Samski moški višje lige
,,
No, razmisli tudi o tem, če si želiš imeti mene za neke vrste taščo ;)[/quote]
Daj malo namigni skozi kakšne teste pošiljaš potencialne kandidatke. :))))[/quote]
Ah, nič kaj takšnega. V kleti imam eno srednjeveško napravo. Natezalnica so ji včasih rekli. Jaz sprašujem, ti odgovarjaš. Mal stisneš zobe, pa je.
🙂
No, to je tisto, kar že ves čas skušam dopovedati vsem samskim. Najprej je treba najti človeka v pravem pomenu te besede, vse ostalo je sekundarnega pomena.
Že ves dan tole berem in čakam, da se bo vendarle oglasil kdo, ki bi napisal v stilu: jaz pa iščem eno osebo, ki bi me ljubila, spoštovala, v želji, da bi mu/ji vse to vračala in da bi se imela lepo…
Ampak ne. Kot kaže moraš imeti ves čas v žepu diplomo, zadnje tri plačilne liste in kopijo ZK izpiskov, če hočeš, da te kdo pošmirgla.
No, to je tisto, kar že ves čas skušam dopovedati vsem samskim. Najprej je treba najti človeka v pravem pomenu te besede, vse ostalo je sekundarnega pomena.
Že ves dan tole berem in čakam, da se bo vendarle oglasil kdo, ki bi napisal v stilu: jaz pa iščem eno osebo, ki bi me ljubila, spoštovala, v želji, da bi mu/ji vse to vračala in da bi se imela lepo…
Ampak ne. Kot kaže moraš imeti ves čas v žepu diplomo, zadnje tri plačilne liste in kopijo ZK izpiskov, če hočeš, da te kdo pošmirgla.[/quote]
IolantaMaria, tiste ki smo tu gor registrirane, tako ne razmišljamo. To so muhe enodnevnice, ki imajo precej zahtev do moških, pa same nobene ne izpolnjujejo.
Ampak ne. Kot kaže moraš imeti ves čas v žepu diplomo, zadnje tri plačilne liste in kopijo ZK izpiskov, če hočeš, da te kdo pošmirgla.[/quote]
V oni drugi temi o višji ligi sem napisala, da je glavni kriterij, da se dobro počutiš s človekom, če ti je to kaj v tolažbo. In če se ponavljam, se potem najde kdo, ki reče, da sem očitno doktorirala iz tega.
Z leti imaš vse več zahtev in bolj izdelano predstavo o tem, kakšen naj bi bil mr. bodoči. Pri 20 ti je važno, da te zna lepo pogledat in se ti lepo nasmehnit, pri 30 je pa to – ko je mr. bodoči še v idejni fazi – premalo. Saj potem, vsaj mislim tako, vsa ta teorija malo utone v ozadje, če si kolikor toliko čustveno inteligenten človek, in se navsezadnje tudi pri 30, 40 in 50 zaljubiš v tistega, ki te svetlo gleda. Seveda, še enkrat poudarim, če se greš ljubezen z iskrenimi nameni in brez računice.
Zdaj grem pa še enkrat v snežni metež. Držite pesti, da pridem nazaj 🙂
haha, jaz tudi ne vidim dosti žensk na tečaju za varjenje…
bedno pavšalno mišljenje in z izjemo jezikovnih tečajev si naštela same ”anti” moške zadeve pa še jezikov kot je francoščina in ruščina se bo šel učit samo moški ki ima preveč denarja in mu je dolgčas ker jih noben v SLO ne zahteva torej razen če dobiš službo v turizmu ali v FRA in RUS potem je to vržen denar vstran v 99%
Kar se pa tiče tistega o višjem rangu pa si zapomnite ženske da moški kot si jih ve želite večino si NE ŽELIJO vas ampak kaj boljšega, to je tista ironija ki vas bo vedno tepla, same niste nič kaj pride postava ok morda malo nadpovprečna in potem bi kar mele nevem koga vse.
Zapomnite si vaša lepote = njegova plača… hočete met tipa ki je dobro preskrbljen in situaran gospod z plačo X tisoč evrov? Potem bodite vsaj podobne top seksi pičkicam z revij + imeti službo in smisel za humor… to je to kar moški hočejo, vsaj takšni na višjem rangu…
haha, jaz tudi ne vidim dosti žensk na tečaju za varjenje…
bedno pavšalno mišljenje in z izjemo jezikovnih tečajev si naštela same ”anti” moške zadeve pa še jezikov kot je francoščina in ruščina se bo šel učit samo moški ki ima preveč denarja in mu je dolgčas ker jih noben v SLO ne zahteva torej razen če dobiš službo v turizmu ali v FRA in RUS potem je to vržen denar vstran v 99%
Kar se pa tiče tistega o višjem rangu pa si zapomnite ženske da moški kot si jih ve želite večino si NE ŽELIJO vas ampak kaj boljšega, to je tista ironija ki vas bo vedno tepla, same niste nič kaj pride postava ok morda malo nadpovprečna in potem bi kar mele nevem koga vse.
Zapomnite si vaša lepote = njegova plača… hočete met tipa ki je dobro preskrbljen in situaran gospod z plačo X tisoč evrov? Potem bodite vsaj podobne top seksi pičkicam z revij + imeti službo in smisel za humor… to je to kar moški hočejo, vsaj takšni na višjem rangu…[/quote]
Že ničkolikokrat povedano. Ampak še vedno se odpirajo glupe teme!
Če odmislimo krepostnice tukaj na MONu, se vsaki zašibijo kolena ob decu z denarjem. In sodobni moški to vedo in s pridom izkoriščajo. Ženske izkoriščajo atribute, “situairani” moški pa denar. Ni milosti.
Forum je zaprt za komentiranje.