SEDEM TIPOV moških
Vsak zase misli, da je odgovoren in odrasel, že od otrok naprej. Za polnoletne je pa že itak velika žalitev, če mu rečeš, da ni odrasel, odgovoren.
Pa ne rečem, da se ti v praksi ne bo izkazalo, da si res. Sem siguren, da boš vse naredila, da se bo izšlo.
Pred leti srecam mlado podjetnico (tistega) leta Australije. S partnerji je furala neko mednarodno dating zadevo v okviru katere so razne privlacne punce iz metropol sirom sveta pisale nekaj blogom podobnega o svojih zmenkih. Na zmenek so morale (ce se prav spomnem) 5 dni v tednu. Z nobenim se niso smele dobiti vec kot 4x. Ipd. Pravila. Ne vem, ce to se vedno obstaja. Morda se komu da iskati. Takrat sem si precej prebral. In se zamislil & zgrozil. To ocenjevanje tipov. Hudo!!! Bore malo vec kot cisto izkoriscanje. Podobne zgodbe na 4 celinah. Poucno. 🙂
Izkoriščanje koga, ocenjevalk, ali ocenjencev?[/quote]
Ne vem, ce je kdo izkoriscal ocenjevalke. Se pa spmnim, kako so razmisljale o raznim podrobnostih zmenkov. Npr., zakljucki, ki so jih potegnile iz lokacije zmenka, kaj so pili/jedli, koliko denarja je “zrtvica” porabila na njo, kaj to pomeni, itd, itn No, pac, analizirale so vse zivo. Se igrale s tipi. Testirale meje.
Npr., ce bi tip z $X dohodki porabil $Y za zmenek, bi zakljucile, da najbrz hodi na dosti zmenkov in si ne more privosciti vec na njo. Ali, ce bi dosti porabil, bi enega tipa imele za neumnega desperadota, pri katerem drugem bi se jim pa zacele sline cediti. Leta so ze minila tako da je to bolj po meglenem spominu.
Izkoriščanje koga, ocenjevalk, ali ocenjencev?[/quote]
Ne vem, ce je kdo izkoriscal ocenjevalke. Se pa spmnim, kako so razmisljale o raznim podrobnostih zmenkov. Npr., zakljucki, ki so jih potegnile iz lokacije zmenka, kaj so pili/jedli, koliko denarja je “zrtvica” porabila na njo, kaj to pomeni, itd, itn No, pac, analizirale so vse zivo. Se igrale s tipi. Testirale meje.
Npr., ce bi tip z $X dohodki porabil $Y za zmenek, bi zakljucile, da najbrz hodi na dosti zmenkov in si ne more privosciti vec na njo. Ali, ce bi dosti porabil, bi enega tipa imele za neumnega desperadota, pri katerem drugem bi se jim pa zacele sline cediti. Leta so ze minila tako da je to bolj po meglenem spominu.[/quote]
Hudo, se pravi pravo analiziranje trga. Dating je očitno tudi dober biznis… če se prav lotiš zadeve.
V resnici se izkaže, da je ravno nezrel in neodgovoren najbolj užaljen.
Največji problem pa so razvajeni. Tem se vedno godi krivica in so vedno žrtve pokvarjenih in sebičnih ljudi. Oni pa lahko počnejo karkoli, pa je (za njih) vse sprejemljivo.
To pišem na splošno, da ne bo nesporazumov. :)[/quote]
Robi, kako drugače bi pa še lahko? :))
Uf, avtorica, ti si vsaj prišla do srečanj. Jaz naletim samo na take, ki niso primerni za srečanje.
Imajo prazne profile, te kliknejo, ko jih kaj povprašaš, rečejo, da ne bodo tipkali in da daj telefonsko za srečanje. Takoj ob prvem kliku.
Pa večina hoče, da prideš do njih. Če so oni iz KP, pričakujejo, da ti prideš v KP, čeprav si iz MS.
V resnici se izkaže, da je ravno nezrel in neodgovoren najbolj užaljen.
Največji problem pa so razvajeni. Tem se vedno godi krivica in so vedno žrtve pokvarjenih in sebičnih ljudi. Oni pa lahko počnejo karkoli, pa je (za njih) vse sprejemljivo.
To pišem na splošno, da ne bo nesporazumov. :)[/quote]
Robi, kako drugače bi pa še lahko? :))[/quote]
Recimo tako, da bi se nanašalo na konkretno osebo v tej temi. 🙂
Bolj komot je (odvisno od tega, kako se kdo kje znajde). Podobno kot nakup izdelkov preko spleta, ki jih nimaš v domačem kraju oziroma bližini. 🙂
Kolk je kdo samozavesten (n vse ostalo poleg), se itak potem pokaže, ko se “izdelka” srečata. 🙂 Človek ne postane samozavesten (in vse ostalo za kar se je predstavljal) čez noč.
Hahaha..
Jaz fax, on oš.
Jaz vitka, on debel, pa blazno so mu všeč suhice hahaha
Jaz služba, on dolgove.
Pa kar sanjal, da bi prišel k meni živet(sama v najemu), on pa živel pri mamici.
Pa kaj taki troti res mislijo? da če je ženska sama in si želi spoznati enega fajn, da bodo kar vzele nekoga, ki je pred tem dva tedna klobasal preko mailov in natrosil kup laži?
Avtorica pretirava. Od teh zgoraj naštetih sta dva precej iskrena in tudi ne nesramna (prvi je tisti, ki je poslovnež in ima visoke kriterije, drugi pa emotivec, ki ga je ena precej prizadela). Zakaj uspešen poslovnež ne bi imel visokih kriterijev? A bi moral pobrati kar prvo, ki je šla mimo? Če ne bi razmišljal z glavo, verjetno tudi uspešen ne bi bil. Emotivec je pa iskreno povedal, da ga je ena prizadela in da ne želi ženske, ki bi ga varala. Ni rečeno, da bivše ni pozabil, le vnaprej je povedal, česa ne želi.
Povej ti meni bolj to, kdo želi da ga ena vara? 🙂 To je skor na rangu da bi povedal, želim se dnevno prehranjevat ali kaj podobno butastega.
No, moj dosežek je tip, ki je imel napisano, da je vitek, v resnici se je pa na kavo prikotalil in si potem še drznil sikati, da kaj vse si ljudje v profilih ne izmislijo.
Imam pa očitno srečo, ker naletim v glavnem na tako ali drugače v bistvu vezane: ali se ravno ločujejo, ali še vedno živijo skupaj z ženo, čeprav sta dogovorjena, da sta v bistvu ločena, ali pa so nesrečno poročeni in bi imeli “prijateljico”. Pa dobro no, a to res kakšna ženska prebavi in se zavestno loti v bistvu vezanega tipa?
Na Starševskem čveku imaš nekaj odprtih tem o ljubicah. Torej, takšne ženske so.[/quote]
Če bi bila ljubica, bi imela več od življenja – dinamiko, naboj in spremembe, kakor pa samsko zimsko spanje oz. nedejavnost na področju Erosa. ;)[/quote]
Matjažko, upam, da ne bom nikoli v situaciji, da bom delila moškega z drugo žensko.
Forum je zaprt za komentiranje.