samo dva tipa moških: Jožefi in Gabrieli.

Na Starševskem čveku imaš nekaj odprtih tem o ljubicah. Torej, takšne ženske so.[/quote]
Pa to ni možno, da bi bile ženske takšne. sigurno gre za provokacijo. 🙂
Vse hočejo le poštene, iskrene in zveste moške in tako močno obsojajo moško varanje.
Človek predvideva, da so vse same nedolžne svetnice. 🙂

Stara tema, a sem se avtorici nasmejal. Je imela srečo, da je spoznala take tipe, da je potem tako zabaven uvod nastal :).

Živjo,
Mene pa zanima ena stvar, ki se bo nekaterim zdela čisto banalna. Ko se prvič vidite v živo s kandidatom/kandidatko iz portalov, ali si podate roko ali spoznavni objem?
Vbistvu imam glede tega precej mešane izkušnje, nekatere punce preferirajo objem, druge pa handshake.
Kakšno je vaše mnenje in izkušnje?

…predklon in ji poljubiš roko….

Dekle ali te lahko povabim na ples sicer nisem tako slabi fant da te bom zapustil me pa lahko pokličeš .
Ali mi opišeš če sem ti všeč .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close