Samski moški višje lige
No, pol pa je problem v tem, da zahajaš v napačno družbo.
Jaz si res ne bi upala delati takšne distinkcije med tistimi, ki so zrastli v bogati družini ali v normalni/revni družini. Moj bivši partner in moj sedanji partner sta tu res popolna antipoda. Ampak bi res težko rekla, da je eden od njiju manj resen od drugega, oba sta uspešna. Edina razlika, ki jo zaznavam je, da moj partner “ve”, kaj pomeni biti brez denarja, moj bivši partner pa nima te predstave in zato ga to “vedenje” ne omejuje pri odločitvah (seveda v dobrem in v slabem,,,)
Čigavim kriterijem ustrezaš? Aja svojim:). To, kar je všeč tebi, ni nujno da je všeč tudi meni ter obratno. Tako to gre:). Ne vem zakaj se ljudje tako zelo trudijo uresničevati želje, zahteve, percepcije drugih, ko je v igri ljubezen. Bodi zvest samemu sebi, ohranjaj svojo podobo, a vendar z veliko mero srčnosti:). Ja, to mora bit:).
Čigavim kriterijem ustrezaš? Aja svojim:). To, kar je všeč tebi, ni nujno da je všeč tudi meni ter obratno. Tako to gre:). Ne vem zakaj se ljudje tako zelo trudijo uresničevati želje, zahteve, percepcije drugih, ko je v igri ljubezen. Bodi zvest samemu sebi, ohranjaj svojo podobo, a vendar z veliko mero srčnosti:). Ja, to mora bit:).[/quote]
Eh, kriterijem avtorice teme. Kolerabca al kaj je že. 🙂
Ni mi pa do tega, da bi se s katero trenutno zapletal. Hotel sem samo povedat, da ni nujno, da so tisti, ki “ustrezajo” že kar na voljo vsaki, ki nekaj išče.
No, pa saj tudi moški ne dobimo vsako, katero si vbijemo v glavo. 🙂
Tole z višjo ligo mi je pa zabaven pristop – pa ga dodatno obrnimo na štos …
Letos npr. londonski Chelsea igra v “nižji” “Evropski ligi”, pa je bil lani celo zmagovalec “Lige prvakov”, kar je liga najvišjega ranga v evropskem nogometu ( za tiste, ki jim fuzbal ni ravno preveč blizu ). To je tako, kot bi pustil ful dobro ženo ali punco ( ali ona tebe ), zaradi ene druge, pa še vedel ne bi, kaj si izgubil … ( Sicer Chelsea ni čisto sam kriv – no ja , je – premalo so se trudili in so pristali , kjer so pač pristali …)
Fantje ali možje vedno dvomimo ( ker nismo čisto ziher v kateri “ligi” se nahajamo ) , če le ne bi veljalo prestopiti v “višjo ligo” a lej ga zlomka, lahko se kaj zalomi in padeš tudi v še kakšno nižjo ligo …
Le kdo ne bi rad igral v “Ligi prvakov” ?
Vsak, tudi jaz !
Katera pa lahko dokaže in s čim , da je članica elitne lige… in to preko neta …?
Sem bral tisto tvojo temo na Sex v mestu, ti bi rad preko interneta spoznal eno kvalitetno žensko za druženje in seks. Imaš minimalen angažma in visoke cilje. Predvsem iluzorno pričakuješ, da se bodo tebi ženske preko neta dokazovale, da so te vredne??
Se bo treba malo angažirati, biti družbeno aktiven, širi znanstva, v reali, ne virtuali..
Sem bral tisto tvojo temo na Sex v mestu, ti bi rad preko interneta spoznal eno kvalitetno žensko za druženje in seks. Imaš minimalen angažma in visoke cilje. Predvsem iluzorno pričakuješ, da se bodo tebi ženske preko neta dokazovale, da so te vredne??
Se bo treba malo angažirati, biti družbeno aktiven, širi znanstva, v reali, ne virtuali..[/quote]
Kruta resnica. Z enim klikom do popolnega partnerja uspe mogoče enemu na milijon ali pa tistemu, ki je nenormalno vztrajen. Se pa lahko najdeta na netu dva, ki ne pričakujeta nemogoče – morda celo prej kot v reali.
Biti med ljudmi še ne pomeni, da bo nekdo potem tudi lažje našel partnerico.[/quote]
A res, kolko jaz vem je več ljudi našlo partnerja ko so bili med ljudmi kot pa sami zaprti med 4 stenami brez stikov.
Torej je neumnost ki si jo napisal brez primere…
Partnerja najdeš samo MED LJUDMI torej moraš biti med LJUDMI…
Razen če boš vzel kakšnega bulmastifa…
Biti med ljudmi še ne pomeni, da bo nekdo potem tudi lažje našel partnerico.[/quote]
A res, kolko jaz vem je več ljudi našlo partnerja ko so bili med ljudmi kot pa sami zaprti med 4 stenami brez stikov.
Torej je neumnost ki si jo napisal brez primere…
Partnerja najdeš samo MED LJUDMI torej moraš biti med LJUDMI…
Razen če boš vzel kakšnega bulmastifa…[/quote]
dobiš tudi preko neta … cena (tvoj zaslužek) cca 10.000€ in 3 leta vstrajanja v zakonu.
No, še najboljše pa je, ko ne iščeš več ne visoke, ne višje in sploh nobene lige, ker enostavno NE ČUTIŠ POTREBE , da bi iskal in našel. Vem, človeka kar zmrazi, ampak jaz sem že kar nekaj časa v tem stanju in nič ne kaže na izboljšanje. Po svoje žalostno, ampak tako je. Ne moreš se prisiliti, če ti ni in konec.
Če človeku do tega ni, se res ne more prisilit, vsaj smiselno ni. Če pa je človek zaradi tega žalosten, pa bi moral ugotovit, zakaj mu ni.
Evo me, lepa debata, tukaj ena 36l mamica,imam punčko,sem recimo tudi višje lige-privlačna,resna samostojna….. a ne sreča podobnega če se želi kdo spoznati in družiti, metuljka75@gmail.com
😉
Forum je zaprt za komentiranje.