Samski moški višje lige
Recimo da si tisti oh-in-sploh tip. Recimo da imas 10.000+ place in 1.000.000+ premozenja. Porocis se, imas otroke, potem pa se zena, ki vsekakor zasluzi bistveno manj, hoce lociti. Kolk si dolg in sirok si ga nasankal. Ni nakljucje, da je “dober plen” pri izbiri sila previden… se posebno do zensk, ki ga vidijo kot “dober plen”. lol
Poleg tega pa relativno uspesne in pogosto dominantne emancipiranke, ki ciljajo na poslovno uspesne modele, pozabljajo, da le ti niso nagnjeni k copatarstvu. In se kresejo iskre. Ampak taki tipi so redko obupanci, zato vemo kdo koga obicajno pusti…
Za nekoga je preseravanje to, za koga drugaga pa karikirano receno, zivljenje ob kruhu in vodi, da se ima za potovanje na Tajsko. V bistvu pa gre le za osebno izbiro v skladu z osebnimi prioritetami.
Mimogrede, omenjene poceni masaze so, khm, precej bedne in, mimogrede, pogosto naredijo vec skode kot koristi. Ampak, kot pravim, kakor komu pase… 🙂
Taki tipi so povsem neuporabni, ker ne znajo razmejit med prijateljstvom in partnerstvom. Da mi en bingo vso intimo nosi na ušesa kao prijateljice-zaključiva prej kot sva začela in tudi sva. Po možnosti v partnerstvo prinese še nasvete svoje drage prijateljice-ne rabim tipa, ki ne zna razmišljat s svojo glavo!
Običajno gre za nasproten tip, za razvajence, ki niso vajeni na nobeno prilagajanje, zato pa tudi ne najdejo “prave”. Katera pa želi bit le služkinja?! Mogoče kakšna, ki ji ogromno pomeni le denar in se za nekaj časa prepusti tej vlogi, ker se ji splača. 🙂
Taki tipi so povsem neuporabni, ker ne znajo razmejit med prijateljstvom in partnerstvom. Da mi en bingo vso intimo nosi na ušesa kao prijateljice-zaključiva prej kot sva začela in tudi sva. Po možnosti v partnerstvo prinese še nasvete svoje drage prijateljice-ne rabim tipa, ki ne zna razmišljat s svojo glavo![/quote]
Smejka, sva že dve! :)))
Ja, veliko nas je.
Problem pri vseh teh samskih moških tipa “good boy” je ta, da so zamenjali svojo mamico z okoli 10-20 let starejšo prijateljico, ki po možnosti živi nefunkcionalen odnos s svojim partnerjem. Imata veliko skupnih pogovorov, ki nobenemu od njiju ne koristijo veliko, prej škodijo-predvsem moškemu. Najbolj všeč pa mi je, ko tak moški zna razmejit med svojim in njenim življenjem in pokazat, da ni samo “good boy”, ampak moški, ki ima v sebi moč. Do sedaj so mu jo “kradle” mamice in prijateljice in je bil tak poženščen moški. Da to naredi, ne rabi nasilja, samo odločne besede ali še to ne. Zato se mi smeji… Seveda pa do ozdravitve ni bližnic, ampak mnogo vsakodnevnih odločitev…
Ja, veliko nas je.
Problem pri vseh teh samskih moških tipa “good boy” je ta, da so zamenjali svojo mamico z okoli 10-20 let starejšo prijateljico, ki po možnosti živi nefunkcionalen odnos s svojim partnerjem. Imata veliko skupnih pogovorov, ki nobenemu od njiju ne koristijo veliko, prej škodijo-predvsem moškemu. Najbolj všeč pa mi je, ko tak moški zna razmejit med svojim in njenim življenjem in pokazat, da ni samo “good boy”, ampak moški, ki ima v sebi moč. Do sedaj so mu jo “kradle” mamice in prijateljice in je bil tak poženščen moški. Da to naredi, ne rabi nasilja, samo odločne besede ali še to ne. Zato se mi smeji… Seveda pa do ozdravitve ni bližnic, ampak mnogo vsakodnevnih odločitev…[/quote]
Ja, točno to, kar opisuješ. Le, da se človek ne bi smejal, ker to niti ni smešno. 🙁
antilopa
Za vsakogar, žensko in moškega, je praznik, ko odkrije notranjo moč, ki jo je do sedaj trošil naokrog in hotel biti prijazen, pretirano uslužen in dober. Zato je takrat čas za smeh iz globin… in rečem yesss!, to je rast, napredek v razvoju človeka, to je nekaj najlepšega, kar lahko doživiš. Je pomlad, ki vzbrsti z vso svojo močjo. Je pa tudi šele začetek…
Forum je zaprt za komentiranje.