Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SEDEM TIPOV moških

SEDEM TIPOV moških

Za katere bi bilo bolje, da jih ne bi nikoli osebno spoznala.
Spisani so le njihovi monologi oz. predstavitve na PRVI spoznavni “kavi”. Jasno, je, da do druge NI PRIŠLO.

In pa, tudi vse so se končale: z mojim predčasnim odhodom.

Mister X
Kot veš sem A. me ful veseli, da si prišla..hehehe ..
Imam svoj s.p., sem dobro situran, imam svoje stanovanje..ukvarjam se s športom, smučam, igram tenis, tekam, hodim v fitnes, pa v savno, rad kaj dobrega popijem , pojem, obožujem morje, rad potujem, sem se prejšni mesec vrnil iz Južne A…. …jasno, da bom še šel…ker to je življenjska izkušnja…..drugače pa sem star 39 let..sem sicer, poročen (ja vem, to ti nisem napisal)…in še želim malo uživat v življenju…glej, jaz sem brez predsodkov in če bi kaj rada, povej naravnost…ker živi se samo 1x…mojo tel imaš..pokliči…

MisterY
Jaz: In, kako si? … želim izvedeti, kaj o tebi…
On: O joj-…ufff..o meni?!! Joj, to je pa fullll težko…ja,…ma ne vem…saj, najtežje je govorit o sebi…samo, ko jaz sploh nisem tak zanimiv…hm…ja, saj ne vem…kaj naj ti zdaj povem…mmm…joj, ..hmm..EJ, KAJ PA TE TOČNO ZANIMA??!
Hm…službo mam…a moram zdaj povedat, kje delam..haha…ja, sem samostojen…pozimi..no , zdaj mislim…hodim na sprehode…pa tak…no, nič kaj…ma ne vem, kaj naj sploh povem…daj ti raje kaj povej o sebi! Si verjetno bolj zanimiva…kot jaz…verjetno..no, mogoče nisi..ali pa si…ja..hm

Mister Z
Pozdravljena,
veseli me, da si se odzvala mojemu povabilu na kavo. Moram, priznati, da me je tvoj odziv zelo prijetno presenetil. Tako da, če dovoliš, bi se seveda želel predstaviti:
Ukvarjam sem se X in na tem področju, dosegam zelo dobre poslovne rezulate. V svojem življenu sem dosegel, domala že skoraj vse. Sedaj, dajem prednost iskanju ustrezne partnerke, kajti čutim, da moje življenje na tem področju, še ni povsem izpolnjeno. Seveda, sem si nastavil, določene kriterije, za katere seveda želim, da jih ženska izpolnjuje.
Sedaj, bi pa vljudno poprosil, še za tvojo predstavitev?!

Mister E
On: Oj, a ti se že tukaj…si bolj hitra kot jaz…hehe…kaj boš zaj kaj spila? Reči, kaj boš?!
Glej, to ..toto kelnarco…baba zmešana…kaj boš že priša?!
Joj, da mam jaz kafič…takoj jo bil vun f+kno….
Ej, sem glih prej kazen za parkirplac zakasiral..jebemti boga…kak me je ovi policaj zajebo…to bi ti mogla videt…saj pravim tota Slovenija…ma vse je v ku*cu..
Joj, glej, ga ..koga vidim…obrni se (se obrnem)….vidiš totega tipa….toti, mi dolguje 5000€…BARABA! Nikol ga nem vido…toti te napizdi, kda češ! Jaz pa cele dneve delam….saj, nikoli več dnara nea posodim…ker vsaka šola nekaj stane…
In, kaj boš še ti zdaj kaj povedala?!! Ej, ki ti delaš ti?! Nekam, se mi zdiš znana….

Mister B
Zdaj tako je. Jaz igram z odprtimi kartami. Sem že nekaj dal skozi in pri meni, ni zajebancije. Sem ločen in imam sina. Sin živi pri meni. Tako da, ženska, ki misli, da mi bo po glavi srala , se fejt moti.Bivši, sem kufre spokal in je odletela. Pri meni ni pardona. Kar naprej povem. Sedaj, tako je. Ko sma skupaj, sma skupaj. Ko pa nisma, pa se ve, kaj ima kdo za naredit. Opravila so ločena. Ženska, se ve, kje ji je mesto in isto velja za moškega. Pes je v hiši dovoljen, mačka, pa niti slučajno, ker toti hudič tak dlako spušča, da je vse vsrano. Neurejenosti ne prenašam. Jaz sem organiziran in discipliniran. Tako doma, kot v službi. To, zahtevam tudi od ženske. Denar boma imela najprej vsak za sebe, če se boš izkazala, pa lahko kasneje tudi skupaj. {Kaj ti imaš službo? Si zaposlena?!) Za dopust se bova vse sama zmenla. Tvojih ta starih nočem dolgo spoznat, ker kolkor me je meni znano, stari samo zrak mešajo. Jaz za to več nimam živcev.
Tako je to. Če ti kaj ni jasno, me vprašaj. Vse se boma sproti zmenla. Ok, zdaj pa še ti?! Aja, a boš kaj spila? Kavo…sok…

