Samski moški višje lige
Logično, saj to pomeni, da ti nekako ne zaupa, a ne. Oziroma zaupa bolj drugim ženskam kot tebi.[/quote]
Matjažko, to pomeni, da ga je njegova prijateljica naredila odvisnega od nje in njenega mnenja. Saj ne rečem, morda je bilo pred vezo kakšno prijateljičino mnenje še uporabno, ampak kasneje bi se morala prijateljica prilagoditi novonastali situaciji in biti na voljo kot prijateljica in ne dušebrižnica ali partnerska svetovalka. Tebi tudi ne bi bilo všeč, če bi tvoja partnerica vajine težave razlagala nekemu prijatelju, po možnosti bi mu bila tudi všeč in bi iskal način, kako naj vaju spre.
Ja, veliko nas je.
Problem pri vseh teh samskih moških tipa “good boy” je ta, da so zamenjali svojo mamico z okoli 10-20 let starejšo prijateljico, ki po možnosti živi nefunkcionalen odnos s svojim partnerjem. Imata veliko skupnih pogovorov, ki nobenemu od njiju ne koristijo veliko, prej škodijo-predvsem moškemu. Najbolj všeč pa mi je, ko tak moški zna razmejit med svojim in njenim življenjem in pokazat, da ni samo “good boy”, ampak moški, ki ima v sebi moč. Do sedaj so mu jo “kradle” mamice in prijateljice in je bil tak poženščen moški. Da to naredi, ne rabi nasilja, samo odločne besede ali še to ne. Zato se mi smeji… Seveda pa do ozdravitve ni bližnic, ampak mnogo vsakodnevnih odločitev…[/quote]
Ja, točno to, kar opisuješ. Le, da se človek ne bi smejal, ker to niti ni smešno. :-([/quote]
Jao, jao, zdaj mi je šele jasno zakaj so nekatere ženske kronično samske. Pa ve sploh ne rabite moškega, vi rabite en prazen trdi disk, na katerega boste zapisovale svoje želje in ukaze, kako naj funkcionira. Ker, boh ne daj, da bi imel vaš izbranec kakšno preteklost. Kje pa! To je smrtno prepovedano. Z združitvijo z vami mora podleči totalni amneziji, brisanju spominskih celic v celoti.
Ko stopite ve v njegovo življenje mora prekiniti odnose z vsemi prijatelji, ŽENSKE prijateljice so pa še posebej nezaželene. Prekiniti mora tudi z vsemi svojimi dotedanjimi hobiji, kot so npr. motorji. Ti gredo takoj na bolho, na siolu pa nemudoma blokirate vse športne programe, da jih ja ne bi gledal, ker vam to ne paše. Poslušati mora edino VAS, VAS in še enkrat VAS, ker postanete center njegovega sveta.
Če povzamem vse skupaj, ve pričakujete, da bo moški, visoko izobražen, z odlično plačo, z obetavno prihodnostjo, prihranki, nepremičninami in premičninami (takšnega namreč iščete!), podpisal sužnjelastniško razmerje z žensko, ki se boji njegovih prijateljic iz mladosti? Pa kaj bodo pa počeli s tako nesamozavestnimi ženskami kot ste ve? Vam nudil finančno udobno življenje in vam kimal? En sam dolgčas ste. Dolgčas z nizko samopodobo. Prav zanimivo bi bilo vedeti kakšne ste po zunanjosti.
Sploh ni čudno, da se gredo z vami samo predplačniške pakete brez vezave, ker naročnina z vami pomeni takojšenj štrik okoli vratu. Oklenete se na njih in jim ne pustite dihati. V primeru, da vam ga uspe iztrgati hobijem in družbi pa itak tam na starševskem jamrate kako zoprna je tašča, za katero bi najraje videle, da jo čimprej nesejo iz stanovanja z nogami naprej.
Torej naj vam odgovorim na vprašanje iz naslova te teme Kje so moški višjega ranga?
Živijo v zdravih zvezah s samozavestnimi in ambicioznimi ženskami, ki se ne zalepijo za njihove denarnice ampak za svojo prihodnost poskrbijo same. Zato jih ne skrbi kolikšen je partnerjev bančni račun in ne potrebujejo njihovih kartic, ker imajo SVOJE bančne račune in SVOJE kartice in še te so povečini zlate. Ti moški živijo v harmoniji s svojo partnerko, s katero preživljajo dopust in prosti čas, hkrati pa imajo še čas za svoje hobije in prijatelje/ice.
