Samski moški višje lige
Kdo se bo po tvoje boril za tvojo pozornost, ko se ti za njegovo ne boš rabila? Kakšen je ta človek po značaju in kaj lahk pričakuješ od takšne zveze? Meni se zdi tvoje razmišljanje zelo domišljavo. Sicer razumljivo, ampak še vedno domišljavo. 🙂
Pa je našel svojo sanjsko žensko ? :)))[/quote]
Tega ne vem, ker ne brskam ničesar o njem 🙂 Zanesljivo pa ni še zobeno tako daleč, da bi živela skupaj – še vedno živi sam. Vem pa, da je imel kriterije, ki se v praksi pogosto izključujejo: manekenska, lepo izgledajoča, suha, a ne sme niti nečimrna (ne sme se predolgo urejajati, ličiti – to ga je pri meni motilo, da sem se 20 min zjutraj rihtala), razgledana, umetniška – to so pogoji; zaželjeno svetlolaska z mehkimi, ne trdimi lasmi, ni pa pogoj.
Težava je v tem, ker imajo ljudje (moški in ženske) visoke, večkrat celo nasprotujoče si kriterije, premalokrat pa se vprašajo, kaj lahko sami nudijo. Bistvo zrelega, srečnega partnerstva pa v resnici niso centimetri, ne stopnja izobrazbe in druge številke.
Zakaj jaz ves čas mislim, da je Boom ženska? :):):)
Jaz sem na ta forum zašla čisto slučajno. Odvajam se od kajenja in mož mi je svetoval, da naj se vsakič, ko me napade nikotinska kriza zamotim s kakšnim drugim opravilom. Pa sem našla vas. Ampak, včasih kaj takšnega preberem, da se mi zdi, da je kajenje bolj zdravo od branja tega foruma.
🙂
Zunaj pa najdem toliko fejst fantov in deklet, moških in žensk, da mi sploh ni jasno kako to, da se ne najdete. Sem vam – samskim včasih prav fouš.
🙂
Ioli
Zakaj jaz ves čas mislim, da je Boom ženska? :):):)
Jaz sem na ta forum zašla čisto slučajno. Odvajam se od kajenja in mož mi je svetoval, da naj se vsakič, ko me napade nikotinska kriza zamotim s kakšnim drugim opravilom. Pa sem našla vas. Ampak, včasih kaj takšnega preberem, da se mi zdi, da je kajenje bolj zdravo od branja tega foruma.
🙂
Zunaj pa najdem toliko fejst fantov in deklet, moških in žensk, da mi sploh ni jasno kako to, da se ne najdete. Sem vam – samskim včasih prav fouš.
🙂
Ioli[/quote]
Zanimivo, jaz pa naletim le na parčke in na samske ženske pa kamor grem je tko.
Zaključek bi bil, da mora moški, če hoče spoznati ženske, hoditi na plesne tečaje, jezikovne tečaje, razne delavnice, jogo, knjižnico, kulturne dogodke, potopisna predavanja in podobno.
Če hoče ženska videti moške, mora hoditi več v lokale, če to ne želi pa na športne prireditve in podobno.
Edino v fitnesu srečaš obe populaciji vseh starosti.
Kot otroci ste se verjetno igrali tisto igrico, kejr moraš zlagat trikotnike krogce in zvezdice v ustrezne luknje. In zvezdice niste mogli dati noter tam, kamor je pasal krogec.
Nehajte komplicirat življenje, če želite srečati in spoznavati nasprotni spol, začnite hoditi tja, kjer se nasprotni spol zadržuje.
Bo že kaj na tem, kar praviš. Lokali so mi mimo. Mogoče bi se morala prepričat in it na kako športno prireditev, čeprav mi to ni pri srcu. Mogoče bi se lažje spravila na kako rekreativno prireditev, kjer lahko aktivno sodeluješ. Ker recimo gledanje nogometa mi res ni nek užitek.
Bo že kar držalo. V lokalih me ni, na športnih prireditvah tudi ne, v fitnesu tudi ne. Tako, da kar verjamem, da so tam moški ;:(. Bo treba delat v tej smeri.
Vidiš, v tem je težava, moški so taki, če odštejemo stan. Torej so moški, ki zadostijo skoraj vsem mojim kriterijem, samo pri glavnem padejo: niso samski :))))))[/quote]
hja, veš, to je pa tako: živimo v sistemu, ki je tržno naravnan. Torej, ponudi več in bolj kvalitetno kot ponujajo njihove žene :-))))
Kaj ti koristijo tisti kriiteriji? A ti kaj povejo o tem, kakšen odnos bo imel človek s teboj, koliko te je pripravljen poslušat, razumet, upoštevat in ti pomagat, koliko mu bo mar za tvoje želje, užitke, koliko svobode ti je pripravljen dati in tako naprej?
Forum je zaprt za komentiranje.