Mister P
Jaz si najbolj želim partnerko, ki me bo imela rada, ki me bo razumela, me spoštovala. Jaz bi ji vse dal. Vse. Jaz ne morem, več biti sam. Jaz se rad smejim, rad sem v družbi. Življenje je lahko tako zelo lepo, ko se dva najdeta. Ko se spoznavata in drug drugega ljubita. Jaz sem iskren in želim svoje življenje preživet samo z eno žensko. Avanture me ne zanimajo. Upam, da ti nisi avanturistka, ker potem je bolje, da se kar takoj poslovima. Jaz svoje ženske, ne bi mogel deliti z drugim. To, ne bi mogel. Jaz sem emocionalen, mene je lahko hitro prizadeti. Ne bi prenesel izdajstvo. A, ena me je grdo izdala. Je z drugim šla. Jaz pa sem jo imel tako rad. Joj, kako sem bil zaljubljen vanjo.
Kaj me razumeš? Me razumeš, kaj ti hočem povedat?! Jaz…jaz…enostavno si res, res želim žensko. KI me bo rada imela. ..Ki me bo razumela…Ki me bo spoštovala…

Mister G
Ojla…lepa damica. Kako si? Mmm…kako lepo dišiš…kateri parfum imaš?! Povem. On, pa…no, jaz pa imam tega …
Kot vidiš ukvarjam s fitnesom….to mi res ogromno pomeni…ja, zdaj bo že okrog 10 let….tako, da fitnes je postal del mojega življenja…zdravo se tudi prehranjujem….sedaj, če pogledam, tvojo postavco..lahko rečem samo uau…hehehe….pa ritko, maš pa zelo lepo…sem videl prej…no, to vzemi kot kompliment… Uživaš, drugače? A hodiš kaj v savno? Jaz, kar redno….me sprosti…rad uživam..(se hitro popravi), no, najprej delo…potem užitek…Ej, a si ti poročena?! Aja, ne nisi, eh, sem te zdaj z eno drugo zamenjal…ne, ne ti si samska, ja…saj si napisala…Mislim, kaj pa sploh ti iščeš? Želiš?! Povej, kakšni moški so ti všeč?! Imaš raje….x ali y…..A si že probala….?!! Sam, je pa dobro veš…tako da, hja,. si mi všeč….je, je nekaj na tebi…tako si skrivnostna…hehehe….ccc….bi te..veš..bi, bi…

Našla sem jih na: Ona-on.
Na sliki: vseh 7 solidnih. V živo: 2 nadpovprečna, ostalih 5 pod povprečjem.
Artikuliranost: 1 normalna, 1 business talk, ostali porazno
Obnašanje: 2 normalna, ostali-brez komentarja

Z zmenki- preko splet-a sem končala.

Ha ha ha, saj vem, da tebi najbrž ni bilo glih fletno, ampak prebrat je pa zabavno! Moj favorit je oni ločeni s sinom in ločenimi financami …

hahaha…ne nooooo…. vidm, da bom mogla it kdaj tud na kak zmenk prek neta, k so taki carji 😀

Kako je vizualno izgledal ta emotivec – Mister P? Je tudi deloval obupano, ali pa je samo nerodno izbiral besede?

Hudooooo:).

Pa dobr no, pa sej valda narediš kak filter prej, al kako :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Super napisano :).
Zanimivo bi bilo tudi, če bi moški napisali kake take dogodivščine. Sem radovedna kako nas moški vidijo.

Pa še par mojih izkušenj:

En tip je prišel v totalno zamazani jakni in se ves čas hvalil, da mu jo je neka oseba podpisala (nek znan Slovenec). Očitno je od takrat ni več opral. Ves čas je kazal kako je on šef in da on diktira kaj bo ženska jedla in pila. Potem pa je seveda naslednje dneve vsak dan pošiljal pismca kako je zaljubljen vame in kako je nesrečen ker sem jaz tako hladna.