Bljak, bljak in bljak ste! Če bi bila moški si ne bi želela ležati poleg vas niti na pokopališču, kaj šele v postelji !
@smejka; moški, ki razmišlja s svojo glavo ne bo dovolil, da mu boš ti izbirala/črtala prijateljic (velja za oba spola)
Hm…
Si me presenetil s to izjavo. Nisem tega pričakovala od tebe, oz. od vtisa, ki sem ga skozi branje drugih postov dobila o tebi.
Ja, forum zna bit zelo lažniv.[/quote]
It, IolantaMaria bo zelo počaščena, ker bo lahko prijateljica novemu samskemu moškemu. :))) Najbolj zanimiv je tisti njen del, ko pravi, da se poleg take ženske ne bi ulegla niti na pokopališču, skromniT pa ji za tako izjavo ploska.
Hm…
Si me presenetil s to izjavo. Nisem tega pričakovala od tebe, oz. od vtisa, ki sem ga skozi branje drugih postov dobila o tebi.
It, IolantaMaria bo zelo počaščena, ker bo lahko prijateljica novemu samskemu moškemu. :))) Najbolj zanimiv je tisti njen del, ko pravi, da se poleg take ženske ne bi ulegla niti na pokopališču, skromniT pa ji za tako izjavo ploska.[/quote]
Najbrž si me narobe razumela: hotela sem reči, da bi tudi po svoji smrti želela imeti svojo parcelco nekje v dobri družbi nekoč zdravih osebkov in prijateljev, s katerimi bi lahko nadaljevali z debato tudi v onostranstvu. Za primer, da bi me pokopali zraven kakšnih takšnih vešč pa potem zase zares upam, da ni posmrtnega življenja, da mi jih ne bo treba srečevati.
Perfekcionizem postaja vedno bolj pereč problem.[/quote]
ČE bi šlo izključno za perfekcionizem, potem niti ne bi bilo tako grozno.[/quote]
Perfekcionizem se kaže na različnih področjih. V bistvu pa same zahteve po popolnostih in izpolnitvi pričakovanj izhajajo iz lastnega nezadovoljstva. Zato takšni (“perfektni”) osebi nihče ne more vedno dovolj dobro ugoditi, pa čeprav stori vse, kar se od njega pričakuje.
Kaj pa po tvoje naredi nek odnos tako grozen ?
Ja, točno to, kar opisuješ. Le, da se človek ne bi smejal, ker to niti ni smešno. :-([/quote]
Jao, jao, zdaj mi je šele jasno zakaj so nekatere ženske kronično samske. Pa ve sploh ne rabite moškega, vi rabite en prazen trdi disk, na katerega boste zapisovale svoje želje in ukaze, kako naj funkcionira. Ker, boh ne daj, da bi imel vaš izbranec kakšno preteklost. Kje pa! To je smrtno prepovedano. Z združitvijo z vami mora podleči totalni amneziji, brisanju spominskih celic v celoti.
Ko stopite ve v njegovo življenje mora prekiniti odnose z vsemi prijatelji, ŽENSKE prijateljice so pa še posebej nezaželene. Prekiniti mora tudi z vsemi svojimi dotedanjimi hobiji, kot so npr. motorji. Ti gredo takoj na bolho, na siolu pa nemudoma blokirate vse športne programe, da jih ja ne bi gledal, ker vam to ne paše. Poslušati mora edino VAS, VAS in še enkrat VAS, ker postanete center njegovega sveta.
Če povzamem vse skupaj, ve pričakujete, da bo moški, visoko izobražen, z odlično plačo, z obetavno prihodnostjo, prihranki, nepremičninami in premičninami (takšnega namreč iščete!), podpisal sužnjelastniško razmerje z žensko, ki se boji njegovih prijateljic iz mladosti? Pa kaj bodo pa počeli s tako nesamozavestnimi ženskami kot ste ve? Vam nudil finančno udobno življenje in vam kimal? En sam dolgčas ste. Dolgčas z nizko samopodobo. Prav zanimivo bi bilo vedeti kakšne ste po zunanjosti.
Sploh ni čudno, da se gredo z vami samo predplačniške pakete brez vezave, ker naročnina z vami pomeni takojšenj štrik okoli vratu. Oklenete se na njih in jim ne pustite dihati. V primeru, da vam ga uspe iztrgati hobijem in družbi pa itak tam na starševskem jamrate kako zoprna je tašča, za katero bi najraje videle, da jo čimprej nesejo iz stanovanja z nogami naprej.
