Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski moški višje lige

Samski moški višje lige

Ne pazi, te je označila za deloholike…torej bi rada za hišo imela vrbo, na kateri bi evrčki rastli…

ali ne vidiš, da bi želela, da jo nekdo zakuri, in ne da bo že na gasil, ko še nič ni.

ali ne vidiš, da bi želela, da jo nekdo zakuri, in ne da bo že na gasil, ko še nič ni.[/quote]Problem rešen…torej potrebuje piromančka:))

Ne pazi, te je označila za deloholike…torej bi rada za hišo imela vrbo, na kateri bi evrčki rastli…[/quote]

Ti veš kaj je deloholik? Veš res ne vem kaj bi ženska z moškim, ki je cele dneve v službi. To je deloholik. So moški, ki so cele dneve v službi, imajo bajne plače pa me ne zanimajo. Le kaj bi s takim moškim, če je vedno v službi?
Jaz imam svojo plačo, dovolj zase, zato ne rabim moškega, ki me bo preživljal. Rabim moškega s katerim bova preživljaja skupni čas.

Moja trditev, da so vsi taki oddani, je potrjena v tej temi. Se je sploh oglasil kak samski, ki izpolnjuje te kriterije? Spider, če se ne motim. Še kateri? Menda ne.

Vprašaj tisto, ki jih čaka v čakalnici na letališču. Ona ima odlično predstavo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ali ne vidiš, da bi želela, da jo nekdo zakuri, in ne da bo že na gasil, ko še nič ni.[/quote]Problem rešen…torej potrebuje piromančka:))[/quote]

Tako nekako, ne pa da bi že kar preventivno šprical :-)))))))

Ne pazi, te je označila za deloholike…torej bi rada za hišo imela vrbo, na kateri bi evrčki rastli…[/quote]

Ti veš kaj je deloholik? Veš res ne vem kaj bi ženska z moškim, ki je cele dneve v službi. To je deloholik. So moški, ki so cele dneve v službi, imajo bajne plače pa me ne zanimajo. Le kaj bi s takim moškim, če je vedno v službi?
Jaz imam svojo plačo, dovolj zase, zato ne rabim moškega, ki me bo preživljal. Rabim moškega s katerim bova preživljaja skupni čas.[/quote]Pa ima vse ostale pogoje, le zaradi njegove narave dela ne more prej iz službe,…torej ne ustreza več tvojim kriterijem.
Časa ni nikdar tako malo na razpolago, bolj je pomembno ,kako ga kvalitetno izkoristit. In se da, le če je volje pa razumevanja dovolj!
Trenutno sem na bolniški, drugače pa delam najmanj 220ur mesečno…

Kako bo ostalim pogojem ustrezal, če je vas čas v službi?

Jaz imam svojo plačo, dovolj zase, zato ne rabim moškega, ki me bo preživljal. Rabim moškega s katerim bova preživljaja skupni čas.[/quote]

Kolerabca, potem pa obvesti slovenske železnice, da bi rada, da tvoj moški čim prej pride domov, mogoče bodo prilagodili vozni red ali pa popravili infrastrukturo ter nabavili sodobnejše vlake.

In le glej, da bo imel službo v kraju vajinega bivanja. Ker danes je težko priti do službe, kaj šele imeti službo v kraju bivanja.

Tudi pri željah je treba biti realen. Bodi vesela, da ima službo, sploh če je dobro plačana, čez vikend pa lahko nadoknadita tisto kar zamujata med tednom.

Še nas je……..

Tole ne bom komentirala, ker bi me križali ko Jezusa 🙂

Tole ne bom komentirala, ker bi me križali ko Jezusa :)[/quote]
To pa je sexsi

.(pa da ima povrh še dobre ostale lastnosti)..(pa še med tednom se da marsi-marsi-marsi-kaj)
No, če bi kolerabica videla malček dlje, bi tako razmišljala.
….pa saj je vseeno, ga bo že našla..

Kateremu kriteriju pa ne ustreza s tvojega seznama? Meni se zdi, da kar vsem. 🙂 Ves čas pa nihče ni v službi, pretiravat ni treba.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje piše, da mon-ovci presegaj(m)o standarde?