Drug tip je bil na srečanju čisto ok, če odštejemo, da je pustil, da jaz vstopnico plačam tudi zanj, ko sva šla pa na pijačo pa je on le zase plačal. Ampak pogovor je bil kar normalen. Srečanje je trajalo cca. 1,5 ure. Ogled neke zadeve plus kratek klepet ob pijački. No potem pa so sledili izpadi, ker sem šla na dopust pa ga nisem želela zraven vzeti. Užaljenost na polno. Nekoga, ki ga komaj srečaš, nobenih iskric ali kaj takega pa je užaljen, ker ga par dni po tem srečanju ne vzameš zraven na dopust?

Tip je imel v profilu navedeno neko starost, meni ok. Na srečanju sva se pa komaj našla, ker sem bila prepričana, da ni pravi, ker je zgledal namesto 35, preko 50. Koliko let se je zlagal pa ne vem.

Tudi jaz imam izkušnje s tipi, ki so pozabili denarnico in je bilo potrebno pokriti tudi njihovo pijačko.

Punce, dajte napisat, prosim, še kakšne pozitivne izkušnje. Jaz tudi iščem pa ne vem, če imam pravi pristop, ker tudi ne pridem do dobrih izkušenj. Tako, da tiste, ki ste imele dobre izkušnje, malce napišite kako in kaj ste pritopale in kako on do vas. Mogoče ugotovim kaj narobe počnem.
Fantje vi pa seveda povejte kaj vas moti, kaj ženske narobe počnemo.

Oh ja se dobro da obstajajo revije za zenske. Pac ljubite katalosko “izbiro”.

LOL
Bi rekla, da sva imeli iste tipe …. pol pa vidim, da so tvoji štajerci :-))))
Edin ene cvetke pri tebi nisem našla….tipa, ki je bil blazno zaljubljen
vame še preden sva se videla….tok sem mu bla super in vse, da dol
padeš….na prvi randi je prišel pa kar s potovalko….da se je ločil in
zdaj išče stanovanje, pa bi bil ta čas kar pri meni, ker sem očitno ženska
njegovega življenja…. :-))))

Kaj to resno? Ojej, katastrofa.
Saj takih tipov, ki te pred srečanjem že blazno ljubijo je kar veliko, ampak priti s potovalko… ha ha ha.

Kaj to resno? Ojej, katastrofa.
Saj takih tipov, ki te pred srečanjem že blazno ljubijo je kar veliko, ampak priti s potovalko… ha ha ha.[/quote]

Ja, čist resno :-)))
Sej prava katastrofa je bila ta, da je bil v resnici zelo luškan . Če ne bi
bilo potovalke, bi mi bil ful všeč :-)))

Hahaha tole je bilo pa ful smešno prebrat! Kako sta pa izgeldala ta normalna dva, da ni prišlo do drugega zmenka?

Jst razmišljam, da bi za foro šla s katerim z onaon na kavo…Mogoče bom pa imela srečo. 😀

Moški, ki me je menda iz srca ljubil in sploh sem bila zanj super, samo srečala se nisva. Je pa napisal, da hoče žensko z avtom in izpitom,ker so njemu izpit vzeli in pa, da mora biti izobražena (on poklicna šola) in da mora biti vitka (on pa hudo okrogel). Njegove pogoje sem izpolnjevala, ampak …

Zmenila sem se s fantom z ona-on v nekem lokalu in ko pridem tja, sta me čakala kar dva. On in njegov kolega. Potem sta onadva debatirala o nekih stvareh, ki jih nisem poznala, v pogovor se nsiem mogla vključit. Pa še kadila sta mi v obraz (takrat se je še smelo kaditi v lokalih). En čas sem čakala in potem šla. Je še potem nekaj klicaril, ampak sem ga skenslala.

Zanimivo opravljene “domače naloge” iskanja gospoda pravega. 🙂

Tole temo je v razmišljanju potrebno nujno združiti s tisto Spiderjevo temo o tradicionalistih vrednotah in internetu.
Kje je “Catch 22” vsega tega? … nekoč smo se spoznavali neposredno. Videl si žensko, ki te je pritegnila s svojim videzom, pojavo (definitivno predpogoj), stopil do nje, navezal stik… dobil šanso ali pa pokasiral košarico in uverture je bilo konec v nekaj minutah. :-))
Pa še izbor je bil manjši, ker tistega, ki ga nisi srečal nisi mogel spoznati… edino če si v časopisu bral rubriko “Ženitne ponudbe” 😀