Torej naj vam odgovorim na vprašanje iz naslova te teme Kje so moški višjega ranga?
Živijo v zdravih zvezah s samozavestnimi in ambicioznimi ženskami, ki se ne zalepijo za njihove denarnice ampak za svojo prihodnost poskrbijo same. Zato jih ne skrbi kolikšen je partnerjev bančni račun in ne potrebujejo njihovih kartic, ker imajo SVOJE bančne račune in SVOJE kartice in še te so povečini zlate. Ti moški živijo v harmoniji s svojo partnerko, s katero preživljajo dopust in prosti čas, hkrati pa imajo še čas za svoje hobije in prijatelje/ice.
Bljak, bljak in bljak ste! Če bi bila moški si ne bi želela ležati poleg vas niti na pokopališču, kaj šele v postelji !
@smejka; moški, ki razmišlja s svojo glavo ne bo dovolil, da mu boš ti izbirala/črtala prijateljic (velja za oba spola)[/quote]
Saj zato pa so samske, ker tak moški bi naj*** ob takšni, ki znajo vse zakomplicirati z dlakocepništvom in ji je težko ugoditi, kaj šele zadovoljiti v čustvenem in seveda tudi spolnem pomenu. :)))
It, IolantaMaria bo zelo počaščena, ker bo lahko prijateljica novemu samskemu moškemu. :))) Najbolj zanimiv je tisti njen del, ko pravi, da se poleg take ženske ne bi ulegla niti na pokopališču, skromniT pa ji za tako izjavo ploska.[/quote]
Najbrž si me narobe razumela: hotela sem reči, da bi tudi po svoji smrti želela imeti svojo parcelco nekje v dobri družbi nekoč zdravih osebkov in prijateljev, s katerimi bi lahko nadaljevali z debato tudi v onostranstvu. Za primer, da bi me pokopali zraven kakšnih takšnih vešč pa potem zase zares upam, da ni posmrtnega življenja, da mi jih ne bo treba srečevati.[/quote]Ah loli, nič te ni narobe razumela, ona rada provocira:)) tudi jaz bi se v grobu obračal….sicer pa pazi, ker se tukaj hitro voda spelje na kakšen mlin…iz ene besede.
ČE bi šlo izključno za perfekcionizem, potem niti ne bi bilo tako grozno.[/quote]
Perfekcionizem se kaže na različnih področjih. V bistvu pa same zahteve po popolnostih in izpolnitvi pričakovanj izhajajo iz lastnega nezadovoljstva. Zato takšni (“perfektni”) osebi nihče ne more vedno dovolj dobro ugoditi, pa čeprav stori vse, kar se od njega pričakuje.
Kaj pa po tvoje naredi nek odnos tako grozen ?[/quote]
Lej, je škoda, da ti pišem. Vidiš, kako javkajo, celo za moškega so me zmerjale :). Samo zato, ker razmišljam drugače. Pa bi bile kar presenečene kako zelo ženska sem v resnici.
Jaz mislim, da smo ženske (t,j. tiste, ki smo “od hudiča”) zelo zelo sposobne in smo lahko same uspešne, velikokrat uspešnejše od moških. Smo inteligentne, spretne in iznajdljive (oprostite, vsi moški, ampak v marsičem smo boljše) in takšno gledanje na moške kot na neke vrste bankomat, je zame kot žensko zelo ponižujoče. Če je privlačnost moškega sorazmerna z višino njegovega bančnega računa, je to izprijeno in bolano.
Zame je moški višje lige tisti, ki je ljubeč, odgovoren, priden, delaven in ki se je pripravljen raztrgat za dobro svoje familije, pa čeprav bo mogoče njegov iztržek na koncu meseca le minimalna plača. Ampak TO je pravi moški. In če ženska verjame vanj, je takšen moški sposoben delat čudeže.
Drugo je pa to, čemur ti praviš perfekcionizem. Jaz temu pravim egoizem. Ne rečejo živi, in pusti živeti kar tako.
Hm…
Mene pa ni. Odziv se mi zdi na mestu, kolikor ga berem. Forum ni lažniv, lažnive so lahko naše predstave o nekom. To je pa posledica napačnega razumevanja. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.