Samski moški 45-55
nežurerka zate
ti rabiš nujno terpaijo. ti se moraš vprašajt, kaj bi taki moški, ko si ga ti želiš, on želel od ženske? ti moraš trgu ponudit, to kar trg išče. ti moraš bit to, kar taki moški iščejo. a si ti to?? ker so taki moški zunaj a ne? jaz vem da so. ker jih jaz poznam. ti se obnašaš kot najstnica. si pa koliko 45? med 45 in 55 je velika razlika. glede na pričakovanja tvoja, si morda raje najdeš žensko. kužeka verjetno že imaš. moški kot si ga opisala, ni težko najdit. jaz jih poznam ogormno. ampak tai moški ti bo postalvjaj zate težka vprašanja. zakaj si samska? si ločena? imaš stik , odnos zbivšim. ka jsi po izobrzabi, družboslovka? pričakoval bo SEX na 2 zmenku. ker nekdo te fuka a ne? torej ta ki te fuka, ni dost dober za tebe za odnos? kako boš ti to razložila takemu moškemu? šprten? ti tak ne zmoreš toliko športat kot on. kuhat znajo vsi, kar jih jaz poznam. ti, ne raumeš, da si na trgu. i nda boš morala tekmovat. z mljašimi samicami. ker on gr lahko po 35 letnico, ki mu lahko da še 2 otroka. ti ne moreš. kaj bi moški imel od tebe?? sex? to je vzajemno. ti imaš tudi sex. kuhanje, če sploh znaš res dobro kuhat in želiš, če nisi feministka? pospravljanje, čisščenje. to delamo sami al misliš ,da kaj, bomo brez žensk imeli umazano? mislim. otrok mi ne moreš dat. počasi si že v meni. imaš zdravstvene probleme. po lpa še verjetno ščene poleg. pa nekega bivšega pa, če imaš otroke še tudi niso tolk stari full. ne boš ugbogala, konstano boš dvomila, želela ukazovat. ne gre to. ti nisi ŽENA. TI SI FEMISNITKA. in če recimo, bi šla z takim kot sme jaz na zmenek, bi te prvo vprašal? prvo? ZAKAJ SI SMASKA, LOČENA? 2. KOLKO ČASA MISLIŠ, DA BOM JAZ ČAKAL NA SEX. ? samo 1 zmenek da vidim, kako je. na drugem pričakujem sex. ker si odrsala, ker si dala skozi to. imaš froce. ne po lneki bluzit neki. imaš tudi jebača. a ne?? jaz pa naj pridme v to zgodbo in čakam na sex?? kaj si ti nora? SHAME INSULT GUILT AND THE NEED TO BE RIGHT. BUY A DOG DIE ALONE.
Sestra Vendelina, 27.02.2024 ob 06:38
BTDT nepr., 20.02.2023 ob 20:05
točn tko, 20.02.2023 ob 20:02
Nekdo, ki ima vse to kar naštevaš (jih je kar nekaj), je več kot samozadosten in se izogiba nepotrebnim ‘problemom’.
@točn tko
Ja, z veliko žalosti sem tudi sam prišel do tega, da take, ki bi ne potrebovala drame v življenju ni oz. so tako zelo redke, da jo zelo težko srečaš, kaj šele, da bi se znjo kaj šel… Take so praviloma že zelo mlade poročene, imajo stabilen odnos in družino.
Pa smo tudi take, ki z lahkoto živimo same in uživamo v življenju. Ne iščemo princev na belem konju, ne materialnih ugodnosti… z veseljem pa bi se podružile z zrelim moškim za dobro družbo, nepozaben seks, kako potovanje…
Morda se pa sčasoma naveličaš menjavati ženske kot srajce… verjetno se ti celo mečejo pod noge… takih se pa hitro preobješ. Ne pustiš pa, da te katera res spozna. Nismo vse plehke primadone ampak glede na tvoj zapis, ti izbiraš same take. Zdaj bi že lahko ugotovil vzorec.
Na žalost se pri meni ponavlja vzorec izbire slabičev, ki jih potem vlečem iz dreka dokler ne obupam.
In raje, tako kot ti, ostajam sama.
Vse dobro ti želim!
@Sestra Vendelina
Enako! Hvala!
GOODLIFE, 28.02.2025 ob 09:18
@zaAnonimno775:
To špila edino pod pogojem, da imaš otroke že od prej. Ločenka z otrokom in prejšnje veze in tip brez otrok – je big red fleg. Morda poznam 1 primer od 10-ih, da je to na dolgi rok špilalo.
V 9 od 10 primerov, pa so bili taki problemi ( z bivšim, tuj otrok te ne sprejme, svojemu novemu daš več pozornosti, nikoli nisi oče….), skratka recept za katastrofo.
On jo je zapustu v 3mesecu nosečnosti in tud slišat pa videt ga nikol noče sam plačuje preživnini. Je malo drugače zato sem jo vzel pa še zaštekala sva se ful.
Povsod se jih najde. Je pa treba imeti tudi prave kriterije in realna pričakovanja. Imeti previsoke zahteve pri teh letih in gledati v bazenu samskih moških 45-55 let pomeni, da bo ženska kar večno samska. Razen, če je res taka da moški ostanejo odprtih ust, ko jo vidijo…potem bo lahko izbirala. Poznam take, ki mislijo da so hude za pogledat…v resnici niti približno niso za pogledat in še težek karakter, ampak ok naj mislijo…so pa kar lepo že dolgooo samske in iščejo.
Imam enega frenda še iz najstniških let, on 49, ona 23. To je za moje pojme res velika razlika. Ampak ok, zgleda je tak trend…ker jih poznam kar nekaj z 25 let mlajšimi.
Forum je zaprt za komentiranje.