Jaz vidim še eno temo, ki gre v standardno bluzersko pot.[/quote]

Piše v marsikaterem odgovoru. Od koga so, se pa nisem poglabljal. Kaj? A ti ne dosegaš standardov? :-))))[/quote]

Morda jih, morda jih ne. Ne morem reči 😉

Hja, tile kriteriji pa motijo le tiste, ki jih ne izpolnjujejo. Saj vendar niso nič posebnega. Res pa je,da jih malokateri samski izpolnjuje. Sploh pri teh hotelih mama, potovanjih, pripravljenosti za delo, se rado ustavi.[/quote]

še 1x: kriteriji res niso ne vem kaj.

Tega nihče ne bo napisal.

Marko, pa poglejmo, če imaš prav. Znanka ima partnerja mornarja. Po celih 8 mesecev ga niti ne vidi, ker je na ladji. Krasna veza, a ne? No ona ima seveda tudi ljubimca. Ko pride pa mož domov pa prinese denar in je sploh super zadovoljna.

Recimo naprej. Skromni je 220 ur na mesec v službi, torej v povprečju 22×10 ur. Pa če prištejmo še prevoz k tem 10 uram pa še spanje, prehranjevanje. Kje je pa čas za spodnje zadeve:

Da zna kaj skuhat, pospravit, da ni v hotelu mama. Da je v dobri fizični kondiciji. Da tudi kdaj pa kdaj kako knjigo vzame v roke in jo prebere, da je razgledan. Da rad potuje. Da ni zapečkar.

Mogoče sem narobe napisala, namesto, da zna skuhat, pospravit, bi morala pisat, da kuha, pospravlja, da bere, športa, hodi v gledališče, potuje (v dvoje, ne službeno, torej s partnerko).

Tudi jaz si ne predstavljam veze, kjer je partner kar naprej v službi, ko pride pa domov pa gre samo še spat. Kaj rabiš takega partnerja?

Kolerabca, se mi zdi, da vse preveč povdarjaš, da mora moški znati kuhati, pospravljati, da bere, da se ukvarja s športom, hodi v gledališče, potuje. Sprašujem se sedaj, kdaj pa ima ta moški kaj časa za sebe. Mislim, da vsak človek potrebuje tudi to. Pa še to mi je prišlo na misel, kaj pa ti, kdaj boš pa ti kaj skuhala ali pospravila, kaj bi ti rada mogoče pa oči hotel. Brez zamere ampak tole res ni več prave debate.

Če ga 8 mesecev ne vidi, še ne pomeni da 8 mesecev ves čas dela. Ima čas tudi za takšne stvari, kot si jih vzame ona, za kake ljubice recimo. Vsaj mislim si, ni nujno. Ampak tak odnos je njuna stvar, naj ga imata, meni ne bi ustrezal.

10 ur na dan še ni tako grozno. Še vedno ima dovolj časa, da vzame kako knjigo v roke in tudi za vse ostalo. So tudi vikendi. Časa je ogromno, pomembno je le, za kaj ga potroši(mo). Če nima časa popspravljat, kuhat, še ne pomeni, da tega ne zna. Ok, to je bilo v hecu, ali pa tudi ne. Kriterij je bil, da zna, ne da to tudi počne. 😉
Zakaj ne bi bil razgledan? Ker dela 10 namesto 8 ur? V glavnem časa je prek glave dovolj, vprašanje pa je, s kom in kako ga je pripravljen delit. Tvoji kriteriji tega ne zajemajo in ti tudi ne priporočam, da to daješ v kriterije, ker bodo vsi pobegnili od tebe. Če boš človeku všeč, je logično, da bo želel preživeti čas s teboj. Ni mu treba že pred zvezo postavit tega pogoja.

Imela sem sicer čisto zlatega fanta, razumevajoč, prijazen, čustven, nežen, skrben, ampak sva imela pa čisto različne interese. Od začetka je še nekak šlo, sva stisnila zobe in se pridružila drug drugemu na dejavnostih, ki naju niso zanimale. Recimo on je bil strastni navijač na nogometu in sem šla pač zraven. On se je tudi potrudil in šel zraven z mano kam. Ampak ko se je med polizal, sva ugottovila, da nimava niti ene skupne aktivnosti, ki bi oba veselila. Tako, da sva šla počasi narazen.

Ko berem, ko športam, hodim v gledališče, potujem… temu rečem, da je to čas zame. Torej, ko moški to počne je tudi to čas zanj, a ni? Jaz zato te stvari počnem, ker je to čas zame. V času, ki je zame, recimo berem :).
Seveda, saj kuham in pospravljam. Brez skrbi, nisem v oči hotelu, že od 19tega leta živim sama.

Še v pasji šoli je razmerje med m in ž ena proti pet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close