Danes pa uvertura traja veliko dlje, kot glavno dejanje in zaključek skupaj. :-)) Uvertura mesece…se treseš kot šiba na vodi… glavno dejanje… Ahhhhhh, Živio in Adio! (V sebi pa misel…Madona, pa kaj sem jaz trapa pričakovala????)
Sedaj se najprej spoznavajo ljudje na internetu in si dopisujejo tedne ali celo mesece, tenstajo misli, poglede na življenje, ter poskušajo pri drugem ustvariti neki pozitiven vtis in zanimanje, šele nato pride do spoznavanja. Pri spoznavnem srečanju pa veliko krat “katastrofa”, saj oseba na drugi strani ni to, kar naj bi do sedaj o njem/njej vedeli. Pa še zgroženo opažanje, da je poslana slika bila posneta pred mnogimi leti. :-))

Zato je moje mnenje, da je spoznavanje na internetu ogromna potrata časa. Je le komunikacijsko sredstvo, ki omogoča lažje navezovanje stikov. Vsekakor pa zagovarjam, da do neposrednega srečanja pride čim prej, ker na ta način zapraviš malo časa, da ugotoviš, “da to pač ni to”. Je pa res, da je potrebno morda več krat zmigati rit in kam iti, da se prepričaš s čem imaš opravka, kot če gre za klasično spoznavanje v živo, ko prvič nekoga zagledaš. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ma ni čist tko, no. Po eni strani čas prišparaš, po drugi ga pa res veliko
stran vržeš…
Samo realna pričakovanja moraš imeti, ne pa misliti, da je internet
en tak čudežen aparat, na eni strani gre noter škart, na drugi pa pride
ven prvovorstba roba.
Ne pričakovati čudežev – mal pomisliti, da v reali dejansko poznaš na
desetine moških (ali žensk), pa ti nobeden ni všeč, ali vsaj ne dovolj…
od kod torej ideja, da ti bo odgovarjal točno ta…samo ker je “z neta”?
Je čist fajn zadeva za spoznavanje – če imaš čas, potrpljenje in voljo.
Pa seveda realen pogled na zadevo…

Se strinjam s teboj… posebej 100% v delu samopoznavanja in realnih pričakovanj.
Sicer pa vsak ima svoje življenje in naj ga porabi tako kot mu je prav. :-))

Še vedno pa sem mnenja (če resno nekaj iščeš), da se da v 1 uri več povedati, kot v enem mesecu napisati… zraven imaš še neformalno komunikacijo in sliko v živo. Če ne drugega nabiraš izkušnje.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Meni se zdi net sicer fajn način iskanja družbe, če seveda to ni edini način.
Samo pogrešam pa kakih portalih namenjeni samskim, ki ne iščejo resne veze, ki ne iščejo seks,ampak iščejo preprosto družbo. Recimo za šport, izlete.
Na teh portalih je pa tako, da večina ni zainteresirana za drugega kot čvek in če sta si všeč še seks ali resna veza. Noben pa ni za preprosto druženje. Recimo, da najdeš koga in gresta smučat ali pa sankat. Zgleda, da večini ostalih ni do druženja, če ni vključen seks (avantura ali pa resna veza, obakrat je seks vključen).

Kaj pa imaš toliko proti seksu? Tudi seks je lahko lepa rekreacija, še posebej če en lep športno naravnan dan zaključiš z njim pod tušom.

Glede na razmerje moški/ženske na teh portalih, moški avtomatsko
pričakujejo, da pridejo tja samo ta najbolj obupane, take, ki jim bo pa
ja samoumevno, da povabilo na kavo pomeni v bistvu seks na prvem
(in zadnjem) zmenku…
No, pa ne vsi.
Samo ene 90%.

Nič nimam proti seksu. Samo z vsemi pa ne seksam. Rabim družbo za razne aktivnosti, tudi žensko družbo. Žal pa je tako kot pravi Skela.
Sem mislila, da je recimo Badoo in Netlog kaj drugačen, da bodo tam ljudje bolj iskali samo druženje pa je spet tako kot pravi SKela.
Kaj jaz vem, jaz bi recimo rabila nekoga za igranje tenisa, žensko ali moškega. Pa, da sva približno na enakem nivoju igranja.
Pa so zaiteresirani samo dokler je posredi še kaj upanja za seks.
Saj ne bi imela nič proti, če preskoči kaka iskrica. Ampak jaz se družim tudi z ljudmi, ki mi z vidika telesnosti niso privlačni. Tudi z ženskami se družim-.:)

Saj ne, da bi se hotel sedaj prepirati s teboj… ampak mirne duše lahko ta procent malce povišaš. :-))

Dok svira radio

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close